Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, la mine au fost destule, exact-exact nu mai stiu cate au fost,ideea este ca le am pe toate la loc ca deh, eu alaptez . Si cred ca am suferit si mai putin (febra mai putina, scaune intr-o perioada de timp mai scurta... ). Oricum, nu doresc nimanui... Mai bine cu cele X kg in plus.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bon soir!
Am avut toat ziua o durere ingrozitoare de cap,plus Sam marait cu maselele dar bine ca au venit acasa ai mei!
Deci,nu am vizionat nici o poza,am citit pe sarit-Naty,sa dea DD sa reuseasca operatia si sa se faca bine tata,iar lu Bunelu lui Zoze multa sanatate si sa iasa repede din spital!
Maine revin cu forte noi
va pe toate
aaaaa
LA MULTI ANI cu multa bucurie,impliniri si realizari draga ARIEL!!!sa fi fericita si sa fi iubita!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut-o si eu pe Tea careia i-a crescut parul, care STA cu palariutza pe cap(Stela, fiica-ta e un model la acest capitol), zambeste frumos si sofeaza si e f intrigata de Hercule (care nu stiu daca asa chiar se numeste dar e maaaare nene, e urias)
Nicoleta, pai eu stiam ca alaptatul slabeste, nu ingrasa!
Mimo, laptele praf Nestle Junior ti l-ar lua Iulia cu maaaare placere, dar n-am idee cam cum am face sa ne intalnim ca stam in Bucurestiul asta cam pe diagonala noi...Totusi cred ca-l invinuiesti degeaba ca-i taia pofta de mancare lui Vladut. La Iulia apetitul a ramas acelasi sau chiar a crescut dupa ce i-am bagat Nestle Junior din care bea cat n-a baut ea in viata ei din nicio formula...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, asa stiai tu!

Mergi la inceput

Hai sa rectific, nu mai am atatea kg cate aveam dupa ce am nascut, dar tot multe sunt, insa alaptatul nu este o perioada in care sa mama sa isi permita sa tina cure de slabire cu scadere ponderala brusca. Eu de altfel nu tin nicio cura. Am timp si de din-astea. Si in afara de alaptat mai am un copil mai mare, de unde atata energie daca nici nu mananc suficient ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

LA MULTI ANI, ARIEL! Sanatate multa! Sa ai numai impliniri si sa te bucuri de ele alaturi de cei dragi.

Azi nu stiu ce naiba am avut, dar am fost ca o leguma. Mie nu imi e rau mai niciodata, capu' nu m-a mai durut de cand eram mica, dar azi cred ca s-a defectat ceva...Trebuie sa mai dau si pe la medic, maine sigur imi fac programare, ca nu e ok. O fi oboseala, o fi stresul? Dar daca e altceva mai nasol? Sper ca maine sa ma trezesc mai bine, ca azi Amalia s-a jucat mai mult de una singura , dar nu m puteam ridica din pat...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hello
Ne-am consultat la psihopupu, copilul se pare ca n-are nimic iar pe mine nu m-au descoperit
Buuun, deci:
Despre mersul pe varfuri: se pare ca nu e nimic patologic, niciun tendon mai scurt, niciun muschi mai contractat,nici platfus , nimic Recomandarea a fost sa poarte gheata cu talpa flexibila, fara taloneta dar cu caramb sau oricum care sa tina glezna si sa forteze cumva talpa sa stea mai dreapta.Sa ne jucam de-a mersul pe calcaie, in masura in care el va vrea sa ne imite si sa faca asta...si sa nu-i asezam obiecte interesante la inaltime astfel incat sa se ridice curios pe varfuri...o reevaluare peste 3 luni si nimic mai mult. Cica e destul de periculos daca insista sa mearga asa un timp mai lung pentru ca se scurteaza tendonul fiind fortat sa stea mult timp in pozitia asta.
Despre vorbit...adica nevorbit greu de pus punctul pe i la varsta asta L-a studiat , i-a dat jucarii, i-a testat atentia, reactiile la auzul numelui sau la interdictie, m-a intrebat daca stie partile corpului (l-am poftit sa ne viziteze sa vada unde e pomul daca vrea ), a verificat contactul vizual, ...ma rog groso modo n-are nimic, e voinic Doar ca are reflexele f vii, m-a intrebat daca tresarea tare cand era mic si asa era...a zis ca asta poate fi un semn de iritabilitate cerebrala nesemnificativa totusi si cam atat pana la reevaluare. A zis ca in mod normal ei ar trebui ca la varsta asta sa zica totusi cateva cuvinte (3-5) cu directie ...adica sa stie exact ce zic.
Concluzie comuna a ortopedului si neurologului : NSSCA ! In traducere libera Nu Se Stie Ce Are Concluzia mea : O clinica de nota 10 (Recover), doi medici tineri si f veseli, Doamne ajuta ca n-are nimic la picioare ...cat despre vorbire, dupa ce am iesit din cabinet a tinut-o numai intr-un DADADADA...DADAT! Cred ca i-a placut omului, ca a fost bine bagat in seama
Naty bafta cu operatia , sa dea Dumnezeu sa fie bine totul! Laptele il aduc la intalnire.Chiar nu stiu daca greva foamei a facut-o de la lapte, dar ma bucur ca l-am trecut pe lapte-lapte cu ocazia asta!
Bubu am executat fasole si socata (in sticle de 5 litri de la apa plata, traiasca Luny care mi-a dat ideea ) dar la placinta n-am mai ajuns ca am facut si gris si peste pt Vladutz si frisca pt capsuni si uite asa Cand zici ca pleci in croaziera aia, ca vazui la TV duminica cum povesteau unii ce frumos a fost ! Abia astept povesti si poze!
Zoze insanatosire totala si grabnica bunelului, sper sa fie ceva "usor" , sa te auda Dumnezeu!
Clodute ce bine de tine...ofof! Vacanta placuta in continuare!
Luny erau si locatii cu gradina/curte pentru party! Dar mai bine aranjeaza Valentina la ea acolo, ca-i mai usor!
Valentina nu ne trebuie zane, clovni si alte alea...doar curtea , hai cu oferta
Noapte buna , v-am pupat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bau!
Ne-am intors
Mai e cineva pe-aici?

Mimo, f. tare la pisihopupu , deci baiatu' e bine mersi, de maixa-sa nu se stie ce are
Bravo pt. bucatareala! si eu super incantata de ardeii mei umpluti
In croaziera plecam pe 4 iunie . Acum ne pregatim intens, cu diferite sedinte de shopinguiala Cel mai nasol moment e ca vom rata prima serbare a lui Vladut , e pe 11 iunie si noi suntem plecati...of...ma rog, el o sa aiba cu cine merge, bunici, matusi, unchi, tot neamu' , dar nu o sa fim noi acolo

Asaaa, si sa va spun si de mine, m-am dus, m-a consultat d-na doctoresa, m-a ascultant intens cu stetoscopul, nu se aude nimic , e de bine, adica la pulmonar cica...mi-a dat sa fac exudate, maine dimi ma execut, apoi daca iese ceva la astea ma trimite si la orl, daca nu, mi-a dat tratament cu eurespal si bioparox, in nas si in gat si poate scap cu astea...mi-a zis un fel de rino-faringita...mai mult inflamatie acum, dupa cum m-a auzit ca tusesc..adevarul e ca de 2 zile nu am mai avut deloc secretii
Ma rog...m-am lungit...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ete ca am uitat sa va zic ce frumos a fost la curte, in Popesti, la un fost coleg de-al sotului, cu casa mare si frumoasa, cu iarba verde , le-a placut mult la pitici. Am stat o ora in plus fata de ora lor de culcare si am ajuns acasa, le-am dat lapte la amandoi si au cazut lati

Mimo, pai cred ca fac mii de poze, mai ales ca avem camera bengoasa . La padure am facut poze cu ea si face super poze, misto de tot.

Puppa, stai linistita, o fi fost o migrena...odihneste-te si maine esti ca noua!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am terminat si eu de calcat...vad ca nu prea ati ciripit...

cleme am vrut sa-i scriu lui clodute...sunt

beyyy vreau si eu socata chiar i-am zis lui catalin sa-mi faca rost de flori de soc ca eu vreau socata..hai mihule ca iti trimitem la pachet

simo si te astept cu forte proaspete

naty si eu sunt multumita de nestle junior ..eu de toata gama de lapte nestle...doamne ajuta sa fie bine cu opertaia tatalui tau

puppa multa sanatate

mimo vezi ca biatul e bine..cat despre vorbire ti-a aratat din nou ca el vorbeste dar pe limba lui dadada dadattt..

bubu chiar ca mai e putin pana la croaziera..super spor la shopinguiala cat despre tuse bine ca nu e nimic pulmonar...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput