Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 8
arinaa spune:
mara ,ma rog sa fie cu ochisori,durerile au fost exact la la cm?
parca stau pe jar si eu...intepaturi in burtica am (ma sageteaza),dureri am exact jos sub ombilic ....dar parca sunt difertite tousi de durerile menstruale ...parca am o gheruta care ma inhata si ma lasa,offfff ce grea e asteptarea asta
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
mara80 spune:
da,arinaa,ca la cm dar mai"surde"un pic!in plus ma deranjeaza tare sfarcurile astea!
nu stiu ce sa zic......
mara
arinaa spune:
mara eu zic ca poti sa.
sau dam chef impreuna:P.
eu zic ca la 13 zile de la inseminare ar tb sa se pozitiveze testul...dar maibine mai astepti un pic
Vrem si noi un bebe
happymum spune:
mara tin si eu pumnii cu fetele.
sa dea DD sa fie cu ochisori.
eu sunt supi rau tare... nici luna asta...
si vad ca cm vine cu 2 zile mai devreme. asta e.
va pup dulce si aveti grija de voi.
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
arinaa spune:
happymum
te rog sa lasi supararea deoparte si sa incerci sa fii optimista,si te rog crede-ma ca stiu ce spun,am ceva anisori si ceva timp de cand incerc iar anul trecut in primavara eram aproape de depresie...dar am zis ca bebele nu vine cand vreau eu ci cand da doamne doamne ...acum astept cumintica sa se intample minunea(luna asta am emotii ca am folosit si teste de ovulatie pt prima data ....)
Vrem si noi un bebe
taty_ana spune:
hey fetelor ce mai faceti?nu am mai scris ca n-am avut ce....am fost vineri la buc si mi-am facut dosarul de fiv pentru septembrie...gata e oficial....mi-a facut profu echo si am endometru in ziua 15 de 9.1mm....hmm se putea si mai bine zi eu...voi ce spuneti?in continuare tratament cu cycloprogynova pana in sept....sa dea DD sa fie bine
va pup pe toate
amir10 spune:
Taty_ana, sa stii ca la mine s-a prins pe endometru mai prost ca la tine, deci se poate. Aveam cu o zi inainte de ovulatie 7,8, iar la o saptamana de la ovulatie scazuse la 7,4..., imi venea sa imi dau pumni in cap...Mi-am luat repede oestrogel, ma dadeam pe burtica si dimineata si seara, iar dupa o saptamana si ceva, cand am facut testul, a iesit pozitiv. Morala: bineinteles ca oestrogelul a ajutat ca lumanarea la capul mortului, pt ca deja bebe se prinsese, dar cine stie...Mie mi se pare super bun endometrul tau..., mai ales daca mai iei si cycloprogynova...Bafta sa ai in septembrie. Dar incearca pana atunci si natural, ca cine stie...
Arina si Mara, si eu am avut crampe similare celor premenstruale. Durerile de san au inceput foarte puternic exact cand ar fi trebuit sa imi vina...Dar stiti cum, de alea puternice, de mergeam dimineata cand ma dadeam jos din pat cu ei in maini...
Happymum, sorry ca nu a fost sa fie. Ai rabdare..., tu care esti asa efevescenta la odisee, nu se poate sa ramai pe dinafara.. In curand va fi cu siguranta..
Va pupic pe toate.
A, noi suntem bine. Am auzit la eco bataile inimioarei, a fost divin...Crestem bine...
7+
Delphinas spune:
neata dragelor.
si eu lipsa la vesti....astept uratii care vad ca iar isi cam fac de cap
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
inginera spune:
buna dimineata si de la mine ,dupa cum va spuneam sambata trebuia sa ajung la doctor cu dozarile hormonale sa le vada ,am fost si a zis exact cum banuia ovulatie nu este in ziua 14 si si valoarea testosteronului i-a confirmat banuiala "ovare cu aspect polichistic" am trimitere la endocrinolog si mi-a sugerat sa merg la un profesor care vine din iasi o data pe luna la bacau ,dupa 15 iunie trebuie sa sun sa ma programez,
momentan a zis sa punem in repaos ovarele macar 3 luni cu diane 35 si sa dipara burtica (eu sunt mai plinuta)asteptam si rezultatul la spermograma si spermocultura sa vedem ce este si acolo,
samabata eram in ziua 12 si am facut si o ecografie aveam un endometru de 4.6 (cam micut dupa parerea mea)doctorul a zis ca nu ,se pregateste de ovulatie,in sfarsit am fost foarte suparata cand mi-a pomenit de anticonceptionale ,dar asta e,3luni din an sunt compromise deja ,sa vad ce fac la endocrinolog ,dar totusi nu am rabdare pana dupa 15 si o sa merg si aici in oras pana atunci ,
am intrat si la fetele de la PCOS si am inteles ca o caracteristica la pcos ar fi o menstruatie neregulata ,la mine totusi e regulata ,30-32 zile nu stiu ce sa mai zic ,mi am scris pana azi ,am avut o stare foarte proasta zilele astea