Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Eu am vazut recent "The Reader". M-a impresionat.

Ieri am vazut Righteous Kill cu Al Pacino si Robert de Niro. Nu e deloc genul meu de film, dar mi-a placut mult o chestie din scenariu. De obicei ma prind repede la orice truc al scenaristului, dar de data asta a fost chiar surprinzatoare evolutia...nu va spun mai multe, daca va pasioneaza rasturnarile de situatii, uitati-va la el.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

The House of Sand nu-i totuna cu The House of Sand and Fog, nu? Adica nu la filmul ala va referiti...

The House if Sand despre care scriam eu este un film brazlian despre determinare si supravietuire ... Iata un link
http://www.imdb.com/title/tt0373747/

Multumesc, l-am luat de la biblioteca si l-am vazut. Mi s-a parut interesant ca idee, jocul celor doua actrite etc. Ca film in sine e OK, dar nu l-as pune in vreun top.

Am vazut si The Couterfeiters, foarte interesant.

Multumesc fetelor care ati recomandat filmele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ramona, pe The Pursuit of Happyness l-ai vazut ? Filmul meu de referinta ...

Mergi la inceput

Serios? Nu l-am vazut, daca vad ca-i vorba de Will Smith nu ma grabesc... Dar daca zici ca merita il caut si pe asta!
In seara asta am vazut 4 luni, 3 saptamini... Mai e cineva care sa nu-l fi vazut pina acum? Mi-a placut mult-mult!
Sa va spun ce am mai luat dar n-am vazut inca:
Bolivia (film argentinian)
Divided We Fall (Ceh)
Barrio Cuba

Le-ati vazut careva?

Mergi la inceput

Neaparat sa-l vezi pe "Pursuit of H" ... NEAPARAT ! ! ! ...

Si mie mi-a placut foarte, foarte mult 4-3-2 ..de altfel Cristian Mungiu este unul din cineastii romani ai momentului. Ai vazut "Occident", tot a lui ? Ti-l recomand si pe asta ...

Din cele 3 titluri pe care le-ai luat, nu am vazut nici unul

Mergi la inceput

Mda, cred ca-s cam obscure.
OK, il caut si pe "Pursuit". N-am vazut Occident, de fapt n-am mai vazut demult un film romanesc. S-a nimerit sa vad "Moartea Domnului Lazarescu" nu demult, ca a fost pe Sundance. Fain si ala!

Mergi la inceput

Mie nu mi-a placut Domnul Lazarescu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramona e superb The pursuit of happiness.. joaca f bine Will Smith sa stii! mie imi place de el!
de fapt si sotului.. ..
de cele 3 titluri nu stiu nimic!

Am vazut si eu The lives of others si Transamerica (povestea unui trans-sexual).. mi-au placut amandoua..

si mai ales pt fetele din America am vazut Sicko al lui Michael Moore.. noi suntem marcati.. sotul zice ca el e mai marcat decat la Fharenheit 9/11..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Eu am scris undeva ca am vazut The Lives of Others si nu e adevarat. Vreau sa-l vad! Ma incurcasem, de fapt am vazut The Black Book si da, mi-a placut.
Sorry Buflea, mie mi-a placut Dl. Lazarescu. De fapt filmele romanesti mi-au cam placut dintotdeauna. A fost o perioada mai neagra dupa revolutie, dar vad ca se fac din nou filme bune. Poate doar mai putine, sau nu auzim noi pe aici despre ele.

Will Smith e cute, dar de obicei joaca in filme care mie nu-mi plac. Am vazut (ca asa s-a nimerit) I Am Legend, dar mie nu mi-a spus mare lucru. N-a fost rau, n-a fost nici bun...

N-am vazut nici Transamerica, dar auzisem ca-i bun.

Mi-am amintit de o comedie draguta, nu cred ca am mai mentionat-o: Two Days in Paris. Haioasa, pe alocuri chiar mi-a placut mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramona si eu am pe lista The black book am vazut preview pe dvd-ul cu Transamerica..
si mai am pe lista The Jane Austin book club.. si multe altele ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput