Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie. |
Deci, divortul (ca si pe asta l-ai mentionat) este consecinta non-abstinentei inainte si dupa casatorie, adica a libertinajului. N-am mai auzit asa ceva pana acum.
Iar chestia cu "oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina", iar n-am mai auzit-o.
Probabil ca tu, irina, nu stii mare lucru despre contraceptie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Deci, divortul (ca si pe asta l-ai mentionat) este consecinta non-abstinentei inainte si dupa casatorie, adica a libertinajului. N-am mai auzit asa ceva pana acum.Iar chestia cu "oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina", iar n-am mai auzit-o. Probabil ca tu, irina, nu stii mare lucru despre contraceptie. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
numeste-mi un mijloc contraceptiv sigur 100%mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
irina.c. spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ladyJ
No doamne iarta-ma! Sa-ti zic cum se numeste asta sau nu?Ok, iti zic asa...scurt si simplu: se numeste BLA BLA BLA, foarte BLAND spus!!!Vezi exemplul comunismului.Nu ma pune sa dezvolt ca suntem off topic |
denizel spune:
numeste-mi un mijloc contraceptiv sigur 100% |
E un ordin?
Pilula contraceptiva de ex, daca este luata corect, are o siguranta de peste 99 la suta.
Iar cazurile de abandon al copiilor despre care vorbesti, nu apar in situatia in care o tipa a uitat sa-si ia pilula si s-a trezit insarcinata.
Ele apar in lipsa contraceptiei, in lipsa unei planificari a sarcinii, in lipsa educatiei, datorita saraciei etc.
Mi se pare complet nerealist ca, in loc de educatie contraceptiva si educatie in general, sa recomanzi abstinenta.
Plus ca, nu inteleg ce treaba are Pro-Vita cu homosexualii.
Isi abandoneaza homosexualii copiii nascuti din ineficienta pilulelor sau cum? Fac avorturi homosexualii?
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
E un ordin? Pilula contraceptiva de ex, daca este luata corect, are o siguranta de peste 99 la suta. Iar cazurile de abandon al copiilor despre care vorbesti, nu apar in situatia in care o tipa a uitat sa-si ia pilula si s-a trezit insarcinata. Ele apar in lipsa contraceptiei, in lipsa unei planificari a sarcinii, in lipsa educatiei, datorita saraciei etc.Mi se pare complet nerealist ca, in loc de educatie contraceptiva si educatie in general, sa recomanzi abstinenta.Plus ca, nu inteleg ce treaba are Pro-Vita cu homosexualii. Isi abandoneaza homosexualii copiii nascuti din ineficienta pilulelor sau cum? Fac avorturi homosexualii? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
denizel spune:
citat din mesajul lui irina.c. ok, Denizel, tu sustine contraceptia, libertinajul si ce mai doresti tu, eu te las, ca plec la marsul pentru familie sa aveti o discutie faina si constructiva in continuare mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Ok, iar tu si pro-vita sustineti in continuare ca homosexualii isi abandoneza nou nascutii, in cazul fericit in care nu fac avort .
alice2004 spune:
citat din mesajul lui irina.c. ..daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie. |
Oau ! Ce pacat ca am ajuns tirziu ... tu chiar vorbesti serios aici ?? Acesta este un mod de protejare a familiei ?? Este varianta pe care o ofera asociatiile respective spunind NU libertinajului ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
beshter spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui irina.c.
libertinajul e o persoana? fiindca spui ca marsul e contra cuiva |
Esti sigura ca eu spun asta?
You cannot both dance and not pay the piper.
Fomalhauti spune:
Mie imi place forumul nostru. Dupa ani continua sa ma uimeasca. Asa cum fac multe persoane, am citit pe forum cu mult inainte de a ma inscrie. Si, zau, credeam ca le-am citit pe toate.
Ma astept ca maine-poimaine sa citesc ca pamantul este plat. Dar degeaba ma astept, va fi probabil ceva cu mult mai uluitor...
beshter spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Ma astept ca maine-poimaine sa citesc ca pamantul este plat. |
Daca te intereseaza problema, uite aici: www.alaska.net/~clund/e_djublonskopf/Flatearthsociety.htm" target="_blank">The Flat Earth Society
You cannot both dance and not pay the piper.