Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele!
Am fost si eu azi dupamasa la plimbare, dar o caldura ce era, e canicula in toata regula, m-am obosit destul de repede, mai ales ca in loc de picioare am butuci si deja nu mai functioneaza cum trebuie butucii
Baby_first , ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca ati trecut de greutati. In legatura cu plimbarile cu bebei o iau pe Yioanna si mergem in Nufaru la tine la plimbare, nu Yioanna?. Si mie mi-e groaza de alaptat, mai ales ca eu am avut probleme cu nodulii la san inainte de a ramane insarcinata. Sper sa fie ok Mi-am luat acuma crema de sani despre care mi-a zis Yioanna sper sa-mi fie de folos.
Clodyac iti tin pumnii sa reusesti sa-ti dai si licenta!
Maria ce vesti ne dai...tin pumnii sa vina bebe cat de repedde sa scapi de contractiile care te supara
Voicu_bebi..felicitari mamico sa fiti sanatoase si sa te refaci cat de repede!
Cris imi pare rau ca ai asa dureri...ca sa mai treaca!
Ramonaiani ms de raspuns, acuma am luat crema Garmastan, e ceva fabricat in Germania sper sa fie ok, daca nu am sa ma interesez de crema care ai zis tu ca se prepara in farmacii!
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!

37 + mami lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mada..super ca va merge si sotul cu tine la cursuri..
Lavinia..multumesc!!O noapte linistita si tie!!

38+ Darius Nicholas
AMR 10 zile

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Maria, maine intre 10 si 11 sun doctorul sa-mi spuna daca ramane pe maine operatia, sau amanam pe joi. Nu vrea sa ma lase pana saptamana viitoare ca pleaca din oras in week-end.

Carla, ce are mama ta? Sper ca nu e nimic grav.

Cris, sa mai treaca durerea!

Andreea, ce pofta mi-ai facut cu porumbul Bataita, bataita

Carmina 38+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p
Si mie mi-e groaza de alaptat, mai ales ca eu am avut probleme cu nodulii la san inainte de a ramane insarcinata.
Ramonaiani ms de raspuns, acuma am luat crema Garmastan..

Si au am avut noduli la unul din sani - si culmea, chiar la sanul ala mergea ma ibine alaptatul decat la celalalt. Deci nu-ti face probleme degeaba.
Atentie ca Garmastanul trebuie spalat de pe sfarc inainte sa i-l indesi lui bb in guritza .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Azi am fost si eu la spital si m-am inscris pt nastere. Am completat niste formulare (marea majoritate erau despre asigurari ), m-a intrebat daca am probleme, cum a fost prima nastere etc.
Si la final i-am cerut sa completez formularul acela prin care donez cordonul ombilical pt a fi folosit la copiii bolnavi de leucemie...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Cris, Maria - si curaj mult. Mai e nitel pana vine bb...

Blue77 - nu ar trebui sa te superi pt telefoanele primite. Asta inseamna ca exista cineva care va are la inima si se gandeste la voi. Pe mine nu ma suna nimeni din familie sa ma intrebe daca mai traiesc (am noroc cu fetele de pe forum, ca mai schimb si eu cateva cuvinte). Primesc cate-un mail din cand in cand de la ai mei iar socrii sunt ocupati si n-au timp de conversatii de-astea la distanta (isi fac totusi nitel timp sa isi aminteasca de noi cand sunam noi).

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Reiau...
Mh,voicu bebi,FELICITARI SI NUMAI BINE !!!
LAURAA,TOATE FLORILE DIN LUME PENTRU CEA MAI FERICITA MAMICA SI PRINTESA EI!Recuperare maxima si rapida!Ai scris minunat!
Relusha,acum cred ca iar e dimineata la tine,am inteles bine?
dani3lla,sa ai o noapte usoara..si daca nu,macar filme bune!
SARA,printesa de bebebeca,minunata!!
anda magda,va doresc nopti cu somn!Am notat ca mamica poate bea ceai anticolici...si ca are efecte si la ea.
Kiralina,harnicuta ai mai fost.Felicitari pentru schimbarea semnaturii.
nicuratze,sper ca nervii de la doctor nu ti-au stricat ziua!
Seri albastre,bata cu lucrarea de master!
Baby first,ne bucuram ca ai mai trecut pe aici si aveti vesti bune!Sa o tineti tot asa!!

Pauza.Revin cu partea a treia.

Strunfito,du-te sa te odihnesti nitel,ca maine se anunta o zi plina de emotii.
Mariee, e bine ca-l ai pe frate langa tine.Cred ca e agitat saracutul.Plus ca are directive trasate si din tara de la parinti.Ce sa-i facem, tare greu e cateodata sa impacam pe toata lumea si sa fim si noi impacati.Dar trece si asta!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

35/36cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ramonaiani..multumesc.....super ca ai rezolvat deja pt nastere!!
Mada..cum te mai simti?
Strunfita...am inteles..maine sa ne anunti ca sa pregatim agitatele pt tine!!

Fetele..eu ma intind la tv ca ma doboara durerile..nici nu prea ma pot concentra la scris!!Noapte buna si pe maine!!
Oricum stiti ca eu ma trezesc tarziu..asa sa nu intrati in panica..daca nu intru pana in jurul orei 12-12.30!!

38+ Darius Nicholas
AMR 10 zile

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata, in dimineatata asta dau eu ... de fiecare data cand scriu dimineata tot zic ca dau si eu o cafea si neuronul nu ma lasa

Maria, multumesc

Miruta, multumesc

Eu imi doresc sa nasc natural, chinezii nu sunt adeptii cezarienelor. Fac cezariene unde e cazul. O sa fie si la noi ca la Maria, cu moasa si medicul de garda.

Ieri am fost din nou la control si m-au intrebat daca ne mai dorim si alt copil si am spus ca da si atunci mi-au spus ca cel mai indicat e sa nasc normal, pentru ca dupa o cezariana trebuie sa asteptam cel putin 2 ani pana la urmatoarea sarcina si asta ar insemna cam 33 de ani la nasterea a doua si doctorita care m-a vazut si consultat a fost multumita de mine cum ma misc avand in vedere cele 37 de saptamani implinite. M-a intrebat ce sport fac ca sunt mult mai "mobila si elastica" decat multe chinezoaice in 37 de saptamani. Fac multa plimbare si cam de 2-3 ori pe saptamana mergem la bazin si mi-a recomandat sa merg in fiecare zi la bazin ca imi face foarte bine.
Am mai facut o monitorizare si bb ce credeti ca a facut in perioada monitorizarii...? a adormit asa ca m-au pus sa ma intorc de pe o parte pe alta ca sa-i dau trezirea... Am mai intrebat cum e pozitionat si mi-au spus ca este cu capul in jos si fata la coloana mea. Ce ziceti fetelor? e buna pozitia asta?
Mai merg peste o saptamana si atunci o sa-mi i-a sange iar, doar ca dimineata trebuie sa merg si sa nu mananc nimic, poate imi refac analiza de glicemie, nu stiu....
Sa va mai intreb... mi-a luat tensiunea si era 115/77 ce ziceti e buna? ca eu habar nu am....doctorita nu mi-a spus nimic de tensiune, sper sa fie ok...

Va pe toate si ma pun sa recuperez ca aseara nu mi-a mers netul

37+

AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mh

Bonjurica gagici!
Vesti proaspete si de la noi, Ania-Elena s-a nascut aseara pe 18 mai, ora 19.10 la 40 + sapt, nastere naturala cu travaliu in apa si expulzia pe uscat cu epidurala a luat primul 10 si are 51 cm, 3170 gr.

Ioana eu am dat mesaj asera la tine pe nr din adresa comuna poate
l-am notat eu gresit.

Pupam gasca.

Mihaela mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009

mh

mh, FELICITARI! refacere rapida si mult laptic pentru printesa Ania-Elena, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, cuminte sa mancacioasa

37+

AMR 3

Mergi la inceput