Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

http://proortodoxia.wordpress.com/2009/05/22/marsul-pentru-familie-si-normalitate-2009-foto/imgp7008/Mie la fotografia asta imi vine sa vomit. Mi-ar veni sa rid daca n-as sti ca adunatura aia de ipocriti ar fi primii care daca li s-ar permite i-ar lapida pe cei care nu sint ca ei. Ce-s homosexualii de atenteaza la inocenta copiilor? ati vazut voi vreo haita pe strada care ii ataca? Bine, nu ma mira prostia aia de cearceaf vopsit, daca unul dintre sustinatori (Irina, de tine vorbesc) poate pune egal intre doi adulti care fac sex liber consimtit si un pedofil care violeaza un copil. La o asemenea enormitate nici nu mai stiu ce sa spun...Adica eu daca ma culc cu o femeie e la fel de grav cu a pune mina pe un copil? Iti place sa provoci sau chiar crezi asa ceva? SIncera sa fiu, eu om casatorit, cu o familie traditionala, care merg la biserica (fara basma in cap, ce-i drept), nu vreau ca asemenea asociatii sa ia apararea familiei pentru ca ii fac un deserviciu. Ele nu apara nimic, doar dau cu pietre (din fericire doar verbale) in oricine iese din tiparul lor ingust si considerat corect.
nu calculez eu cat de grav sau negrav e, ti-am explicat doar cum printr-o agenda politica similara cu a homosexualilor pedofilii vor obtine in cativa ani drepturi similare.E chestiune de timp.in Olanda Partidul Pedofililor functioneaza in mod legal, ba chiar au dreptul sa participe la alegeri si sa isi delege reprezentanti in parlamentuite una din activitatile lor recentehttp://www.realitatea.net/partidul-pedofililor-olandezi-depune-plangere-impotriva-unui-site-care-ii-demasca_453416.htmlsi daca iti spui ca "n-au nici o sansa sa obtina ce vor" ,gandeste- te ca tot asa zicea orice om obisnuit de acum 50 de ani cand auzea de cerintele asociatiilor gay
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu ma intreb daca cei care sunt impotriva gay-lor au vreo cunostinta in "cealalta echipa". Eu am niste prieteni gay minunati si care de sarbatori au rupt din timpul lor si au mers si s-au jucat cu copilasii orfani. Si pana nu mi-au zis ei ca sunt gay nu am stiut si de cand stiu nu imi pierd timpul sa imi inchipui ce fac ei in dormitor, eu ii iubesc asa cum sunt.

De comparatia gay vs. pedofili... no comment .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Inca ceva - am cunoscut o fetita crescuta de doua mame (evident, nu in Romania) si culmea... era normala . Ptiu ptiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si vad ca se tot face paralela cu Olanda ... ca si acolo deja exista partidul pedofililor, ba chiar au drept sa participe la alegeri si sa isi desemneze reprezentant in parlament ... si ca e o chestiune de timp pina ce pedofilii vor avea drepturi similare si la noi ! (Sau nu vorbim aici de tara noastra ci la modul general ??)
In consecinta, io astept sa vad cum in timp, afiliindu-ne la ce se intimpla in Olanda cea liberala, se va construi si la noi cartierul rosu si cum in baruri se va fuma marijuana si mesteca hasis in voie, fara ca politia sa ia masuri !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Si vad ca se tot face paralela cu Olanda ... ca si acolo deja exista partidul pedofililor, ba chiar au drept sa participe la alegeri si sa isi desemneze reprezentant in parlament ... si ca e o chestiune de timp pina ce pedofilii vor avea drepturi similare si la noi ! (Sau nu vorbim aici de tara noastra ci la modul general ??)
In consecinta, io astept sa vad cum in timp, afiliindu-ne la ce se intimpla in Olanda cea liberala, se va construi si la noi cartierul rosu si cum in baruri se va fuma marijuana si mesteca hasis in voie, fara ca politia sa ia masuri !Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cred ca nu mai ai de asteptat multhttp://www.ziare.com/51_la_suta_din_tinerii_bucuresteni_cer_legalizarea_drogurilor_usoare-759339.htmlmami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deianira
De comparatia gay vs. pedofili... no comment .

am facut comparatie intre AGENDELE POLITICE ale acestor doua categorii, nu intre devianta in sine (care de altfel, pe aceeasi logica, devine cat se poate de discutabila).mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

ma uit la parada gay pe antena 3- scrie sunt "cateva zeci de persoane". La marsul pentru familie au venit peste 1000 de persoane.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

ma uit la parada gay pe antena 3- scrie sunt "cateva zeci de persoane". La marsul pentru familie au venit peste 1000 de persoane.

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Atunci, de ce va temeti voi cei care sustineti "valorile traditionale ale familiei"?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Voi ati facut mitingul asta exact acum tocmai ca sa fiti comparati cu ei si vezi Doamne sa simbolizati normalitatea pe linga anormalitatea lor. Repet, voi nu aparati nimic, singura grija a mitingului asa zis aparator al familiei a fost o antiteza cu mitingul homosexualilor si un prilej de scandaluri hilare. Dupa mitingul anti-pasaport biometric inca un efort pentru salvarea sufletelor noastre.
Oare nu-ti da de gindit ca la un miting pentru familie participa o mina de oameni? Evident ca majoritatea po****tiei traieste in familii traditionale si nici nu are vreun gind sa se schimbe, dar din fericire nici nu aproba extremismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Irina, da stiu ca esti informata, nu gluma !
Poi matematic vorbind, si 1000 inseamna citeva zeci, nu ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput