Scurgeri din mamelon

Scurgeri din mamelon | Autor: gabi30

Link direct la acest mesaj

Buna.
Ieri seara am descoperit ca am scurgeri maronii la unul din sani.Apare numai la presarea mamelonului.Sunt foarte ingrijorata.Nu pot sa spun ca am avut dureri de sani decat rar,in preajma ciclului menstrual,Nu simt nici un nodul sau vreo modificare a sanului.Merg maine la medic dar cu o groaza de nedescris.Tot citesc de ieri pe net si ma panichez si mai tare
A mai patit cineva asa ceva?
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Am primit diagnosticul:papilom intraductal.D-ra Lisencu mi-a recomandat operatie , asa ca m-am programat la cutit martea viitoare.Mi-au zis ca e operatie de 1 zi.Sper sa iasa bine analizele de dupa.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalliste33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Am primit diagnosticul:papilom intraductal.D-ra Lisencu mi-a recomandat operatie , asa ca m-am programat la cutit martea viitoare.Mi-au zis ca e operatie de 1 zi.Sper sa iasa bine analizele de dupa.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalliste33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Gabi

Curaj, Gabi30! E vorba de operatie de o zi sau de internare de o zi?

Mergi la inceput

O internare de 1 zi,scuze.
Multumesc ptr.incurajare.Desi mi-e groaza incerc sa imi pastrez optimismul.M-am programat si la o ecografie azi.Inca nu stiu daca sa merg sau nuAs mai vrea o parere totusi.
Gabi

Mergi la inceput

Buna
am facut si ecografia.Aici d-na Dr.zice ca nu recomanda operatie.Nu a observat nici un papilom,mi-a recomandat ecografie peste 6 luni.Diagnosticul este de modificari mastozice.Am cateva microchiste conglomerate.
Dr.de la oncologie mi-a recomndat operatia dar nu mi-a facut ecografie,doar analiza secretiei care a iesit benign si ductografia care nu e prea concludenta deoarece s-ar putea sa fi intrat aer pe traseu si acesta sa dea rezultat eronat.A zis ca exista 1%sanse sa fie ceva de rau.
Sunt intr-o mare dilema ca maine sunt programata la operatie.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

E cam greu sa-ti dea cineva sfaturi in situatii de-astea, decizia trebuie sa-ti apartina. Eu nu pot decat sa-ti spun cum as gandi eu.
In primul rand, poate ar fi bine sa amani operatia ca sa mai ceri o parere undeva,cat sa fii tu impacata.
Oricum, eu stiu ca la Cj sunt doctori f buni pe domeniul asta. Tu ai deja niste simptome evidente, cu un diagnostic aferent. Ceva acolo e clar, scurgerile, mai ales de culoarea asta, nu apar degeaba. Primul gand al medicilor cand aud de asa ceva la o femeie tanara (presupun dupa nickname ca ai in jur de 30) e de papilom. Mai raul care exista intr-adevar in procent de 1% este cancerul intraductal care este fff rar. Dar pe mine una acest procent infim m-ar termina psihic, mai ales cand parerile fata de ce-i acolo sunt impartite. Papilomul oricum are indicatie chirurgicala, posibilitatea sa nu ai chiar nimic e f mica, operatia e usoara. Eu personal m-as opera, dar eu sunt mai radicala din fire si n-as suporta incertitudinea. Tu trebuie sa faci cum simti. Curaj si bafta!

Mergi la inceput