Mihaela Radulescu se muta la Monaco!?
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Ei lasa ca nu doar cei care apar pe sticla trebuie sa zambeasca si sa nu arate ca au dureri de cap, etc. Mai sant si ospatarii, vanzatorii, cei in relatii cu publicul,actorii,cantaretii,etc. fiecare isi alege meseria care.i place, cu plusuri si minusuri....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kay spune:
rory, da vad c-ai urmarit-o... deci e problema ta ca ai stat "cu faru pe ea"...
monica, cati oameni ii vad pe ospatari, vanzatori, etc... si cati oameni vad o persoana care modereaza o emisiune in prime time, duminica?
sunteti rele gratuit. nu vad de ce tineti moritis sa va dati cu parerea despre o persoana pe care NU o cunoasteti... mai ales despre o meserie despre care nu aveti nici cea mai mica idee cu ce sa mananca... sincer.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
maraki spune:
Kay pe Mihaela o vede o tara intreaga dar timp de 3 ore sau cat tine emisiunea in direct. Pe restul mentionati, nu-i vad atatea persoane dar timp de 10-12 ore ei sant pe baricade iar daca problema tine mai multe zile....zi ca nu am dreptate?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kay spune:
si cum se poarta cu tine???? zi-mi tu o institutie publica din RO unde ai vazut un functionar care s-a purtat frumos cu tine...
si acum sa compari un moderator tv care tine o intreaga emisiune LIVE timp de 3 ore cu un functionar public care completeaza niste hartii, se poarta execrabil cu oricine... e deja MULT prea mult...
va urez succes ! sa tot injurati oamenii publici care chiar sunt buni, sa ii tot denigrati ! vorba lui Deus, daca unele chestii ar durea... nasol !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ana maria spune:
Eu ma uit din perspectiva copilului si ma gandesc ca e foarte posibil sa fie traumatizat. SI cel mai dureros e sa afle la un moment dat toate rautatile care s-au scris despre mama lui. Asa ca o inteleg si ma gandesc ca poate acolo isi va putea proteja copilasul. Daca pentru el a luat decizia, o felicit!!!
ligia13 spune:
mai "io" recunosc..chiar ma roade invidia!
E tare!
Sa stai intr-o vila la Monte Carlo...pe banii unui milionar (cu care nu trebe nici macar sa te culci..te poti culca cu cine vrei , cu Otil sau cu altul), sa-ti cresti copilul linistita , sa fi mereu langa el, si sa fi intr-o permanenta vacantza...
da... asta da viatza...cine nu si-ar dori?!
Asta e... ma intorc la treaba...las visele
Eu si Raducu (22.04.2005)
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 mai "io" recunosc..chiar ma roade invidia! E tare! Sa stai intr-o vila la Monte Carlo...pe banii unui milionar (cu care nu trebe nici macar sa te culci..te poti culca cu cine vrei , cu Otil sau cu altul), sa-ti cresti copilul linistita , sa fi mereu langa el, si sa fi intr-o permanenta vacantza... da... asta da viatza...cine nu si-ar dori?! Asta e... ma intorc la treaba...las visele |
Super punctat !
Lorenza spune:
Nu stiu,dar mie nu mi se pare ca a luat ea hotararea asta c-a vrut ea,mi se pare ca i s-a fortat mana.Sa fie in lumina reflectoarelor e vital pentru ea,se vede,si acum retragerea...Hm!Prea apare acum Elan,sa spuna ce-o sa faca si-o sa dreaga ea de acum incolo,intr-un chip malitios.Sper sa nu fie asa,altfel inseamna ca nefericire scrie pe ea de acum incolo,si izolata si departe de lumea care-i place,fie traind si in fieful milionarilor.
alice2004 spune:
citat din mesajul lui ligia13 mai "io" recunosc..chiar ma roade invidia! |
Si io recunosc! Ligia, cred ca tre sa ne asezam la coada, ca nu-s sigura, da banuiesc ca or mai fi si alte "recunoscatoare" ca noi doo !!
Kay, eu te stimez foarte mult, dar Mihaela Radulescu este o persoana publica, si cred ac si-a asumat si viata si tot ce decurge din statutul acesta. Nu cred ca este vorba de rautati ieftine si de ponegrire ... daca vroia sa isi creasca copilul in liniste, ar fi facut-o departe de reflectoare, ca daca ai sa privesti in jur ai sa mai dai de "Dive" care stau cuminti in banca maternitatii !
Dar cind lasi copilul cu bunica si fugi pe motocicleta sa te intilnesti cu iubitul cu enshpe ani mai tinar ... eee, si te mai cheama si Mihaela Radulescu, nu stiu neica, dar io una de as fi fost in locul ei, m-as fi gindit ca poate ma vede si altcineva in afara de vecinii lu Dani ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
buli spune:
citat din mesajul lui Lorenza Nu stiu,dar mie nu mi se pare ca a luat ea hotararea asta c-a vrut ea,mi se pare ca i s-a fortat mana.Sa fie in lumina reflectoarelor e vital pentru ea,se vede,si acum retragerea...Hm!Prea apare acum Elan,sa spuna ce-o sa faca si-o sa dreaga ea de acum incolo,intr-un chip malitios.Sper sa nu fie asa,altfel inseamna ca nefericire scrie pe ea de acum incolo,si izolata si departe de lumea care-i place,fie traind si in fieful milionarilor. |
corect!
adauga si toate posibilele "acuzatii" care s-a invitit in jurul ei, tilharia cu ziaristul, primul divort despre care se zice ca e discutabil, toate ies acum amenintatoare si scenariul seamana foarte bine cu cel pe care l-a expus ea in prima scrisoare, aia care a declansat scandalul.
parerea mea e ca e abuzata si santajata cu copilul dincolo de niste limite imaginabile.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@