Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna seara, dragelor!

la discutia cu fotbalul nu ma bag, ca habar n-am despre ce e vorba inteleg doar ca miki s-a repatriat in directia opusa?! asteptam povesti

clau, pe cine trimiti la mine? cu mare drag primesc, poate vii si tu

deci monik nu e bine, eu ma gandesc la ea si ma rog sa stea bebe la caldurica, sa se coaca bine!

codruta, sa-ti fie de bine vinul

nu mai stiu ce am citit, ca iar am intrat pe fuga.
de osna tot nu stim nimic?

va pup, ma bag la nani, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Ma duc si eu spre patuc.
Clau ne-am simtit foarte bine, pe drum copiii ma tot pistonau "cind vine Andi la noi?". Multumim de cafea, si praji, yummi, acu avem o problema, ca atunci cind veniti voi tre sa ne straduim sa fim la inaltime cu prajitura. Musai sa veniti, dupa ce ne intoarcem din concediu.
Eu nu am inteles exact ce e cu Miki, da cred ca ne spune ea.
Noapte buna la fete.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna vitamine, bine ca v-ati lamurit care cu cine joaca si cu cine tine
Iulia süsse despre Miki era vorba, pe ea o trimiteam la tine, iara mi-o iau in freza , venim si noi odata pe acolo don't worry si voi sunteti oricand bineveniti .
Corina trampolina sa fie nu praji, daca copiii se simt bine, noi so wieso , concediu placut sa aveti,ne vedem noi dupa aia
Eu va las cafeaua si o tund la scarbici pana la 2 :

O zi faina sa aveti.
Puiul a plecat deja in ro cred si da Miha a spus ca intra clar de la Resita dar nimic, sper sa fie totul ok?
Alexandra esti pe baricade azi, cum ati petrecut we?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine

dau si eu o www.fotosearch.de/bigcomp.asp?path=DGV/DGV091/200473153-001.jpg" target="_blank">cafa si fug in treburile mele, revin dupa pranz.

O zi minunata va doresc, mai ales ca se pare ca vine vara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata soare

imi trimiteti si mie ID vostru de messenger?daca vreti .

clau spor la munca.
tumpi o zi frumoasa si tie.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Neata fete!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , fetelor , si de la mine cafa , daca mai doreste cineva!.Imi pare asa de bine ca vine in sfirsit vara si pe aici!.Imi fac planuri pentru concediu , dar sa vedem ...ca trebuie sa luam in calcul si neprevazutul ...ca asa e la noi , mereu trebuie sa se intimple ceva ,pe ultima suta de metri...
Cu gindul la vacanta , imi iau in serios atributiile de Haus(frau)managerin!si purced la curatenie , ca geme casa ...., si pe la bucatarie ce voi avea timp sa fac pina vine Matei de la gradi !
Va doresc o zi frumoasa , ca soare este !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,multumim de cafea.
Nu am dus copila la gradi,vad ca tuseste ca un magar mic.o las sa adune forta pt dupa-masa cand are inot.am adus din ro sirop de patlagina si ii dau sa bea.
Eu fac o ciorba de cartofi cu tarhon pt familion pe mine nu ma socotesc ca sunt de azi la regim.
O zi frumoasa tuturor si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Da, Claudia, azi sunt pe baricade. Nu am facut nimic in weekend-ul asta prelungit decat curatenie, gatit si stat cu copilul. Dar a fost frumos! Ne-am topit de caldura dar nu-mi pare rau. Macar de-ar tine vremea buna.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Codruta, asa e, ploua nu e bine, e cald nu e bine.

Clua, gata prajitura, ati papat-o?

Miki, cu mine nu mai vb observ

Hai Dan Petrescu, Hai Urziceni

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Daca tii cu Urziceni-ul normal ca nu mai vb cu tine

Mergi la inceput