Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Giova,
am stat si noi la Barut in Lara in 2006; este cotat hotelul nr.1 din Antalya pe tripadvisor

Jasmine,
acum mergem in Belek, la Susesi de lux, golf&spa, bla, bla, stii tu;
la inceput de iulie ca in iunie cand vroiam e hotelul in "stop sales" ; cica e criza auzi?!!! si lumea se inghesuie la turci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

kikineata, ne arati si noua ce ai luat?
Poate ne inspiram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Giova,la Delphin Palace mergem.Am fost si anul trecut,stim exact la ce sa ne asteptam.
Ai fost cumva si la cele 2 cascade din Lara?Noi anul trecut n-am apucat,poate reusim anul asta.

Era cat p-aci sa alegem SuSesi dar ne-am razgandit in ultimul moment.
Ella,te astept cu impresii de la fata locului.

E criza pe naiba,s-au vandut ca painea calda locurile la hotelurile astea de 5* cu UAI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Anne de care sa-ti spun de dama sau de copii. De dama doar un costum de baie s-o palarie (restul urmeaza sa apara), de fetita sunt cam multe dar incerc cat de cat dc asta te intereseaza. Nu ma pricep extraordinar sa pun link decat direct la pagina, la produs am dedus io ceva dar nu merge la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

cum e costumul de baie? intreg sau 2 piese. Comandasem si eu unul (n-a venit). Se potrivesc marimile la sutien? Ti-ai luat masuri si ai cautat in tabelul lor?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ella iti spun eu cum e la Susesi, ca noi plecam pe 24 iunie

Vad ca au mai venit comenzi, sper si eu maine la a mea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Buna seara!

Am primit si eu azi comanda data pe 16.05. Nu ma asteptam atat de repede. De-abia astept sa ma duc sa ridic punga maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Anne de care sa-ti spun de dama sau de copii. De dama doar un costum de baie s-o palarie (restul urmeaza sa apara), de fetita sunt cam multe dar incerc cat de cat dc asta te intereseaza. Nu ma pricep extraordinar sa pun link decat direct la pagina, la produs am dedus io ceva dar nu merge la toate.

Toate daca se poate

As vrea eu sa mai am copii mici ca ai vostri, dar am nepoti, nepoate si o gramada de cunostinte cu copii mici

Am si eu aviz la comanda de pe 16.05 de pe Next.

Off topic: in aceasta seara am fost sa cumpar sandale sau ceva pt vara fiului cel mare(13 ani).
Toate bune si frumoase pana am ajuns in magazine. Dupa doua ore de strambaturi din partea fiului meu, m-am asezat resemnata pe banca si l-am lasat sa-si aleaga ce doreste: adidasi de 301 roni.
Adidasi, acum cand a venit vara
Off copii acestia care sunt in perioada de pubertate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,
te-am banuit eu ca plecati in vacanta in Turcia de cand ai spus mai demult ca tre sa platiti vacanta

O sa te intalnesti cred cu o colega din odiseea mea, care va fi acolo impreuna cu sotul si fetita in per 18-29 iunie.

Noi plecam pe 2 iulie.

L-am probat pe cu sandalutele; ii vin super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit si eu azi aviz pentru comanda din 16 de la Next, maine ma duc sa ridic punga, abia astept. Sunt un pic nerabdatoare sa vad daca ii vin bine sandalele, in orice caz mi se pare fff rapid sa ajunga in 3-4 zile, mai ales comanda fiind data in weekend. Au o bila alba, isi merita cei 5 eur transport daca sunt asa rapizi.
Vad ca spunea cineva ca ar mai fi speranta si pt LR din 16.04...nu stiu ce sa mai zic, sincer mi-am luat gandul de la ea, dar daca ziceti ca se poate, poate da Domnul sa apara si aia. Ca doar na, uite ca la Next, desi e scrisoare, nu m-au furat la posta.

Mergi la inceput