Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

HUNII SUNT EXCELENTI
LUMI TOT MA INTREB UNDE AU INCAPUT???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Cred ca era un hoax baba aia. Nu am mai pomenit sa intrebe cineva de vaccinuri, eventual doar cand bagi copilul in colectivitate...
Dar nu la cateva lunite, cand nici n-ai terminat schema.
Numele copilului il poate sti din parc, de pe forum, etc, etc...
(hopa, ca devin paranoica, dar mai stii?!)

in aceste conditii eu ma retrag langa fi-miu, nu se stie niciodata ce si cummai bine sa fiu precauta

Va pup si noapte buna.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

IZABELLA ESTE SUPER FOTOGENICA///FOARTE FRUMOASE POZELE LIDIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Deci....

Ne-am simtit extraordinar cu mamicile de IOR si nu numai de IOR, unele de Tineretului altele de Ioanide sau Titanii .
Mai...eu cand imi dau intanire cu oricare mamica, uit ca tre sa mai si mananc sau ca am o casa si un barbat...uit timpul se comprima.
Am plecat la 11.30 de acasa si am ajuns la 7.30...hamesita de foame, cu un copil de hranit si un barbat care se misca cu incetinitorul in nervii mei.
Nu stiu fetelor cand mai ajungem pe acolo, traficul ne omoara, la intoarcere am fost blocata bara la bara copilul isteric care la randu i o speria pe Andutza de Ramo.Am pus copilul la san la volan in mama traficului sa o linistesc putin...ca altfel ajungeam toate la spitalul 9.
Dar cum ziceam la inceput tare bine ne-am mai simtit in parc, nu mai conteaza ca m-am parlit pe spate rau de la soare.

eu am plecat de acasa la 10.15...am ajuns la 18.30 ...
am luat la pachet legumele pentru Izabella si un iaurtel (de rezerva daca nu am succes cu legumele)..si am fugit in TITANII dupa baieti

Surpriza ..Izabella a hapcalit 130 ml de legume...apoi ..dupa un sfert de ora am vrut sa ii dau iaurtul lui Stefan...cind colo ..printzesa vroia si ea...si de la citeva lingurite a ajung la aproape tot iaurtelul...de plingea frate-sau .sa ii lase si lui un pit (un pic)..

In concluzie...era hamesita de foame ..dupa atita "socializare" in parc...si slava domnului ca a tot primit si tzitzi ...prin IOR...

Eu vreau cit mai multe intilneli de astea ...poate asa iesim si noi din CLUBUL MOFTUROSILOR..in care am stat destul timp.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikolici in fiecare zi cand ma trezesc am impresia ca nu e vreme prea buna (bate vantul, e innorat) si am asteptat sa se indrepte vremea si daaaa a fost ziua lui Robi zis si Mikul ia d-aici desi nu prea meriti

lasand gluma la o parte, eu va astept in herastrau cand doriti, cand poftiti, chiar v-am zis ca pun la dispozitie scaunel, vesela etc...tot ce aveti nevoie daca vreti sa innoptati am descoperit un locsor de joaca minunat, mirobolant, in centru francez, cu iarba, nisip, umbra si soare, raulet cu apa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lidia, multumesc mult.

Vibrocil n-am in casa din pacate si singura cum sunt nici n-o sa am curand...
O sa-i pun cate un puf de Olinth la culcare, ca asta am, si Doamne ajuta... mai mult nu stiu.

Nu-ti mai zic cum urla cand vorbim de aspirator, i-am tras nitel asa cu gura, dar sa n-auda de aspirator...

Babymom vaz ca nu-i, ma duc sa-l spal si pe Teo si, hopefully, sa-l culc...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci: superbe pozele din IOR! superba gasca de bebei!!! minunati!
dulce foc Mikul!

si: A VAZUT CINEVA EMISINUNEA CU SARBU?????????? CE A ZIS DE ALOCATIE SI INDEMNIZATIE??????
ca eu am vazut pe site un fragment si zicea doar de mamele de gemeni, tripleti....ca vor primi cate 600 ron pt fiecare copil (Lumi, te-ai scos...daca nu cumva 85% ai tai fac mai mult decat 1200 ron...)

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

LIDIA cred ca ai perfecta dreptate cu mancatul in aer liber cu prietenii buni de aceeasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ada Sinupret face sa ii curga mucii si mai tare. Eu lui ALexei ii dau Coryzalia, la libera alegere cate vrea el ca sa scape de mucii curgatori. Si da un puf de Olynth inainte de culcare poate fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

deci: superbe pozele din IOR! superba gasca de bebei!!! minunati!
dulce foc Mikul!

si: A VAZUT CINEVA EMISINUNEA CU SARBU?????????? CE A ZIS DE ALOCATIE SI INDEMNIZATIE??????
ca eu am vazut pe site un fragment si zicea doar de mamele de gemeni, tripleti....ca vor primi cate 600 ron pt fiecare copil (Lumi, te-ai scos...daca nu cumva 85% ai tai fac mai mult decat 1200 ron...)

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Vor primi 600 Ron in plus pentru fiecare copil, indiferent de optiune (600 sau 85%).

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput