Mamici si burtici din Craiova
Raspunsuri - Pagina 3
Shose spune:
Am uitat sa mai zic ceva:
a fost spectacol frumos la prefectura in fata, a fost cineva cu bbicii?
Noi o sa iesim mai tarziu prin parc (sper sa ne vedem cu Zoze si cu Ma-ca-i-ca).
Daca vreti, intr'o zi ne organizam cu mic cu mare si le facem cunostinta la pitici.
Sa aveti duminica frumoasa!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
baby_boy spune:
Shose foarte bine ca ai dat datele...sa facem si noi listuta cu toate.
Noi nu am fost la prefectura..suntem raciti...si azi ne-a iesit primul dintzisor

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Shose spune:
Hei, rusinica, eram pe pagina 3.
Cristina e un frumusel Raducu al tau. Felicitari pt primul dintisor, sa vina si ceilalti repede si usor.
Sper sa treaca mucii.
Aveti un pediatru bun? Sau la cine apelati pt eventualele intrebari referitoare la bb?
Eu am tot cautat, incercat, intrebat si inca "prospectez piata" la capitolul asta.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii
baby_boy spune:
Multumim frumos Shose
Eu nu l-am inscris pe Radu la doctora mea de familie..fiind nemultumita de ea. Am mers la o doctora mai in varsta..si nu pot spune ca am facut cea mai buna alegere la modul ca ..mi-a zis la 2 luni jumate sa-i dau lui Radu suc de mar si morcov..cand el a fost alaptat exclusiv..n-am avut nevoie de ea doar o data cand a facut Radu rosu in gat...a venit o singura data acasa.la voi vine dr. acasa?...iar noi la fiec vaccin i-am lasat..substantial..ca sa zic asa. Deci nu pot spune ca sunt multumita.
Raducu (7.10.2008)
Shose spune:
Cristina si noi tot cam ca voi.
Am inscris'o la med de familie la care suntem si noi, e si pediatra. Mergem acolo doar pentru vaccinuri, cand ne cheama. Am mai pus doua-trei intrebari despre alimentatie si alte cele. Daca am vazut ca mai multe gasesc pe net
in cautarile mele, am zis sa mai cer o parere. Si am adus acasa, fara motiv, doar pentru evaluari o doc in varsta tare. Nu am fost multumita pt ca imi sugera la fel ca si tie o diversificare mult prea devreme decat citisem ca e indicat.
La un an a facut o gripa (impreuna cu mine) pe care a luat'o de un copil invitat la ziua ei. Ne'a tratat doc cea in varsta, dar la sugestia mea, fara antibiotice.
In primavara a facut o diaree de cateva zile, cu 10 scaune pe zi, urata de tot si cum nu mi'a sunat deloc bine cu ce voia sa ne trateze, am apelat la doc Pintilie de la sp nr 1. Auzisem numai vb frumoase despre dansa de la mamicile din parc.
A venit acasa si ne'am inteles si la sugestiile alimentare, pot sa zic ca mi'a placut.
Sper sa nu mai avem nevoie de doctori si sa fie sanatoasa Iulia, dar daca o sa mai fie nevoie cred ca o sa merg tot pe mana dansei.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Povestea Nasterii
baby_boy spune:
N-am mai intrat din lipsa de timp.
Am fost si singura cu Radu, bunici fiind la mare, tati la Bucuresti..asa ca a fost mai greu.
Intre timp a mai rasarit un dintisor..asa ca avem 2 ![]()
Shose..asta e cu doctorii..mai bine sa nu avem nevoie.
Noi pana acum am avut doar un rosu in gatut..si cand i-au dat dintii..putini mucisori si o tuse. In rest..nimic.
ajuta sa fim sanatosi..si sa auzim doar de bebei sanatosi.
Voi ce mai faceti?
Marinush? ati disparut? mai povestiti-ne si despre voi.
Sa nu lasam subiectul sa moara..pana mai apar alte mamici.
Noi ne pregatim de concediu..miercuri plecam o saptamana in Bulgaria..asa ca sunt in febra pregatirilor.
Apropo ati vazut pe undeva in Craiova borcanele Hipp cu fructe?
Raducu (7.10.2008)
zozela spune:
Sal'tare!!
Cristina,Hipp cu fructe gasesti in Selgros!
V-am pupacit!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!