America (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut din nou! De fapt asta e problema mea, ca imi convenea tare mult ca fi-miu sa fie cu un prieten 1h dupa scoala, cum ziceti si voi cele ce aveti copii unici ca v-ar placea, nu atat ca nu am solutii pt ora aia. Ca solutii sunt destule. De ex am gasit si un afterschool mai smecher. Vin si ii iau cu un microbuz, fac temele cu ei, au acolo pana si piscina si lectii de pian dc vrei. Mult mai bun decat afterschoolul naspa din incinta scolii, unde ii pun gramada intr-o sala de sport si nu ii baga nimeni in seama. Dar mie imi placea tare mult aranjamentul idilic cu coboratul din autobuz pe aceeasi strada cu casa noastra, jucatul cu prietenul, plimbarile prin padure sau cu bicicletele in jurul padurii (fi-miu isi lua bicicleta de la noi din curte). Oooof... Pacat.

Deci mexicanca se va muta la mine, am sunat-o si mi-a confirmat, am rezolvat cu conferintele pt. anul viitor si cu multe altele. Poate ma pot duce si la gym lol Sper sa ma inteleg cu ea, ca e putin ciudatica. Dar eu sunt extrem de laid back.

Prietenii de fura in Cancun si pe care nu voiam sa ii primesc Sambata. S-a rezolvat si cu asta. Au aterizat ieri si azi au venit glontz si m-au luat la lunch M-au anuntat ca sambata aduc ei carnea, iar duminica mergem la film, deci ce sa le mai zic "aaaaa....". Deci dc scap, bine, daca nu... sa vedem:)) Dupa ce m-am intalnit cu ei, glont la baie sa ma spal pe maini

Cu numaratul, eu habar nu am cum a invatat fi-miu sa numere, pe cuvant. Cred ca de la TV? Nu mai stiu, cred ca si noi i-am mai zis si s-a prins repede de "pattern". Vad ca se prinde mereu cu orice are vreun "pattern".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Anamaria ufff pai poate atunci. Pe ai mei i-am tinut prin activitati cayt am avut de terminat ceva saptamana si-s cam scosi din pusca... dar suna interesanta chestia.

ruxij asta inseamna ca-i baiat destept.
Franceza nu are pattern... decat pana la 60, apoi 70 e saizeci-zece "soixante-dix", 75 ="saizeci-cinsprezece"...ca 80 e "quatre-vingt" si 90 e "quatre-vingt dix"="optzeci-zece" si 95 e quatre-vingt-quinze adica optzeci-cinsprezece"
Noroc cu virusii. bazeaza-te pe review-ul meu stiintific. Daca faci acum esti cu likelyhood mai bun la toamna cad i-o apuca back isteria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ruxij...las' ca scapi...ii urmaresti oricum daca tusesc sau sufla nsul prea des!!!

AB...ne-om descurca cumva!

Am fost la plimbarica o ora afara si m-am cam incalzit...baba Dochia mai da din cojoace jos (adica din 2 pulovere, m-am despartit de 1). Oricum in 15 minute il pun la loc ca aici e un frig crincen.
Acum vinez ciocolata (traiasca PMS), cred ca fug pina vizavi. Ori cioco ori o cafea buna.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

AB, Ocebine, sper sa scapam:)
Ana Maria, la voi e frig?? Inseamna ca o veni si peste noi. La noi sunt 82F.

Cum rezolvai oarecum cu dilemele de childcare, am alte dileme pe ziua de azi. Deh, o dilema pe zi La ce si cate activitati sa il inscriu pe fi-miu peste vara:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij Bafta sa nu se prinda nimic si fii cu ochii pe ei!
Nici eu nu stiu cum a invatat Alexandru sa numere. Ana se descurca pina pe la 20, dar nu pentru ca am invatat-o eu.
Ma descurc mai bine sa le explic cind sint mai maricei, dar la virste mici imi vine mai greu. Noroc ca s-a invatat si singura!

Fain link-ul AB, ma mai uit pe acolo ca-s tot felul de chestii interesante. Explicatiile astea haioase il atrag si pe Alexandru. Mi se pare ca stie de asta cu 9, mi-a explicat-o mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ruxij...afara-i cald si bine...79...in birou dirdii (Viva AC).

Taman ce se opri seful in biroul meu si a remarcat ca nu sint incotosmanata (eu am mereu un fular/sal pe umeri). M-a intrebat unde mi-e "security blanket".

Anamaria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Ruxij...afara-i cald si bine...79...in birou dirdii (Viva AC).

Taman ce se opri seful in biroul meu si a remarcat ca nu sint incotosmanata (eu am mereu un fular/sal pe umeri). M-a intrebat unde mi-e "security blanket".

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana
Ramona, tu cum legi rosiile??? Ale mele au ajuns cat casa, si nu mai am cu ce sa le sprijin...
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2485138680087737923BdEkZX cam asa de capre sunt!!!

Sinziana, trebuie sa le "copilesti" ...adica sa le rupi ...rosiile nu se lasa atat de inalte ca atunci nu fac multe fructe, toata "puterea" o folosesc ca sa se inalte si sa creasca. Cand vezi ca apar crengutze noi, trebuie rupte astfel incat "hrana" sa hraneasca fructele si nu crengile tinere. Eu pastrez inaltimea rosiilor putin mai sus de talia mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mai, voi ma ocoliti. Unde domle dincolo? unde tot ziceti ca ti-am spus dincolo. Ramona? Care a mai zis ca a raspuns dincolo? E asa secret de stat? Ca eu sunt tare curioasa.

Multumesc de explicari. Adevarul e ca eu nici nu am simt pedagogic, dar vreau sa il ajut sa invete logic matematica, e mult mai usor asa.

Ocebine, tare seful tau.

Ruxyj, bine ca ai rezolvat. E o adevarata aventura sa gasesti pe cineva sa stea cu copiii.
Editez ca am uitat sa-i zic lui Ruxy ca eu am fost aseara sa il inscriu pe Eric la soccer. Dar m-am razgandit ca nu aveau deja programul format, nu stiam la ce ora va fi grupa lui si daca ceream refund ca nu puteam ajunge cu el, ma puneau sa platesc fee si nu mi-a convenit. ca sa nu mai zic ca ma costa $95. Asa ca am hotarat sa il las la inot. Si poate mai apare ceva pe parcurs.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ruxij, eu zic ca "war or no war", nu s-ar da o mamica din laturi sa cistige niste bani. Poate ai tu idei preconcepute.

Ba mie mi s-a intamplat exact ce spune Ruxij ... eu aveam nevoie de cineva sa se duca la 12:00 sa o ia pe Flavia de la gradinita si s-o aduca acasa ... este 1.5 mile de condus, deci sa nu credeti ca era cine stie ce distanta. si am rugat-o pe o mamica din asta care se ducea la gradinita si il lua pe fi-sau exact la aceeasi ora ... i-am oferit si bani, $5/drum, nu sunt multi, bai, dar doar vine si o aduce acasa unde sunt ai mei, nu sta cu ea ...ei bine nu a vrut si mi-a bagat tot felul de motive - ca ea de la gradinita nu se duce direct acasa, ca e raspundere mare sa conduca cu copilul altuia in masina ...prostii, sunt fix 5 min de condus. Nu a vrut sa ma ajute si gata desi $100/luna ii ajungeau de 2 rezervoare de benzina.
Pana la urma am gasit o alta mamica, care culmea, munceste de acasa ... dar este o mare problema asta cu luatul copilului de la scoala, mai ales in zona mea unde nu exista School Bus pentru ca cica suntem prea urbani si scolile sunt aproape.

Mergi la inceput