daca se poate sa intrati la copii cu nevoi speciale si sa cititi subiectul deschis de MOSHTOMA ...METODE NOI DE RECUPERARE EFICIENTA in CP ... este normal ce se intampla? poate doar imi imaginez dar au mai citit si alti prieteni si toti mi-au impartasit parerea ca ceva nu este ok.
moshtoma cere pur si simplu sa ii lasi pe pm :
"""Am rugamintea acelora dintre voi care AU INTELES CE si CUM, sa faca o lista gen nume, prenume, adresa, tel, email, diagnosticul coplilului, si suma cu care AR FI DISPUSI sa contribuie la acest PROIECT. Fiecare in orasul lui, la cunoscutii lui, cu probleme similare. Listele nu ANGAJEAZA in nici-un fel persoanele, doar vrem sa stim pe CINE ne-am putea baza pentru INCEPUT !!! Trimiteti-mi apoi un pm cu aceste liste. Atentie vorbim despre LOKOMATul pediatric !!!"""---Ce este asta moshtoma?????????????????????????
apoi am postat si vad ca si-a schimbat mesajul la sfarsit, eu am selectat ce a postat prima data, poate a crezut ca suna prea naspa si a schimbat , dar de ce ?
-nu imi suna bine, poate omul chiar are un copil cu pr , poate chiar este disperat, nu stiu , nu vad si nici nu cunosc date despre el dar daca voi decideti ca este ok macar sa il indrumati ce si cum sa faca.
Nu poti stii cu cine vb si ce intentii are , multi stiu ca un parinte care are un copil bolnav si-ar vinde si sufletul ca sa il faca bine si sunt multi parinti creduli!!!!!
Multumesc!
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
Receptionat. O sa analizez continutul threadului.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa