ajutorrrrr

ajutorrrrr | Autor: Jorjette

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!incep prin a ma scuza daca am sa va stresez insa ma simt cam la capatul rabdarilor desi imi imaginez ca nu sunt singura.am doar 22 de ani si da,nu pot ramane insarcinata!mi am facut analizele ecografie totul este normal,ovulatie exista insa bebe nu si face aparitia.de un an de zile ma chinui si nimic.mi s a spus cum ca ar trebui sa fac o histerosalpingografie insa din ce am citit este fff dureroasa si riscurile nu intarzie sa apara.va rog da ti mi un sfat ce sa sa fac????va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna Jorjette,

HSG - histerosalpingografia NU este dureroasa! Daca trompele sunt permeabile nu doare mai deloc, daca nu sunt simti niste dureri dar nu mai mari ca la ciclu.

"Riscurile" care pot aparea dupa HSG sunt cu ochi, o gramada de fete au ramas insarcinate in luna imediat urmatoare, inclusiv eu!
Alte riscuri? Eu n-am auzit.

Din pacate sarcina s-a oprit din evolutie.
A, eu am facut HSG de 2 ori, si as mai face daca as stii ca imi foloseste la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

De acord cu Cristiama....durerile nu depasesc durerile de ciclu.
In plus toata procedura dureaza maxim 5 min (in conditiile in care eu aveam o trompa nu tocmai ok).
Eu am fost singurica, am plecat imediat pe picioarele mele direct la serviciu.
Nu implica mare risc: alergie eventual la iod (substanta de contrast), sa fi sigura ca nu esti insarcinata (se face radiografie) si....cam atat.
Aaaa....si mai e bineinteles frica si panica date mai mult de diverse postari de pe internet.
Eu n-am ramas insarcinata imediat dupa....dar nici mult nu mi-a mai trebuit.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 33+ Robert Constantin
AMR 6 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput