Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu, culmea e ca nu e gradi de stat, e o gradinita care e f. aproape de casa ( da, Gabitz, aia e gradinita, nu-i nici un secret )

Dar in septembrie cred ca se "elibereaza" educatoarele de la grupa/grupele de copii care intra la scoala ( asta dupa logica mea )

Inscrierile pt septembrie... nu stiu cand se fac, ca a zis ca nu poate s-o inscrie acum pt septembrie
Da' eu nu ma las, ii mai vizitez iar peste o luna

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Aaaaa, acum am vazut - BRAVO, IOANA ! Tine-o tot asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Inscrierile pt septembrie... nu stiu cand se fac, ca a zis ca nu poate s-o inscrie acum pt septembrie
Da' eu nu ma las, ii mai vizitez iar peste o luna

Poate-ti zice atunci ca-s deja complete grupele...

Io' nu pricep de ce nu poate s-o "inscrie" de acum pentru septembrie...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

la multi ani Adrianaolimpia!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Poate-ti zice atunci ca-s deja complete grupele...

Io' nu pricep de ce nu poate s-o "inscrie" de acum pentru septembrie...

M-am trecut la ea in caiet inca de data trecuta de cand am fost, si atunci nu mai era trecuta decat o fetita de 2 ani si ceva. Azi am vazut ca lista era lunga, nu stiu ce varste aveau ceilalti "pretendenti".

De priceput n-am priceput nici eu

Mergi la inceput

Gata, acum chiar ma duc in pat!

Luy, va pup tare! Noapte buna!

=====================

Mergi la inceput

Oricum, desi nu avem loc la gradinita, pe Me o "prelucrez" intens pe tema asta, ii tot amintesc de gradi si de ce faceau copiii pe care i-a vazut acolo. Azi, de exemplu, abia astepta sa mergem acolo. Insa am intrat in gradinita si am ramas chiar in fata usii, pt ca directoarea a aparut imediat, fiind intr-o sala alaturata. Dar Me a apucat sa vada cum mancau copiii in sala de mese ( era usa deschisa ). Asa ca acum am o noua tema de dezbatut cu ea . Data trecuta i-am vazut cum se spalau pe dinti si cum stateau pe olita. Urmarea este ca a devenit mai cooperanta cu olita, a inceput sa stea pe ea ( numai ca nu reusesc sa-mi dau seama la timp cand face kk, si ajunge pe olita dupa ce "inevitabilul" s-a produs ). Insa este un pas inainte... Presimt ca in curand vom anunta reusita

Mergi la inceput

Ali, tu m-ai intrebat daca ii mai dau mancarea pasata Mariei. Raspunsul e afirmativ
I-am pus in mancarea pasata si carnita taiata marunt, ori in cereale bucatele mici de mar - mesteca la ele pana ma plictisesc, masa se prelungeste parca la nesfarsit si nici nu mai vrea sa manance tot.
Incerc sa nu-mi fac f multe probleme - n-am vazut nici un adult care sa manance pasat

Mergi la inceput

papanash, ti-a intrat indemnizatia recalculata ? M-am uitat aseara pe extrasul de cont si am constatat ca minunea s-a produs in cazul meu luna aceasta . Eu am depus dosarul pe 12 ianuarie...

Pupam dulce pe Adi acrobatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
luy - asa gandesc si eu...acum mananca pasat cu furculitza...dar biscuiti, banane, grisine...astea poate sa le manance.
pupici dulci tuturor.

Mergi la inceput