Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Ati vazut Fracture? E un film deosebit cu Anthony Hopkins. Merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Aaah, si voiam sa va intreb: voi ce site-uri cu review-uri folosite? Sau de unde va ghidati ce sa vedeti si ce nu? La mine imdb-ul e baza . Raaaar de tot s-a intamplat sa vad un film cotat acolo ca fiind slab si care sa mi se para bun sau foarte bun si invers. Cred ca e una dintre cele mai mari baze de date in ceea ce priveste filmele de pe internet.

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Eu folosesc site-ul My Movies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia maria

Buna tuturor...o rugaminte am la voi...mi-a fost recomandat un flim de dragoste :"A walk to remember"..merita sa-mi pierd timpul cu el ?

mie mi-a placut.. mai cu teenagers asa, dar dragutz..

de dragoste care mi-a placut fff mult Sweet November (poate l-ai vazut deja).. eu una am plans de fiecare data..

mi-au mai placut asa:
How to loose a guy in 10 days
You've got mail, Stepmom
mai vechi si astea
Bridget Jones' diary
50 first dates
Elizabethtown
Sweet Home Alabama
While you were sleeping - si asta mai vechi
4 weddings and a funeral
Definitly maybe

si cred ca ar mai fi.. dar nu mai imi vin in minte acum..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

am vazut There will be blood.. sincer nu stiu ce sa spun.. muzica aia te tine mult mai mult in suspans decat actiunea in sine.. e despre dorinta avida de a reusi in industria petrolului (inceputurile ei).. pot sa spun ca Daniel Day Lewis a meritat din plin Oscarul pt cel mai bun actor..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fracture, l-am vazut, e psihologic si plin de suspans...Hopkins joaca bine, dar si tinerelul

Fireproof, da de gandit intr-ale casniciei si arata permanent ambele puncte de vedere.

Last chance Harvey, despre cum se schimba relatiile intr-o familie in timp.

Daca vreti o comedie usurica, o puteti urmari pe Kate Hudson in Bride Wars....vad ca s-a specializat in genul asta de filme

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor... am tot citit ce-ati mai vazut...hm...vin si eu cu o rugaminte: recomandati-mi si mie cateva o comedie romantica mai noua - mi-e sotul plecat pana sambata si vreau sa ne petrecem prima zi a revederii in casa, lenevind... stiti voi, mai ales ca si copilul e in vacanta la bunici

multam!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Ionela ce zici de astea:
Bride wars
Bedtime stories
Ghost town
Miss Pettigrew lives for a day
New in town

mi mi-au placut toate.. aaa... si YESMAN..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

si mi-am mai adus aminte unul dragut My best friend's girl cu Kate Hudson si Dane Cook..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

The Nanny diaries cu Scarlet Johannson - un film dragut..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mihutza, mie mi-a placut There Will Be Blood si Daniel Day Lewis mi s-a parut fantastic...
Zilele astea am vazut He's Just Not That Into You. A fost surprinzator de bun, probabil pentru ca m-a luat prin surprindere pentru ca ma asteptam sa fie o porcarioara.
Am vazut si Gran Torino. Ce ciudat ca incepe sa-mi placa acum Clint Eastwood, acum douazeci de ani nu ma uitam la filme cu el.
Am avut o tentativa sa vad New In Town, e varianta americana a filmelor romanesti din alte vremuri (tinara termina facultatea, ajunge sa lucreze la sat, la colectiv, se marita cu inginerul silvicultor si totul se termina cu bine). Mi-a crescut tensiunea dupa citeva minute si am schimbat programul.
Tot incerc sa vad The Curious Case of Benjamin Button, dar e lung si adorm inainte de final. Asa ca inca n-am o parere...

Mergi la inceput