Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom unde ne esti???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Miruna, merci mult. Si aveam Coryzalia in casa...
Acum oare ce sa fac, sa-i dau peste sinupret?!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

eu cred ca poti sa ii dai ...
atita timp cit nu e vorba de antibiotic...nu interfereaza...
iar Sinupret-ul e un siropel

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lidia dam si tort si alte bunatati, chiar si cu intarziere, dar asta inseamna sa veniti la sarbatorit

auzisi nikolici de baba hoatza, io nu te mai chem pe la mine ca poate ma trezesc apoi cu cine stie ce mos hotz care ma cauta

felicic din preumblarile mele din tinerete, pe la diverse servicii sociale si de protectie sociala/ a copilului, nu are nimeni treaba cu vaccinurile, chiar de ar fi fost de la protectia copilului (greu de crezut) vaccinurile ar fi fost un pretext (sotzu cu teoria conspiratie zice ca poate v-a reclamat cineva ca malttratati cupilul)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babymom unde ne esti???

ce bine zici?

eu propun sa ne lase pe mail-ul comun un telefon ...sa o sunam in caz de fortza majora ...cum e ada in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Super montajul, ce de bobocei frumosi

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Multumim ...

De fapt...multumim tuturor pentru complimente...sper sa convingem si alte mamici "timide" ...sa iasa pe la INTILNELI....ca le prieste boboceilor sa socializeze

sincera sa fiu, m-am uitat mai mult la fetite[I], sunt adorabile(dar si barbateii)

Vorba sotului: daca mai facem unul, oare o sa avem asa bulan(scuze de expresie, dar prafrazez sa aiba coditze sau sa fie macar la fel de cuminte ca Vlad?
(Malina va avea un fratior sau o surioara in decembrie 2009)

grea intebare, nush daca am curaj sa aflu raspunsul

Mergi la inceput

cd ma faci baba???SA MA VEZI CUM ARAT!!!SUNT SUPLA SUPER...NUMAI PIELE SI OS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

A fost superb in parc, imi place tare mult !!!! Valentina s-a simtit tare bine chiar daca se cam plictisise ....dar i-a placut.
Iar eu am revazut doi huni frumooooooooosi si scumpi si dulci , si am vazut-o pe frumoasa Izabela si pe micuta Ariana care este o dulceata Pe domnisoarele Karina si Anda le stiam deja , neste minunatii de fetite

Moni stiam ca esti la servici de-aia nu am zis nimik , de ce sa iti fac in ciuda ??? Dar mai venim, ne-am simtit tare bine

Nadina

giuliana asa am facut si eu, fara lapte in completare, ca el era oricum certat cu laptele si si-a inlocuit rapid mesele.

Paula pup dintzosul mic Felicitari de dinti si mersul de-a busilea !!!!!!!!!!

Feli esti mortala cu dintisorul Sa il stapaniti sanatosi ( pe dintisor )
La noi nu a venit nimeni sa ne verifice....si noi suntem tot asa cu actele. In buletin e o adresa, noi stam la alta ....nu stiu ce sa iti zic, dar aveti grija Pare tare ciudat , nu am mai auzit o asemenea versiune....aveti maaaare grija

ada imi pare tare rau ca nu ai venit si tu, dar si mai rau imi pare de Teo Sa va faceti bine repede si sper sa nu ia si Oadu

Alina imi pare rau ca sunteti bolnavioare...pup dulce fata si va doresc multa snatate sa scapati repede de rosu asta

Roxi poate ne onorozezi si tu cu prezenta in parc cu prima ocazie de intalneala misto stil de papat portocala ce poze frumoase ati facut azi !!!!!!!!!!!!!!

Mai si poate ma repet, dar nu pot sa tac...asta sunt si asta imi este stilul ......nu pot sa nu remarc inca odata avem niste copii superbi si nemaipomeniti

LIDIA superbe pozele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multumim frumos Si are dreptate Nikolici , Iza este foarte fotogenica

Ah si am uitat ceva tare important Azi dupa plimbarea in IOR , am facut o pauza de stat afara, pentru lectiile Valentinei si ca sa papam. Apoi am iesit iar afara, ca ne era dor Pe drum piciul s-a cam plictisit si zic hai sa il pun in sling. Si in timp ce ma luptam cu el sa stea sa il pun acolo il aud ....MA-MA Eu era sa il scap , Valentina tipa pe langa noi : ai auzit mami ? Ti-a zis mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

vreau sa scriu floricele pe campii dar nu am nici un subiect in cap...vreau sa adun puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc frumos, Muuh! asha ma gandeam si eu...capsunile pas

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ah si am uitat ceva tare important Azi dupa plimbarea in IOR , am facut o pauza de stat afara, pentru lectiile Valentinei si ca sa papam. Apoi am iesit iar afara, ca ne era dor Pe drum piciul s-a cam plictisit si zic hai sa il pun in sling. Si in timp ce ma luptam cu el sa stea sa il pun acolo il aud ....MA-MA Eu era sa il scap , Valentina tipa pe langa noi : ai auzit mami ? Ti-a zis mama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

FELICITARI PENTRU MA-MA ...

Ce de progrese fac boboceii

Mergi la inceput