Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

asa....si cum sa continuam cu raspunsurile....

monis, la ce dai examen? bafta, tin pumnii!

of mai fetelor.....am vb cu mama, care e tare debusolata cu bunica-mea..care refuza si refuza...si nu vrea decat sa zaca in pat...si maica-mea tot incearca, hai sa iesim in curte, sa facem miscare...ce te doare, ce mai vrei..si bunica-mea "lasa-ma domle in pace ca nu trebuie sa le stii tu pe toate....du-ma la tara si lasa-ma acolo, ce stii tu"....si nici mama saraca nu e cu nervii tari sa faca fata unei asemenea situatii....pai eu am nevoie de ea intreaga, nu sa-mi clacheze inainte de vreme...doamne fereste .....of....ce greu e...

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Krelia
Super poze, sa-ti traiasca
La cine ziceai ca mergi tu? Vad ca pozele sunt de la Anais. Te pomenesti ca ne-om fi inalnit pe acolo . Trebuie neaparat sa ne intalnim, dar mai incolo, spre concedii si cand om avea ceva burti de aratat si laudat .
Imi pare rau de bunica ta, asa e, cu boli sau fara, batranii sunt EXTREM de egoisti si mananca sufletul copiilor. Am avut si eu cea mai draga bunica, ce m-a crescut de mica si a fost dragostea mea, pana m-a "rapit" mama si m-a dat la scoala, si cand a dat peste 80 de ani, desi perfect lucida la cap (bolile erau pe la inima si picioare) a imbolnavit-o pe mama de nervi, de si-a revenit saraca in vreo 3 ani dupa ce a murit bunica... Oare noi ne-om aminti lucrurile astea la batranete sa nu facem la fel?!? Mi-e tare teama ca nu...
Oricum, putere si rabdare, alta reteta nu exista
Am luat 8 la examen - fac un master, in mintea mea, anul asta imi schimbam jobul, fara sa stiu de criza ca va sa vina si copilut...... acuma tre sa-l termin si credeam ca va ajuta copilului sa invat eu multe-multe (ca asa se zice) dar eu n-am stiu ce proasta pot sa devin gravida fiind... citesc cursurile si nimic nu inteleg...am inceput sa fac greseli si pe la munca pentru ca nu mai sunt atenta la detalii si la mine tine totul de detaliu... ma cam supara asta - a mai simtit cineva diferenta?

monis 15+

Mergi la inceput

Citat:
Bine v-am gasit fetelor!

Pt monis: Si eu voi naste in decembrie la Filantropia, sunt pacienta dr Hamid!
Acum spitalul arata super, insa in 2006 cand m-am operat acolo de chist era infiorator !

va pupici!

Romanitza

Romanitza, mai e cineva aici la noi tot la dr. Hamid Incet incet o sa ne cunoastem.

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ce-mi plac gagicile astea trei..sunt mortale

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

concluzia: iar isi fac de cap hormonii

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

krelia 14+

Mergi la inceput

Citat:

saru'mana, asa este...seamana si bebitza cu un copil

da' stii ce am observat....ca unele fete sunt cam rezervate cu pozucile cu eco.....asa vreti voi, fetele, adica, e decizia voastra..sau de ce?
sa nu va supi ca intreb...doar ca mie tare-mi place sa ma uit la bebei in burtica, zau ...cum imi placea si acu' 3 ani sa belesc ochii la mirese

Krelia, eu am venit cu pozele de la morfo trim I acasa si m-am gandit sa le pun pe net dar nu am facut-o pt ca: scannerul de la munca e normal si nu are cum sa scoata pozele ok, si nu se vede mare lucru, si nu am vrut sa vantur prin firma de 300 de oameni pozele cu bebe sa vada toti ce face aia de la HR in timpul serviciului, ca doar eu tre sa fiu exemplu pt toti - adica la munca se munceste si nu se scaneaza poze si nu se sta pe forum, daaaahhh? si m-am si gandit ca or sa mai puna alte fete poze de la echo ...

monis 15+

Mergi la inceput

monis, eu merg la dr. roxana bohîl#355;ea (bohiltzea), care este miercurea, joia si sambata la anais...si la municipal, unde o sa si nasc....cred ca e o chestie cu spitalul ala.....pe cuvantu' meu.....mama a facut acum cativa ani niste infiltratii acolo, tata a fost operat pe coloana..bunica-mea a fost internata anul trecut (cand ne-a facut o ditamai criza de credeam ca o pierdem )....bunica-miu a murit acolo..si eu..in noiembrie....daca mi-ajuta DD..o sa nasc..
tu la ce dr mergi? (daca ai zis, iarta-ma...se pare ca polenul ala luat in tinerete nu-si face inttodeauna efectul )

hai ca m-au apucat si pe mine depresiile..cred ca m-am molipsit de la camy....unde naiba esti fata, cu inghetata aia?

krelia 14+

Mergi la inceput

Citat:

dupa tabelul asta...copilul meu ar iesi un fel de pasari-lati-lungila combinat cu flamanzila
pai..la 12s + 5z, avea 6,4cm si 64gr.....ori, in tabel scrie ca ar tb sa aiba undeva intre 5.4 si 7.4cm, iar ca greutate intre 14-23gr..ori la mine iese obez, frate.....hmm....ori nu au fost masuratorile corecte....ori e tabelul gresit

Citat:
citat din mesajul lui monis5

http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/monis 15+

Si la mine e mai mare, dar asa a zis si echo-ul ca e cu 10 zile peste varsta dupa UM. Eu nu-mi bat capul deloc. A zis doctorul ca e bine? Atunci e bine. Nu-mi caut stresuri pe net, ca am destule si asa.

tuturor

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

eu sunt un cititor fidel pe forumache.... asa incat..... am rugamintea sa nu mai vorbiti de bunu-bunu.... ca mor de pofta si nu am sot acasa/..... sa-l pot trimite dupa poftele mele

11+
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

monis, am inteles ...da' cand o fi intalneala..sa-ti iei dosarelul cu tine, da?..ca la vizita medicala
misto remarca cu "ce face aia de la HR" ....bravo pt examen si succes pentru urmatoarele!
si eu cica la vara ar trebui sa-mi dau masteru'...dar eu inca nu stiu ce note am luat in sesiunea din iarna..care fu' pentru tot anul....ca deh...ie oameni ocupati cu aia de la zi....de ce sa se mai sinchiseasca si de prostii care isi fac masteru'...
sa stii ca nici eu nu prea ma ghidez dupa chestiile astea...desi, sutn haioase..de comparat.....

krelia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetele..... noapte buna!....

11+

Mergi la inceput

bunu-bunu = inghetata?

hai sa nu mai vorbesc atunci de asta...

pot sa aberez un pik? .....tocmai ce mi-am dat seama ca am ditamai si m gandeam...ce bine ar fi sa ramana asa si dupa nastere ..silicoane naturale..hihihiihi..

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

eu sunt un cititor fidel pe forumache.... asa incat..... am rugamintea sa nu mai vorbiti de bunu-bunu.... ca mor de pofta si nu am sot acasa/..... sa-l pot trimite dupa poftele mele

11+

krelia 14+

Mergi la inceput