Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Uff, Gabitzule....

Roxane, in 10 iulie suntem pe plaja (daca nu apare ceva intre timp...). Fix de ziua Vicului...

Bre si Vicu mananca asa in 2 situatii: cand vine de la inot (zici ca n-a vazut manacare o saptamana) si dupa zilele petrecute cu ta'su pe camp. Ieri cupilu meu a fost supervizor de tractorist, a cosit lucerna si a dormit in cabina tractorului. Apoi l-a ajutat pe tac'su la reparat masini. Aseara imi povestea Iri ca nu crede ca'l lasa maica'sa sa intre in casa cu copilu' in halul in care arata
Da' Victor suna atat de fericit la telefon...

Pupe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

din pacate asta e masa principala la noi.
Ca in rest, dimineata bibe cu lapte
pana la pranz niente in we sau sandwich la gradi
la pranz ce este pe stoc in mici cantitati
apoi bibele
apoi somn
spoi bibe cu lapte sau daca o conving suc de fructe dar numai carotella
apoi mers in parc si rontait fructe de sezon
venit acasa mancat inghetata pe drum
si cina copioasa, cot la cot cu mine cu tavile in varf de pat la desene si filme
Sa nu credeti ca nu ma intreb ce m-as face daca ar lua proportii ... sigur am renunta la cinele copioase pe mancaruri sanatoase si light.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Gabitz imi pare taare rau de febra lui Stefan!! poate totusi incepe sa scada de azi... si sper sa nu fie varicela ca sa va tihneasca petrecerea maine! banui ca nu se mai poate amana nimic, nu?....

Nu, nu avem cum sa aminam...dar am sunat toti invitatii sa-si lase copiii acasa...o sa vina doar sora mea cu cea mica, care oricum e cuminte si nu o sa vina in contact direct cu ei...si am hotarit sa-l iau pe Stefan cu noi si o sa ma car cu antitermicele dupa mine...Asta e, sa vedem cum ne descurcam...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, da stiu ca isi baga coada Murphy ala !! Ce sa mai spun ? .. Sanatate multa baietilor !
Daria, aaa, acusi intelesei ! Pai sigur ca maninca cit paishpe seara daca meniul ei ziua este cel pe care l-ai mentionat ! Da de ce nu sta la masa la prinz la gradi ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Leeloo, va fi bine ai sa vezi
Pupa ariciul din partea noastra O sa-l tundeti de tot ?
Stefan va fi bine la dimineata, ca nou tinem noi pumnii stransi-stransi.

Alice, noi stem la gradi cu program scurt.

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz, uff, sper sa fie totul bine!!
Danule, de abia astept sa ne vedem. la mamaia o sa stati?
Daria tot zic ca mananca ff bine. Patrick nu bea dimineata decat lapte, il oblig eu sa mai manance cate un barni sau cateva cereale. la gradi nu prea inghite cornul sau laptele/iaurtul. la pranz mancare cu circ. somn doar odata la 3 saptamani dupa-amiaza. iar dupa-amiaza seara.. cate un iaurt mic, cate un cremwurst, un mini sandwhich.... si laptele de seara. deci ... ata ete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihii, Roxi, barni si la voi ? La noi e in top - sa vezi ce caut io cind nu mai am prin casa, ca uneori nu au in stoc la magazin !! Noroc ca mai merg cu metroul si au aia pe la chioscuri !
Pai Daria, si noi stem la gradi la program redus - sau gradinita din start are programul scurt ?? - ca io si daca il iau pe Andreiush acasa la prinz nu o pot face decit dupa ce ia masa, ca nu deschid aia usile de la gard si nu pot intra !
Si ca sa vezi cum maninca gizmoul - diminetile cind pleaca la gradi, ii fac cite un sandwich taiat in bucatele mici cu martinel si almette, sau cornulet cu gem, sau ou fiert de prepelita, neaparat suc, ca altfel nu merge meniul , la gradi nush daca mai maninca pina la prinz (daia insist io cu mincarea mea dacasa), prinzul e la gradi cu trupa lui, mi-a spus educatoarea ca maninca TOT (tineti minte cind plingeam ca nu vrea neam sa se atinga de nik ??), dupa ce se trezeste dupaamiaza, un iaurt sau fructe (cu mare greutate !!) iar seara mincare gatita de obicei sau crenvusti/tortelini cu smintina ... in uichenduri gatesc eu ca sa aiba baietii amindoi ! Iar la prinz maninca cu noi doo feluri (nu portii mari) plus desert (isi ia singur din frigider). Per total io sint multumita, mai face si nazuri, sint si zile cind abia se atinge de mincare, dar una peste alta, io zic ca e bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice, gradinita e din`aia mica, nu are program lung, am mai zis, are 3 clase + hol si o camaruta pt doamne
Si stirea zilei de ieri: in grupa mare vom merge la gradi dupa`masa desi a iesit circ intre educatoare si directoare, nu cred ca vom castiga

Rox, mai ai poze cu bubulina ?

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

M-a apucat nostalgia...asta era Stefan la petrecerea de mot si era Stefan in aceeasi seara, dupa ce am iesit de la frizer...

Ariciul are parul mult mai lung decit il avea Stefan, ma gindesc cum o sa arate el tunsulici...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Gabitzu,

Roxane, da, in mamaia, la iesirea inspre navodari. mergem intr-un complex de locuinte, intr-un apartament a unor amice. Cum aflu mai multe vorbim. btw, trimite-mi si mie tel tau, ca nu-l am.
aaaa, daca Victor ar manca cum mananca Pat cred ca as face ca trenu'...
In weekend Vicu mananca dimineatza invariabil crenvursti / omleta cu branzica si rosii / castraveti (uneori si lapte cu cacao), la pranz, ciorbica si felul 2 sau doar una, depinde de kef si momentul in care a mancat dimineatza, iar seara felul 2 + danonino + barni / felie de lapte + actimel. Intre mese mai prinde fructe sau biscuitei...
In timpul saptamanii mananca la gradi dimi si pranz si cina acasa.

pupe. plec spre cashi

Mergi la inceput