Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va anunt o mare chestie, Gh a baut juma de cana de om mare de lapte Zuzu :), simplu, destul de rece, fara nimic. Pana acu a mai baut de cateva ori lapte cu banana mixata inauntru

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am pus 2 filmulete de la topogan, daca vreti sa-l vedeti pe www.flickr.com/photos/23756759@N04/3543322936/in/photostream/" target="_blank"> Adi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vaaai, ce scumnp e!
asa face si Gh, identic:))
si ca si Ghighi, n-are frica de nimic, sor'sa era mult mai precauta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, sana de la Zuzu o prefera si Andrei, nu mai vrea nici un fel de iaurt.
Duminica i-am dat un pic de lapte cu cacao de la dorna, i-a placut dar nu i-am dat mult sa vad ce reactie are dupa. Nimic rau .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabitz, La multi ani! sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de minunatii tai copilasi.

Vazut pe Ghighi, numit si Adi, hotarat pe topogan

Merge cineva la baby expo joi?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Rox, eu am avut furnici si am scapat definitiv de ele spaland peste tot cu domestos cu aroma de citrice. apoi am vazut la tv ca ele fug cand simt mirosul de citrice sau/si sare. sau otet dar asta-i mai dur pt noi.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Roxali, am reusit sa 'facem rost' de sange, o parte din donatii, o parte cumparat de la spital ( a se citi spaga de 500 mii pt fiecare punga ). Socrul meu se simte mai bine si miercuri speram sa fie externat pt 2 saptamani, apoi urmeaza o noua doza de citostatice.

Danuta, tot asa cu alergia ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Gabitz!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc frumos fetelor,sunteti niste dulci

bravo bebe Gheo

papanash ma bucur ca ati rezolvat pana la urma

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

La multi ani Gabitz!

Seara buna fetelor!
Scriu cam pe ghicite ca ma doare ochiul drept de inebunesc de cand am fost cu fata la pranz in parculet cred ca mi-a intrat ceva in ochi si imi lacrimeaza la greu.
Eu abia acum am reusit sa deschid calculatorul pe ziua de azi, Adelina nu si-a facut somnul de pranz nici ieri si nici azi, abia am reusit sa o culc la 22:30 asta seara. Nu stiu ce are ca este tare agitata si mai nou este disperata dupa tasu, mie nu-mi pare rau ca atunci cand e si el acasa sta mot dupa el.
Ma bucur in schimb ca am rezolvat problema cu fisurile anale, tratamentul a dat roade cum s-ar zice, i-am facut si o radiografie abdominala si a iesit bine, dar ramane in continuare pe regim alimentar pana se regleaza tranzitul. Acum seara mi-a mai si vomat, mai devreme mancase niste struguri eu am crezut ca se joaca cu ei si cand a vomat am vazut cat de mult mancase din ei.

Am vazut ca ziceati ceva de furnici pai duminica trecuta cand am venit de la tara am gasit casa plina de furnici, unde nu am vazut o furnica in casa la noi de cand stam aici, noi am dat cu raid pt furnici dar tot mai apar asa razlete plus curatenie temeinica peste tot, e ceva de speriat cu ele.

L-am vazut pe Ghihi la topogan, Adelina mea e fricoasa rau abia se urca la topogan ma cocoseaza. Ea in schimb are o mare problema cu leaganul ar sta non-stop in el ce sa inteleaga ea ca mai vor si alti copii.

Danielle ma bucur pentru vestile bune si eu daca mai fac un copil tot fetita as vrea sa fie.
I-am luat si noi sandale nr. 22 ii arata ditamai piciorul, dar ce sa-i faci cresc ca udati la picioare. Partea nasoala a fost pana i le-am cumparat ca nu vroia sa stea sa le probeze plangea de se uita toata lumea la noi parca cine stie ce ii faceam.

Hai ca ma duc si eu la nani ca nu ma mai opresc.
V-am pupat si somn usor!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput