Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

ralu0308 multumim de info

Ramona

Tudor Gruia 20+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Terminat editatul...e mai greu sa corectezi decat sa scrii din nou

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, din pacate cred ca e pe bune stirea cu coplata de la 1 septembrie. Mama mea e medic si a precizat si ea ca de la 1 sept. i-au anuntat ca va intra in vigoare coplata. Poate putem face o campanie ceva sa fie scutita nasterea de aceasta coplata, ca pana la urma nu e o boala si e in interesul statului sa o sprijine integral. Nu mai vorbim ca platim la CAS o gramada de bani care cei mai multi nici nu ajung la medici si asistente... ca tot mama imi spunea ca in curand s-ar putea sa nu mai aiba de unde sa le dea bani si de aceea si baga coplata. Ufff... Eu zic sa ne informam bine, bine si apoi sa demaram o campanie serioasa impotriva coplatii macar pt. nasteri.

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Referitor la , din pacate noi nu mai avem voie deloc pana la nastere din cauza colului scurt si deja somnul meu de noapte e plin de vise erotice (in care nu apare mereu sotul meu ).

Fetelor, eu ma retrag la somnic ca Matei doarme deja de jumatate de ora. Va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa intru pana in wk cand vom fi plecati la Pitesti la socri.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetelor, voi ati merge cu avionul in timpul sarcinii? Eu innebunesc de frica, am fost o singura data acum muuulti ani si efectiv ma apuca panica cand ma gandesc sa ma urc in avion! Cu masina nu pot pleca in concediu, ca ma apuca contractiile la drum lung, asa ca avionul ramane ultima solutie! Sau sa nu plec deloc! Offf, daca ar fi dupa mine, as merge la mare in Romania, dar sotul vrea musai in tari straine! Si mie mi-e asa de frica!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

cristina, eu am zburat deja de 2 ori, la diferenta de cateva zile si a fost ok.

MangaGirl :-) 21+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Anadomnica sunt intru totul de acord cu tine.Nu este corect sa ne platim nasterea la stat.Plus ca va trebui sa-i dam partea si doctorului cu care nastem, pediatrului, asistentelor, infirmierelor etc iar daca este cezariana mai punem inca un doctor si anestezist.Unde vom ajunge?Mai bine scoate amaratii aia de bani pt trusou si gata.Offfffff ce3 m-am enervat.Parca vroiau sa creasca po****tia!Ce ne sprijina

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DANANGIE vreau sa-ti spun ca m-am indragostit de baietelul tau.Are niste ochii SUPERBI si e un scumpic
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si samburelul din burtica

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu am impresia ca astia au inebunit cu totii. Dupa cate spagi dai in dreapta si in stanga la medici ca sa se uite la tine, pt ca te lasa sa mori cu zile la usa, mai vor sa si platim serviciile astea mizere. Cred ca mi se face sila. Oricum, daca se aproba asa ceva, prefer sa ma duc la particular. Imi fac credit sa pot sa nasc in liniste dar nici la astia la stat nu le dau eu bani.. Nah ca chiar m-am enervat.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

A, si acuma dupa-masa mi-am cercetat buricul (ca ma cam uit zilnic sa mi-l curat de puful de la tricouri) si de la un buric mic si incalcit acolo inauntru, am descoperit ca imi intra tot degetul in el! Ce o fi asta? Am mai auzit eu ca la unele gravidute iese buricul. E de rau?

ha ha ha....eu nu stiu daca e de rau dar in gaurica mea de fost buric finut si elegant cred ca pot sa bag acum o cireasa asa ca daca te incalzeste cu ceva nu esti singura "pe lume".
Si eu ma studiez cu atentie zi de zi si sper in sufletul meu de fosta femeie atragatoare sa imi dispara dupa ce nasc parul de pe burta, despre care s-a mai vorbit aici....dar care acum la mine parca se face tot mai vanjos si mai negricios.
Sa vedeti la sani si la sfarcuri cate mi s-au intamplat.....dar sunt sigura ca si voua.....asa ca va scutesc de amanunte
Eu cu sotul suntem genul care umbla usor mai dezgoliti prin casa....si cum sta el la calculator si mormaie cate ceva (de obicei este replica "te implor fa-mi si mie o cafea") il mai surprind uneori ca se holbeaza la mine in adevaratul sens al cuvantului si atunci stiu ca ori mi-a mai crescut, ori mi s-a mai lasat, ori are alta culoare.....si tot asa.
Dar cum bine m-ati invatat voi fetelor, cele cu experienta, nu ma mai sperii si orice transformare a corpului o iau asa cum e si merg mai departe la drum catre marea victorie

Cea mai fericita 23 + cu

:)) daca tot vorbim de schimbari...am intrat azi in 21 de sp si iar ma doare jos...am mai avut asa acum vreo 2-3 sp...cred ca se mareste...orice ar face...e o senzatie cam tampita...dar sper sa treaca pana maine. nu stiu ce sa fac cu cercelul din buric. oare dauneaza? e mic si dragut...

voi v-aiti ngrasat de la o zi la alta. ori am mancat eu pream ulte porcarii...dar am sarit in 60 jumate pe cantar cam rpd si am niste picioare de barbat...blugii lui sergiu mi-s stramti in talie...nu ca ar fi greu, din moment ce el are 61 de kile...categoria ttzantzar de ghetoul bacaului...dar eu tot imi fac griji ca e legat de hipotiroidia mea si ca ma voi ingrasa fara limite. Sunt convinsa ca daca nu as fi stiut ca TSH-ul e prost, nu m-as fi gandit la asta.

si nu in ultimul rand...sanii mei finuti si mici s=au transformat in adevarate balcoane...nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...sunt enormi si durerosi...ma intreb cum o sa alaptez...ca nici sa ii ating nu reusesc...ca sa nu mai spun ce maronii sunt rozetele...ciudat...inca nu m-am deci daca imi place asa...

MangaGirl :-) 21+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, eu cred ca va fi o avalansa de cereri de nastere la privat daca se pune coplata si la nastere. Cine vrea sa plateasca taxa "oficiala" apoi in plus si spagi mai mult sau mai putin oficiale si sa constate la final ca iesea mai bine daca mergea de la inceput la privat?? Oricum, banii care-i platim fiecare din noi la CAS se "redistribuie" si ajungi in alte parti; oare cu taxa asta numita coplata nu va fi la fel?? Oare nu va ramane in continuare problema ca medicii si asistentii au salarii mici si deci daca vrei sa te trateze cum trebuie trebuie din nou sa scoti bani din buzunar? Acum cu "criza" asta mi-a spus mama ca s-a taiat din salariile de la contabilitate de la ei care erau cam duble fata de salariile medicilor primari din policlinica. Pai e corect? Eu ii inteleg si pe medici ca vor bani, ca au facut o scoala, au facut rezidentiat si au o responsabilitate... dar pe cei din "administrarea banilor medicilor" nu-i pot intelege cum de au nesimtirea sa ia atatia bani pe luna

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput