America (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Hi, hi eu am asteptat sa termin facultatea .
Glumesc... te inteleg. O poti face cu limbile straine si muzica. Si sahul. Si jucatul de bridge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da da, bagam vioara si vad ca dupa n repetitii tine minte notele.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sper sa nu ajungem la after school. I-am trimis mesaj mexicancei care tb sa se mute la mine din August, sa confirme dc vine sau nu (era vorba sa mai stea cu fi-miu cand calatoresc si ocazional cand mai am un dinner de lucru sau vreo problema la job). Mi-a dat ea mesaj acu vreo saptamana sa ma intrebe dc o primesc sau nu, i-am zis ca da, dar nu mi-a mai raspuns de atunci. Vad ca nu mi-a raspuns la mesajul de azi. As vrea sa stiu sigur, poate aranjez cu ea sa stea cu fi-miu 1h dupa scoala macar 2-3 zile pe saptamana si in rest mai pot veni si eu si sa ramana after school doar ocazional. Dc nu mai vine asta tb sa ma apuc imediat sa caut pe altcineva. Deci iar sunt cam stresata of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Intreaba vreo mamica de la scoala de la copil, poate gasesti printre ele Ruxij.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

ruxij intreaba si pune un anunt la univ. la alte facultati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

josefine- la multi ani! sa fii fericita, ca frumoasa si desteapta esti!

philip- pe cand a ramas marea intalnire? arati foarte bine in poze

eu m-am trezit la cumparat flori,le-am pus in ghivece si arata superb

ramona- eu am urmarit Dancing with the the stars - si nu a castigat Gill preferatul meu

Mergi la inceput

Nu ma bazez pe SAHMs, din cauza de mommy wars Nici macar nu ma obosesc sa intreb, nu cred ca ma ajuta.

Dc nu vine mexicanca, caut pe altcineva sa stea cu mine si rezolv. In cele din urma cred ca tb sa imi iau au pair, dar ce ma tine este faptul ca cica regula e ca nu pot sta peste noapte cu copilul, ori dc nu stau cand eu sunt plecata, atunci nu merita 1000 pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ramona, corinadana

Mergi la inceput

ruxij acus io zic ca patila. Daca mergi la conferinte in US, toate lanturile mari de hoteluri ofera babysitting. Te costa mai putin overall.

Mergi la inceput

E si asta cu babysittingul o varianta, dar e naspa sa scoti copilul din scoala, ori eu o sa am problema asta pana pe la 18 ani ai lu' fi-miu, deci imi trebuie o solutie pe urmatorii 11 ani . Trebuie sa tin pe cineva in casa cu mine. Nu imi convine, dar asta e, undeva tb facut un compromis. Si nici plimbat copilul pe la prieteni si milogit de fiecare data nu imi convine.

Mergi la inceput