Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
happymum uitate in primul rand ce nick frumos ai...happy si asta ar tb sa-ti dea o doza de optimism in plus. curaj draga mea. fruntea sus si pe drumul vietii mergi in continuare plina de optimism, curaj, incredere in fortele tale. oricat ar fi de greu tb sa facem in asa fel incat sa depasim aceste situatii care ne deprima.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
amir10 spune:
Inginera, dr. tau e cam depasit, scuze ca iti spun. Poate ai vazut si la cap. PCOS, dar aceasta boala (daca chiar ca o ai) nu se mai trateaza cu AC. Se face trat cu metformin. Eu zic sa repeti analizele hormonale dar in ziua 2. Ovulatie ai? Ti-a monitorizat-o cu ecogafii si masuratori foliculare?
In plus, PCOS se vede la ecograf foarte bine, ovarele sunt acoperite de o capsula fibroasa, formata de foliculii care nu se mai sparg si acopera ovarul - de aici si denumirea de ovare de portelan. Aceasta capsula se poate indeparta in cazurile dificile prin operatia laparoscopica de drilling ovarian.
Se mai face si insulinemia, ca si glicemia provocata - se administreaza glucoza si se masoara glicemia la cateva ore. Fa macar insuliemia.
Cum il cheama pe vestitul profesor endocrinolog de la Iasi?
Alte semne de PCOS: podoaba capilara putina, par mult pe corp, acnee (mai ales pe spate).. Repet, diagnosticul cert de PCOS ramane. Eu zic sa ceri si alta opinie, decat sa pierzi 3 luni cu AC si nici mare lucru sa nu obtii.
Poate ai o usoara dereglare hormonala, cum am avut eu si se poate rezolva cu tratament mult mai simplu. La mine trat a durat 2 luni, bebe s-a prins in a doua luna de stimulare cu Puregon.
Scrie-mi PM daca vrei mai multe detalii. Nu te supara pe mine, dar nu as vrea sa te vad pierzand timpul cu trat nepotrivite cum am patit si eu timp de 2 ani.
Bitza, bravo, ai scapat de laparo... Te asteptam la odisee.
Happymum, schimba dr., incearca si altceva...Si eu am 34 ani, nu te speria de varsta. Nu are importanta asta..., sunt doar statistici...
Delphinas, tu mai iei si luna viitoare AC? Hai ca vine vara si acum se prind bebeii mai bine, la mare, la soare...
Pogonici, fa analizele in ziua ovulatiei, nu in ziua 15... Ia-ti temperatura bazala sau fa teste de ovulatie daca nu stii cand ovulezi exact. Nu au valoare analizele daca nu sunt in ziua ovulatiei, crede-ma pe cuvant...
Vanessa, bafta si tie la bebe.
7+
deeva73 spune:
Bine v-am regasit trandafirasii mei din Moldova,
Va mai amintiti de mine, o ardeleanca virgula care s-o cerut sa o primit printre voi. Eu am lipsit 1 saptamana de acasa. Mi-ati lipsit zilele astea.
Vad ca lumea ii cam trista in ultima vreme sa fie de la ploaie? Happymum 34 de ani nu-s multi, vom ajunge poate la 70 si ne va parea rau c-am plans la tinerete in loc sa pretuim lucrurile bune din viata noastra si sa ne bucuram de ele. Asa suntem noi ne-mamele care ne dorim sa trecem in tabara aialalta. Uite daca vrei iti zic eu cum depasesc acum momentele grele. Ma gandesc ca poate voi fi mama s-atunci imi va parea rau de clipele irosite in disperare. Sau poate nu voi fi mama niciodata si iarasi imi va parea rau de clipele irosite in disperare. Ca disperarea care ne da tarcoale uneori, asteptand sa lasam usa sufletului macar putin crapata, nu ne rezolva problema numa ne distruge mai tare. No acu ai priceput fata draga cum sta treaba. Tu nu poti fi trista tu esti Happy-MUM. De fapt asta ne suna la toate care ne simtim cu musca pe caciula.
No servus dragele mele! V-am tzucat
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ellenii spune:
No', tare bini le-ai mai zis!
Si eu sunt una cu o musca mare pa caciula! Happy vreau sa te incurajez. O matusa de-a mea a nascut la 36 de ani si are o bombonica de fetita in clasa I. Si la tine va fi la fel. O bombonica sau un bombonel! Tristetile vin si pleaca. Am invatat asta pe pielea mea! SI tot de la Deeva, am invatat ca bebeii nu vin la mamicile deprimate! Asa ca... ia aminte!
La mine se pare ca vine Z1! Sunt tare fericita! Nu credeam luna trecuta ca voi ajunge sa ma bucur pentru asta, dar dupa ce m-am dereglat in halul asta, ma bucur.
Asa ca sunt iar pe cai!
Amir, cum e mai bine sa fac hormonalele, Z2 sau Z3? Mie doctora mi-a zis intre Z2 si Z5.
Inginera, si eu sunt suspecta de PCOS, dar mi-a zis clar ca AC nu se mai iau, mai ales daca vrei o sarcina. Eu am mers la dr. Anton din Bacau - e endocrinolog. E un pic mai zurlie, dar e bine pregatita si te trimite si mai departe daca e cazul.
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
oach spune:
happymum, nu ai voie sa te dai batuta acum, cand mai ai atat de putin pana la intalnirea cu bebe !Ai sa vezi ca ce a fost mai greu a trecut .am momente cand plang din senin gandindu=ma la tot ce mi s-a intamplat, dar ma gandesc ca poate si pentru mine exista acolo un sufletel care ar vrea sa ma cunosca si sa il tin in brate.Si pentru tine exista unul, draga mea .Keep going!!
bitza, bravo! Vaya con Dios!!
fetelor, o intrebare... a avut cineva dintre voi TSH crescut(5.4 apoi 5.02 cu o limita sup normala la 4.2) cu fT4 normal ??? nu as vrea sa iau h. tiroidieni.Mi-am facut inainte de a ramane insarcinata(iar imi aduc aminte ) si o eco tiroidiana si era normala.Heelp!
mvb spune:
Happymum viata este formata din miere, dar si din venin.Important e ca noi sa ne dam seama ca si veninul ne este dat tocmai pt a savura mierea si a pretui mai mult viata .
Dupa ce mi s-a intamplat mie toata nenorocirea, am invatat ca trebuie sa fiu alt om. Altfel nu as fi stiu.
Te rog, nu iti perdea rabadrea, credinta, speranta si optimismul ca in curand vei fi mama.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
pogonici1977 spune:
amir dar la mine inca nu sigir cand am ovulatia...caci dupa monit de luna trecuta si graficele mele de temperatura ar fi cam in jurul 16-21 a luni..iar ciclul luna asta mia venit doar 2 zile..deci nu mai inteleg nimic...eu am facute analuzele de ziua 2 si ziua 14 care nu prea e a ovulatie atunci..si mai incolo...dar nu ma bazez pe ele pana nu stiu sigur ca org meu e ok..
acum monitorizari si cam atat
dupa concediu om vedeaa incotro
amir tu sa nu nu pleci la odiseee si sa ne lasi singurele aici..caci esti profesoara noastra si avenm mare nevoie de [/red[red]]tine
arinaa spune:
Happymumexact cum spunea si amir,varsta nu trebuie sa te sperie...si eu ma apropii de 31 ,dar important e sa fim optimiste ca de restul are doamne doamne grija.
amir sper ca te simti bine,asa cum spun si fetele ...sa ne vizitezi cat mai des ca esti profa noastra:P
delphinas tu nu ne mai zici nimic de tine?
pogonici,oach ,mvb,elleni
p.s :eu una nu mai am rabdare ...maine dim bag un test z 28,cu ovulatia in z 17-18
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
happymum spune:
imi cer scuze ca am fost slaba si am scris dimineata asa. chiar eram intr-o stare aiurea tare.
dar m-am apucat de trasnai prin casa si am intors-o cu sus-ul in jos... si am facut bine ca am uitat un pic de suparare.
ce sa zic... nu stiu ce o mai fi...
nick-ul... cand eram graviduta si am gasit forumul, am zis sa imi "trag" un nick tare.... si ce putea fi mai potrivit decat exact ceea ce eram in acele clipe: o mamica fericita... ca intre timp s-au schimbat lucrurile... ma rog...
acum sa vreau sa il schimb nu mai pot...
arinna nerabdatoareoooooooo.... nici eu nu avem rabdare... farmacista stie cand sunt la ciclu... fara sa i zic eu nik... saraca vede si ea cate teste cumpar de obicei... is cu capul rau tare...
multumesc de incurajari. eu stiu ce trebuie sa fac si cum sa fiu... dar nu prea imi iese si in practica.
oricum, ma gandesc din ce in ce mai serios ca poate nu o sa fie niciodata bebe. eu am o prietena care nu are copii... si mi-a zis ea mai de mult: "ce sa fac gina daca nu a fost sa fie? sa ma omor? nu pot... merg inainte si eu cum pot." si draga de ea are un barbat bun de pus pe foc in loc de lemn - natarau nemernic.
numai la ea ma gandesc de fiecare data cand iese testul negativ.
daca nici eu nu voi avea bebe?
astazi vorbeam cu al meu si el a zis ca daca nu o fi si nu o fi, o sa infiem un copil si tot o sa fim parinti...
sunt atatea in mintea si in sufletul meu... sa adoptam... nu cunosc dragostea astfel... daca nu as putea iubi cu toata fiinta mea copilul? e o invalmaseala in capul meu.... mama mama...
of.....
astazi am fost lasa... si sunt dezamagita de mine insami... imi cer scuze ca am "cazut" un pic azi...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
apropo de ce spuneam ieri... ca de ce mai traiesc pe lumea asta?
la noi pe scara blocului se face curatenie: termopane, usa noua, varuit, vopsit etc etc... si am iesit, cum era si normal, sa imi imbrac usa de la apartament cu ciolofan, sa nu mi-o murdareasca. la fel si vecinele de pe etaj. noi suntem cei mai tineri din bloc. vecina din perete este bolnava. cancer. eu i-am adus apa de la izvorul tamaduirii din braila, am trimis-o la biserica sa treaca prin altar cand s-a sfintit... si astazi am ajutat-o si i-am imbracat eu usa cu ciolofan. si mi-a spus ca am ajutat-o enorm de mult si ca imi multumeste mult. si mi-a urat sa fiu mamica curand.
si ma gandeam mai tarziu... uite, ai primit un raspuns azi... nu traiesti chiar degeaba pe lumea asta... si inca ceva... pomelnicul cu fetele pe care l-am dus la biserica... imi place sa cred ca si datorita rugaciunilor mele, acum sunt gravidute cateva fete.
deci, nu traiesc chiar degeaba... doar ca sunt bleaga si uit uneori... ca de, stau cu gandul numai la bebe... cum ca doar un copil e important...
de fel eu sunt optimista optimistelor... cine plange si are suparare, gaseste o vorba de incurajare mereu la mine.
de multe ori vad ceva bun si in cele mai urate lucruri.
dar uite ca uneori mai calc si stramb...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2