Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)
Raspunsuri - Pagina 9
bobocel_07 spune:
Buna fetelor,
De abia acum m-am uitat pe listuta si am vazut ca aici fulgusori de nov-dec deocamdata sunt numai baietei.Va felicit pe toate cele care ati aflat sexul copilul,sa va traiasca baietei si sa fie sanatosi.Sper ca in curand sa apara si fetitele.Ma bucur ca au aparut noi gravidutze bun venit le spun si le daruiesc o pentru minunea pe care o au in burtica, de fapt la toate va daruiesc o .
alexia_07
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria camy dovada ca nu esti grasa...... sotul vine cu inghetata. al meu cand iau 1-2 kg ..... ma cearta si daca ma uit la paine... dulciuri.... etc..... ce sa mai si aduca.... deci clar.... arati bine.... nu suntem noi amabile 11+ http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
sotul meu tare mult iubeste bebelusul....asa ca pt el as putea sa rup recordurile de grasa...si tot nu ar zice nimic..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
lauradi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
Ba, eu sunt tuta rau.;;si stiu ca nu e treaba mea dar unde ai gresit soro? Ca nu inteleg de ce tb sa dai mielu' Aaaaa si, referitor la >Tzutzupida, intr-adevar pozeaza....o frumusete! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Stai ca-ti spui io,ca tot bananai p-aci:eu sunt laura si krelia mi-a zis ionela
Laura, (10+) a lui Radu Mihai
simonette spune:
Vreau si eu Nirvanaaaa, caramel cu nucaaaaaaaa!!!!!!!! Dar Cami a fugit cu ea in dormitor si nu vrea sa imparta cu noi!
Betty felicitari ptr bb baietel!!! Sa fie sanatos
Pup toate fetele si noapte buna!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauradi
Nu scrie,adevaratCred ca am setat pe undeva pe la profil sa nu apara.Sunt din Curtea de Arges(de fapt,stau mai pe langa oras asa),dar la dr merg la Buc,deci se poate aranja Ce situatie dificila cu bunica ta;imi pare rau!Poate reusiti sa gasiti o solutie sa fie bine pt toata lumea.Mama soacrei mele are semipareza si are o femeie non-stop;soacra-mea inca e la serviciu,in primul rand si ca sa-i asigure ei absolut tot ce are nevoie(numai medicamentele sunt ff scumpe),dar nici n-ar fi avut nervi sa stea cu ea.E greu de suportat!Eu nu stiu cum rezista femeia aia...e eroina!(sper sa mai fie mult timp,ca am schimbat vreo 15-20 de femei pana la ea,ca toate au fugit)E greu cu batranii... Laura, (10+) a lui Radu Mihai |
Soro...eu sunt din Curtea de Arges, acolo m-am nascut si am crescut.... vaaaaaaaaaai...sa vezi ce intalneala iti dau eu tie cand merg pe la ai mei...
Doamne...parca vad ca te si cunosc..
ingerasul Darius-Andrei
POZE
lauradi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui camy_pus
Soro...eu sunt din Curtea de Arges, acolo m-am nascut si am crescut.... vaaaaaaaaaai...sa vezi ce intalneala iti dau eu tie cand merg pe la ai mei... Doamne...parca vad ca te si cunosc.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
Ce tare!Dezvolta,sa vedem
simonette spune:
Laura crek m-am convins...... Am incercat mult sa-mi dau seama insa nu am reusit........sunt capie rrrau
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
simonette spune:
!hai ca m-ati facut curioasa poate ati copilarit impreuna si faceati papusi din carpe!!! sau carpe din papusi
lauradi spune:
citat din mesajul lui simonette Laura crek m-am convins...... Am incercat mult sa-mi dau seama insa nu am reusit........sunt capie rrrau mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Ee,hormonii,vorba Ionelei(parca )
vias spune:
hai ca m-au apucat si pe mine depresiile..cred ca m-am molipsit de la camy....unde naiba esti fata, cu inghetata aia?[/purple][/font=Comic Sans MS] krelia 14+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
fata...eu pana acum am stat la pupat, bine?
Pana una, alta mi-a trecut depresia pe ziua de azi...reincep maine...
ingerasul Darius-Andrei
POZE