Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mangagirl, da, suferim mai multe de carcei....unii mai usori, la degetele de la picioare, care trec repede, si cateodata in somn ma apuca la gamba de zici ca fac intindere la muschi! si apoi ma si doare muschiul mai multe zile, exact de parca as fi avut intindere....

scuzati incoerenta, dar mi-e un somn dee.....daca vedeti scris pe aici ceva de genu adfvasdbjkfjdfkjdfmdqw/;kd2dfj, inseamna ca am adormit eu cu capul pe tastatura

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, sunt cuprinsa de o revolta fantastica legata de noua "idee stralucita" a coplatii. Pur si simplu suntem ca pe vremea boierilor care, atunci cand nu le ieseau socotelile, mai puneau o dijma. O sa ajungem sa platim aceleasi servicii de 3-4 ori si ssa dam si spaga, evident.
Eu ma gandesc cu groaza la cum voi face fata unei nasteri in Bucuresti, cu toate spagile si costurile de rigoare.
santorini zicea ca o sa le treaca daca se revolta lumea. Dar pentru asta trebuie sa se revolte. Trebuie sa ne revoltam cu totii.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ceva idei?? de revolta adik...
petitii, revolutii??

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Chiar cautam si eu pe site-ul ministerului dar ghici! Formul este blocat. Eu cred ca ar trebui sa se faca cat mai multe petitii, semnate de cat mai multe persoane. Si chiar una specifica, semnata de femei insarcinate. E un lucru civilizat pe care il putem face.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mangagirl, da, suferim mai multe de carcei....unii mai usori, la degetele de la picioare, care trec repede, si cateodata in somn ma apuca la gamba de zici ca fac intindere la muschi! si apoi ma si doare muschiul mai multe zile, exact de parca as fi avut intindere....

scuzati incoerenta, dar mi-e un somn dee.....daca vedeti scris pe aici ceva de genu adfvasdbjkfjdfkjdfmdqw/;kd2dfj, inseamna ca am adormit eu cu capul pe tastatura

nunta
9 luni

Mie mi-au trecut carceii cu MAGNEZIU. Doctorita de familie mi-a recomandat.

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Fetele de la eco, nu v-ati intorsc inca?
Legat de sex, noi nu am facut deloc ca stiu de la sarcina trecuta ca am col scurt asa ca pauza. Si noi am vrea dar daca nu se poate incercam altele .
Buricul si la mine s-a umflat ca sa zic asa si e pe jumatate iesit. Ce ma enerveaza si pe mine dar nu ai ce-i face.
Sanii mi s-au dublat ca sa zic asa si vad ca acum au inceput si sa-mi curga in special dimineata.
Legat de coplata, mi se pare o super prostie si tampenie. Asa ca va astept sa emigrati pe aici numai ca aici is scumpe rau asigurarile medicale.

Adriana 20+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Nu mai vrea sa scrie nimeni dupa mine, sau sunteti toate pe afara cu copilasi?
Nici o veste de la fetele de la eco?

Adriana 20+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor...astept si eu vesti de la cele care azi isi vad puiutii...eu mai am un pic de asteptat.

Farmacista din mine ii spune lui ralu0308 sa stea linistita...clotrimazolul, miconazolul si nistatina sunt singurele antimicotice cu actiune locala recomandate in sarcina...asa ca ia-le cu incredere.

Manga girl si eu patesc asa cu carceii noapte de noapte...e legat e lipsa de Mg, apuca-te si fa o cura de o luna cu Mg sau 10 zile daca iei fiole buvabile (astea ar fi ideale ca se asimileaza mai bine). Eu iau magnerot ...orotat de Mg care la fel se spune ca are cea mai mare viteza de asimilare. Cind intrerupt pentru 3-4 zile cura cum imi reapar carceii....

Despre coplata...fara comentarii...sunt curioasa ce le mai inventeaza creierasul ca sa ne ia banii...dupa ce ca nu beneficiem de nimic gratuit in perioada asta. Dar daca e de semnat petitie eu sunt pentru...o semnez!

Va pup pe toate , seara faina.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Va invit cu drag la CAPITOLUL 60 unde asteptam vesti minunate de la mamicile care au avut astazi eco

Monica

P.S: M-as bucura daca s-ar incumeta mai multa lume sa deschida capitole noi

Mergi la inceput