Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
atunci anglicanii nu-s crestini.

Daca cred in Dumnezeu sunt crestini. Copiii mei merg la o scoala crestina (fara denominatie specifica) dar au un indrumator moral care este preot anglican. Fara suparare dar omul asta este de o bunatate si o morala pe care nu o intalnesti decat exceptional la preotimea ortodoxa din Romania. Atata el cat si familia lui sunt implicati in atatea proiecte de ajutorare, face atata munca voluntara, este intotdeauna primul cand e vorba sa se organizeze ceva in scop umanitar, e tot timpul disponibil cand cineva are nevoie de un sfat sau pur si simplu de cineva care sa ii asculte. Eu nu sunt foarte dusa pe la biserica si am avut reticiente fata de el la inceput, dar s-a intamplat ca am dat peste el in anumite situatii, eu fiind implicata profesional cu familii din comunitatea in care locuiesc. Omul ala invata si ajuta cu blandete si asta mi-a placut la el. Nu pot sa uit singura data cand am fost la biserica romana aici in Australia si preotul a spus o poveste din care pe scurt reiesea ca daca lucrezi in weekend si de sarbatori (ceea ce eu fac ) Dumnezeu iti loveste copilul cu masina . Anyway, ce vreau eu sa zic este ca eu prefer omul si nu institutia.

Citat:
tot nu mi-ati explicat cum se face ca oameni educati si FAMILISTI in sensul traditional dau o steluta la un subiect despre un mars care le apara drepturile si ii omoara cu pietre pe traditionalisti, dar ar da, pe pariu, zece, daca ar fi un subiect despre marsul homosexualilor? cum se impaca una cu alta?

Eu am oroare, OROARE sa imi spuna cineva ce ar trebui sa fac sau sa gandesc eu in viata mea privata. Ma sperie grupuri in genul astora care proclama familia traditionala, desi pot sa spun ca pastrez valorile familiei traditionale. Dar le pastrez de buna voie, pentru ca eu am ajuns la concluzia ca asta mi se potriveste si cu toate astea nu cred ca aceste valori trebuiesc impuse nimanui. O astfel de organizatie imi da fiori si ma sperie mult mai mult decat ideea ca anumiti indivizi aleg sa traiasca in alte valori decat ale mele personale. Am citit undeva o chestie si imi pare rau ca nu mi-o mai aduc aminte exact si nici nu stiu cine a zis-o, dar era cam asa: Nu sunt de acord cu ce spui tu dar as muri sa-ti apar dreptul de-a o spune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70
Citat:
tot nu mi-ati explicat cum se face ca oameni educati si FAMILISTI in sensul traditional dau o steluta la un subiect despre un mars care le apara drepturile si ii omoara cu pietre pe traditionalisti, dar ar da, pe pariu, zece, daca ar fi un subiect despre marsul homosexualilor? cum se impaca una cu alta?

Eu am oroare, OROARE sa imi spuna cineva ce ar trebui sa fac sau sa gandesc eu in viata mea privata. Ma sperie grupuri in genul astora care proclama familia traditionala, desi pot sa spun ca pastrez valorile familiei traditionale. Dar le pastrez de buna voie, pentru ca eu am ajuns la concluzia ca asta mi se potriveste si cu toate astea nu cred ca aceste valori trebuiesc impuse nimanui. O astfel de organizatie imi da fiori si ma sperie mult mai mult decat ideea ca anumiti indivizi aleg sa traiasca in alte valori decat ale mele personale. Am citit undeva o chestie si imi pare rau ca nu mi-o mai aduc aminte exact si nici nu stiu cine a zis-o, dar era cam asa: Nu sunt de acord cu ce spui tu dar as muri sa-ti apar dreptul de-a o spune .
este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala. si eu am aceeasi oroare ca si tine, nu imi place sa mi se spuna ce trebuie sa fac sau sa gandesc in viata mea privata, sau in ce valori sa imi cresc copiii, de aceea resping propaganda homosexuala agresiva.Nu o sa accept niciodata sa mi se impuna sa spun , sa cred sau sa imi invat copiii ca o familie normala, potrivita pentru cresterea echilibrata a copiilor, este cea formata din doi "tati" sau doua "mame", si nu cea formata din tata si mama, asa cum a fost familia mea, a bunicilor mei, a stra-bunicilor mei, a stra-stra-bunicilor mei si asa mai departe.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
atunci anglicanii nu-s crestini.

Daca cred in Dumnezeu sunt crestini. Copiii mei merg la o scoala crestina (fara denominatie specifica) dar au un indrumator moral care este preot anglican. Fara suparare dar omul asta este de o bunatate si o morala pe care nu o intalnesti decat exceptional la preotimea ortodoxa din Romania. Atata el cat si familia lui sunt implicati in atatea proiecte de ajutorare, face atata munca voluntara, este intotdeauna primul cand e vorba sa se organizeze ceva in scop umanitar, e tot timpul disponibil cand cineva are nevoie de un sfat sau pur si simplu de cineva care sa ii asculte. Eu nu sunt foarte dusa pe la biserica si am avut reticiente fata de el la inceput, dar s-a intamplat ca am dat peste el in anumite situatii, eu fiind implicata profesional cu familii din comunitatea in care locuiesc. Omul ala invata si ajuta cu blandete si asta mi-a placut la el. Nu pot sa uit singura data cand am fost la biserica romana aici in Australia si preotul a spus o poveste din care pe scurt reiesea ca daca lucrezi in weekend si de sarbatori (ceea ce eu fac ) Dumnezeu iti loveste copilul cu masina . Anyway, ce vreau eu sa zic este ca eu prefer omul si nu institutia.

poate sa fie ingerul pe pamant, nu e crestin.
e simplu de priceput: avem o regula - cine o respecta, face parte din grupul celor care cred in regula respectiva. schimbi regula - schimbi grupul. nu mai poti sa spui ca esti tot din primul grup, dar respecti regula din grupul doi.

Citat:

[/quote]

eu am oroare cand se interpreteaza si dramatizeaza, e noua moda a lozincarzilor. nu ai inteles nimic. organizatia aia nu iti impune tie nimic, doar apara ce reprezinta ea, adica familia traditionala. intelegi? familia se apara pe sine, fara sa IMPUNA homosexualilor sa nu mai fie homosexuali. viata privata se aplica si in cazul lor - deci e bine sa si-o tina pentru ei si sa nu mai defileze cu perversiunile lor pe strazi, in scoli, in institutiile publice.

ultima ta fraza am afirmat-o si eu de o mie de ori pe dc. nu mi-e straina, si cred in continuare in principiul asta. tocmai de aceea ii rog respectuos pe homosexuali sa ramana la ei acasa, in spatiul privat, si sa lase scoala si biserica si statul in pace. ca nici eu nu defilez pe strada cu orientarile mele sexuale si nu-mi expun fanteziile pe afise si nici nu cer sa fiu presedinta ca-s hetero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

conhita de unde ai scos-o ca anglicanii nu-s crestini? Ce stii tu despre ei? Uite aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anglicanism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

conhita de unde ai scos-o ca anglicanii nu-s crestini? Ce stii tu despre ei? Uite aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anglicanism

am explicat mai sus. au femei preotese? asta nu e conform Bibliei si nici traditiei crestine. se pot declara ce doresc, asisderea cu preotii homosexuali.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.
este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala.

Mai, daca se duc sa zica doar de familia traditionala ar fi ok, dar am vazut plancarde cu Romania nu e sodoma si alte de genul asta. Asta ma sperie. Homosexualii spun ca ei sunt homosexuali si au dreptul sa traiasca fara sa se ascunda sau sa fie discriminati. Nu zic nici unde ca traditionalistii hetero ar trebui sa se schimbe sau sa le fie rusine sau ceva de genul asta. Ei doar afirma ce sunt. Eu, ca si 'traditionalist liberal' nu ma simt in nici un fel atacata sau lezata de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iu_lia spune:

Nu ma intereseaza ce fac homosexualii la ei acasa,nu ma uit sub cearsaful lor dar nici sa-mi agreseze retina cu parada lor infecta pentru mine,extaorinara pentru altii,nu vreau sa-i vad defiland imbracati in haine de femeie si sarutandu-se,pipaindu-se sub privirea mea si a copilului meu,mi-e pur si simplu scarba.Asa cum eu nu umblu pe strada imbaracata int-o tinuta care lezeza bunul simt,nu ma dezbrac pe strada sau mai stiu eu ce prostii, intr-un cavant respect celelalte persoane care sunt pe strada sa aiba si ei bunul simt sa meaga pe strada imbracati decent si sa nu faca atata circ.acasa poti sa faci ce vrei,pe strada e un loc public si trebuie sa ne simtim confortabil toti, sau ei pentru ca sunt "altfel"au mai multe drepturi decat astia mai redusi care nu experimentam asemenea delcii.
Nu cred ca a venit cineva si pur si simplu i-a snopit in bataie pe bietii gay.

Concita nu cred ca este nici un raspuns la intrebarea ta atata timp cat am ajuns sa ne speriem de un mars care ne apara drepturile.

Mergi la inceput

Citat:
am explicat mai sus. au femei preotese? asta nu e conform Bibliei si nici traditiei crestine. se pot declara ce doresc, asisderea cu preotii homosexuali.

Biblia au scris-o oamenii si traditiile tot oamenii le-au facut si se schimba. Crestini sunt cei care cred in Dumnezeu, in Isus si respecta poruncile. E foarte simplu. Restul sunt detalii. Ai vazut fimul Angels and Demons? Cand preotul il intreaba pe academician daca crede in Dumnezeu? Academicianul ezita si preotul zice: nu te-am intrebat daca crezi ce spun oamenii despre Dumnezeu ci daca crezi in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

pai daca astia cu comportament distructiv si pervers si imoral si tot ce vrei vin in scoli si la usa mea si pe strada mea (la parazi) sa-mi convinga copilul ca sodomia e ceva normal si ca uite detalii tehnice aici in brosurica asta lucitoare, cum adica sa nu ripostam?

Lasand la o parte chestia cu 'pervers' si 'imoral', poate ca vin la usa ta in US. Acilea perversii astia inca mai iau pietre in cap la parada si cizme-n gura in toalete publice. Nu le trece prin cap sa vina nici macar la usa mea, d-apoi la usa ta.
Iar scopul gayparade nu e sa demonstreze ca sodomia e normala, ci sa 'cumpere' oleaca de vizibilitate pentru niste marginalizati si obscuri. Repet, in Romania.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

daca ar veni cineva in casa TA si-ar zice ca-i apartine, si ca dreptul de proprietate e doar o alta habotnicie a vremii, tu ce ai face? ai dormi pe prispa?

Niciun homosexual intreg la minte din cati cunosc n-ar vrea vreo pretentie la vreun fel de cununie religioasa. Nu vor decat parteneriat civil. Si pentru asta nu trebuie sa ceara voie bisericii.

Si nici macar asta. Vor sa nu mai ia pietre in cap.

Deci, Conchita, linisteste-te, nu au ei treaba cu casa TA. E si cam departe....

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput