Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Off-topic: Lavi, super tari buburuzele de la semnatura ta!!!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Deception - mi-a placut, interesant.. e cu Hugh Jackman (bad guy in filmul asta dar tot imi place de el) si Ewan McGregor..

No country for old men - castigator la Oscar 2007.. un film despre violenta cu final neasteptat..
observ un trend la marile castigatoare la Oscar.. tot ce e altfel are mai multe sanse la "best picture".. cum a fost si anul asta cu Slumdog..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

am vazut si mi-a placut si mie Vicky Christina Barcelona.. se simte stilul lui Woody Allen.. cred ca si daca nu stiam cine era regizorul as fi mirosit (zise cineasta "modesta")

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

The House of Sand - o incintare sa il vezi; povestea simpla si frumoasa.
Lives of Others - poveste interesanta (a unui agent de securitate din RDG-ul comunist) jucata exceptional
Everything is Illuminated - un film care imbina uimitor de bine umorul cu nostalgia si tristetea. Din nou foarte frumos.

Mergi la inceput

multumesc pt urmatoarele recomandari:
The bucket list
Fracture
The boy in striped pyjamas

toate 3 mi-au placut mult!

aa.. The lives of others trebuie sa merg la biblioteca sa il iau ca l-am rezervat..
si inca mai am trecute pe lista.. nu se mai termina parca ..

apropo Milk l-ati vazut? il am pe lista dar eram curioasa de niste pareri daca v-a placut..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

La cinema am vazut www.imdb.com/title/tt0473705/" target="_blank">State of play. E un film bun! Merita vazut!

Alina

Mergi la inceput

Madame Bovary ca te stiu fana Gerard Butler.. am uitat pe ce data, dar in iulie apare un nou film cu el, o comedie romantica The ugly truth.. pare ff dragutz filmul!

am vazut The Deal - cu Burt Reynolds - despre poker.. mai frumos a fost 21, dar merge si asta..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Am vazut si mi-au placut : Gran Torino, regia si rolul pricipal Clint Eastwood si Defiance(Sfidarea)- despre evreii din Belarus si cum au scapat de fascisti, in cateva cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mihutza, bine ca mi-ai amintit de varianta asta! Am pus si eu request pentru The Lives of Others, ca am tot vrut sa-l vad.
Acum ma gindesc sa fac o lista cu filme de vizionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana MC

The House of Sand - o incintare sa il vezi; povestea simpla si frumoasa.
Lives of Others - poveste interesanta (a unui agent de securitate din RDG-ul comunist) jucata exceptional

Oh superbe ambele filme ... The House of Sand nu este chiar un film obisnuit, este mai pentru cineasti, este un film de arta si nu unul comercial.
Lives of Others este un film care pe mine m-a dat pe spate, are un scenariu extrem, extrem de bine crosetat ...am cateva carcoteli la jocul actorilor, adica mi s-a parut cam slabtz (mai ales EA) dar in fine, poate nu sunt eu obisnuita cu "patetismul" actoricesc german.

Cum mai fetelor nu v-a placut de Button ? Mie mi s-a parut un film super, super romantic ... nu este un film bun, este un film comercial cu o idee originala si interesanta. Iar Brad Pitt, va rog, arata BESTIAL, ce sa mai discutam, asteptam sa ajunga in floarea batranetii / tineretii cu bale la gura ...acolo unde isi arata si bustul, cand se intalnesc ei la hotel, cu fatza aia a lui de baiat bun si buzitele alea ...Huh !!! Ar scula pe oricine din somn, parol

Mergi la inceput