Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 26
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda141 Stiti vreun film cu mineri sau din mina , indiferent din ce categorie face parte, sa fie film sau documentar cu mineri sau despre mineri. Imi trebuie pentru ceva anume. Multumesc !!! |
North Country cu Charlize Theron din 2005
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
mihutza11 spune:
de cand nu am mai intrat pe aici.. daca m-am luat cu serialele..
nici pe la biblioteca nu am mai ajuns sa ma caut si eu din filme..
mai am vazut si eu filmele alea "Nord si Sud", Om bogat, om sarac si Reintoarcerea la Eden.. mi-au placut mult desi eram micuta pe atunci.. dar cel putin Reintoarcerea la Eden il tin minte cel mai bine dintre toate..
in seara asta ne-am distrat si noi cu The Ugly truth-chiar am ras si eu care nu prea rad la filme, dupa G.I.Joe- ceva mai in gen Transformers, nu ca l-as fi vazut si pe ala, dar cu mult hi-tech involved..
Ramona, Flashforward urmaresti? e bun serialul.. ne-a acaparat complet, abia astept joia..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bb_yasmi spune:
helloo
Flashforward, il urmarim si noi!!
district 9, am vazut recent. mi-a placut.
aseara am vazut the perfect getaway....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mihutza11 spune:
Angels and Demons - nu m-a impresionat, mai ales ca am mai si atipit pe ici pe colo.. deci asa de palpitant a fost
Ice Age 3 -parca tot primul a fost mai fain.. dar i-a placut piticei..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
columbiana spune:
2012; ingrozitor de lung, previzibil si cam plictisitor; barbatu-meu spune ca i-au placut efectele speciale;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
bb_yasmi spune:
the proposal..... comedie romantica
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
giani spune:
Hotel Ruwanda- un film excelent, perfect, cum de mult timp n-am mai vazut.
Run Lola Run - un film german bun, dar din pacate l-am vazut imediat dupa Hotel R. si eram inca sub impresia primului.
The Ugly Truth - slabut. Gerald Butler in schimb e foarte aratos.
Public Enemies - un film bine facut dar fara subiect, nimic captivant in filmul asta.
columbiana spune:
am vazut si nu-l recomand: My Sister's Keeper, un film care exploateaza neputinta si durerea umana;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe am vazut si nu-l recomand: My Sister's Keeper, un film care exploateaza neputinta si durerea umana; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
pai tocmai asta inseamna o DRAMA.....
_
Ramona J spune:
Mihutza, n-am urmarit serialul ala - e nou? Chiar am vazut reclama la el si e cu actrita aia iraniana care-mi place. Am vazut-o in vreo doua filme.
Nu prea ajung la tv la ore normale, pina ma linistesc eu seara sint deja reruns si nu-i nimic interesant. Asa ca am mai vazut o multime de filme, dar putine de Doamne ajuta.
Un film al lui Scorsese - Lymelife. Bunicel, desi subiectul nu-i cine stie ce, dar e bine realizat si actorii sint superbi.
Un film danez - Just Another Love Story. Nici nu stiu in ce categorie sa-l pun, e un film noir, thriller si tente de comedie - pe tema crizei de "middle age" a barbatului. Foarte bun, mai putin finalul - dar nu stiu zau cum altfel l-ar fi putut face.
Interesant a fost si Arranged, un filmulet independent. Extrem de previzibil dar bine jucat.
Era sa uit - un film francez despre nebuniile adolescentei - Bad Company. Merita vazut!