Gravidute prin FIV (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKIda ca apa este,nu are nici o culoare,o sa vad si maine cum mai este si Luni cred ca dau din nou o fuga la spital(am inebunit),dar mie frica sa nu stau asa si sa se intample ceva cu ei sa ramana fara lichid Doamne fereste. CUM ai comandat Infacol,ca eu nu stiu sa comAnd,cat te-a costat si in cat timp vine comanda?

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna chiar ma gandeam la tine si vroiam sa intreb de tine in urmatorul mesaj. Ce ma bucur ca ai fost la cumparaturi. Ma bucur ca esti bine si mai ai asa putin.
kineta infacol-ul mi l-a luat o fata dupa forum, care a facut FIV de curand in Ungaria. Poti ruga o fata de la FIV in Ungaria. Eu am dat pe 10 bucati 240 lei in banii nostrii.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Eu acum sunt la capitolul biberoane si voiam sa va intreb de care biberoane sunt bune pentru inceput, ce capacitate trebuie sa aiba, iar tetinele e bine sa fie din latex sau din silicon, ortodontice sau nu? Mi-am trimisl ieri sotul la inca o runda de shopping si a mai luat sterilizatorul (de la Lindam, care sterilizeaza 6/8 biberoane simultan si incalzeste), am mai luat pentru baita o cadita Laguna, suport pentru ea si separat o salteluta de infasat de la Brevi (initial voiam masa din aceea de infasat, care are si cadita dededubt, dar mi s-a parut cadita foarte mica si atunci am optat pentru varianta asta).
Micky, stiu ca spuneai de Lioton gel, dar nu am retinut pentru ce e necesar. Scutece de finet am cumparat si eu, doar 4, fiindca nu stiam daca o sa imi fie utile.
Aseara am experimentat si eu, in sfarsit, un simptom de sarcina:arsurile, bine ca au trecut destul de repede.
O duminica frumoasa-frumoasa!

Astazi am mai implinit o saptamana!

Ana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Klu Multumesc de raspuns. Acum chiar m-am dumirit care e treaba si de ce e mai complex drytest-ul fata de dublutest. Parca imi doresc sa fi facut si eu dry test, mai degraba. Dar poate reusesc sa-l fac la urmatoarea morfo.

Elena, multumesc Ditamai voinicul, nu? Lasa ca si tu cu echipa ta acolo, ce bine o sa-ti fie!

pishko +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Haideti sa continuam AICI

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput