Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
dyanira spune:
Foarte frumoase pozele!!!
Lumi va dam dintisori cum sa nu dar sa promiteti ca ne ies noua masele fara dureri!!!![]()
A vazut cineva emisiunea cu ministrul muncii!!!
Babytza felicitari pt mama abia astept si eu sa zica Andrei.
Cum le dati ciresele?Le curatati de pielita???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia io daca as fi babymom ![]() acu serios, nu e grav, doar... pliiiiin de muuuuuuci!!!! am sunat pediatra pe la 5 si vad ca mai mult m-a mucit decat sa ma rezolve, oooof!!!! Oricum n-as suna-o nici pe ea la ora asta... doar salvarea, daca ar avea febra mare, Doamne fereste!!! Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
parol....eu am zis CAZ DE FORTZA MAJORA ...
doamne fereste ...sa nu fie cazul la nimeni
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
cine ne schimba si noua PEMPUUUU... (pampers-ul ...)...asa zice STEFAN ![]()
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Dya in iaurtelul bio sunt bucati mari de cirese. Nu stiu daca sunt curatate, dar ii plac ![]()
Sa stati cumintele ca va schimba mama de pampers ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babymom75 spune:
Fetele, scuze ca n-am aparut la strigatele Adei, dar seara asta a fost pt. mine mai mult decat super nashpa. Sa ma iertati, dar acum nu prea pot sa va povestesc, poate doar dupa ce va trec putin timp, ca acum sunt ravasita, trista, dezamagita... Asa pe scurt: criza in casnicie.
Ada, pt. muci in cantitati abundente merge Eurespalul ca reduce productia de secretii la nivelul intregului tract respirator, deci si la niv. mucoasei nazale.
Fuga ca s-a trezit Dragos...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
felicic nu esti paranoia, e chiar bizar ce s-a intamplat, mai cu seama a insistat asupra numelui tau/vostru, de forum nu poate fi vorba, nici in gluma pentru ca aici nu ne stie nimeni adresele, sper
poate doar Ip-urile
e bine sa fiti putin cu bagare de seama ca pe criza asta nu se stie ce le trece unpra prin cap
babytza felicitari pentru MAMA
as incerca si eu alte fructe de ca de mere i s-o fi acrit mikului, astazi am incercat pepene galbem moaaa...imi pare rau ca nu l-am filmat la prima lingurita, cu chiu cu vai a mancat un pic, amestecat cu iaurt, a urmat un kk de rigoare
dar in limite normale tinand cont ca e constipat din fire
pe mine ma enerveaza de mor blenderul asta luat de soacra mea
ca nu face decat fructe/legume fierte nimic crud si soarca mea e chiar indignata de nemultumirea mea: 'pai normal ca numai fierte, pentru suc ai storcator, daca vrei sa faci crude iti iei robot'
, problema e ca s-a stricat ala de mana, asa ca mango am luat degeaba nu prea am avut cum sa-l dau copil, l-am halit eu![]()
la ultima supa am pus o multine de legume rosii, izici ca-i dadeam bulion sa pape
nu l-au deranjat nici semnintele de rosie care au scapat de lama blenderului
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH