Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua burtici.

eu nu intru pe net decat de acasa... si am avut asa mult de citit.... dar nu ma plang.

Myrella daca esti draguta, zi-mi si mie la ce medic mergi. merci mult mult mult.

Ramonik tie nu ti-e mila de noi astea care suntem singure? te invidiez de mor!

Camy nu esti singura care se plange de medicii din bv si mai ales de cei de la clinica aia particulara care nu merita sa i se scrie macar numele. nu te mai supara si tu... ca nu se fac aia mai competenti. Macar sa vada ca bebe e bine pana mergi la medicul tau.

Noi azi am mers la medic.... si miercuri mergem iar la eco. am niste emotii.... dar ne facem noi mari

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Ramonika....ca sa nu ma entuziasmez si sa fiu dezamagita, mai bine astept pana la confirmarea de 100%, multumesc oricum, va anunt eu cand stiu mai multe...abia astept

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ok.
daca ma duc la eco la 12 sapt. jumate oare poate sa-mi zica ce e bebe, chiar daca nu e sigur?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna,

va rog sa-mi spuneti si mie unde mergeti la ecograf pentru ca eu vreau sa mai fac o ecografie pana in iulie cand m-a programat dr. meu ; ultima si singura am facut-o pe 14 aprilie cand mi-a facut si dublu test si cum voi pleca 3 saptamani din tara as vrea sa fiu sigura ca bebeul este bine si as vrea sa stiu si ce este bebeul caci nu s-a vazut la ultima eco ...si nu mai pot ! iar in concediu vreau sa ma gandesc la nume

va pup pe toate 1

Buna
daca nu ai nici o alta idee, poti sa-ti faci programare la clinica asta. Au aparatura f performanta. Poti sa-ti faci la Ioan Parvu, dar din timp pt ca este aglomerat. La fel, aparatura f buna, aspect si acelasi doctor www.academica-medical.ro//" target="_blank"> aici. La primul consulta vinerea, la al doilea, lunea.

monis 15+

Mergi la inceput

Ionela eu merg acum la Dr. Avatajitei, este o doctorita de la Cuza care vine la noi la o clinica noua vinerea....tu incearca sa o cauti acolo...este o Dr. super, iti face echo din luna in luna, vb frumos, face si o gluma daca e nevoie sa te scoata dintr-o stare de emotie...este super si nu e baba...dar nici tinerica, neexperimentata...e super ok.

nu stiu daca are cabinet sau ceva de genul asta, deocamdata am fost numai odata la ea, o sa vad data viitoare cand merg...

multa bafta

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ok.
daca ma duc la eco la 12 sapt. jumate oare poate sa-mi zica ce e bebe, chiar daca nu e sigur?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Da, daca dr. tau are un aparat destul de performat, daca stie sa citeasca corect si mai ales ce e cel mai important sa stea si copilul intr-o pozitie in care sa se poata vedea....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna fetelor! Am fost la control si m-am intors cu vesti bune!! BB-u' e OK, crestem de zor, avem 22,5 mm la 8+5 Avem si activitate intensa, dam din maini si din picioare intr-o veselie
Doctora mea a spus ca durerile sunt din cauza uterului care creste...

Sunt tare fericita ca e tot ok, multumesc fetelor pt incurajari!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bravo Elenic...si A_driana pt ca voi va-ti vazut puiutii mai recent, nu?
Daca am omis pe careva, va rog eu sa nu dati cu rosii...dar nu mai am asa multi neuroni

am ajuns acasa, nu ma simt prea bine...asa ca merg direct in patut...ma uit la TV

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cat despre faptul ca stiu ca tampitii astia din Bv nu sunt in stare sa-mi spuna ce este bebe...ma enervez degeaba...
Imi pare rau doar pt ca ar trebui sa vada...dar daca nu au "ochi"?????
Sa mai mearga odata la scoala..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Felicitari Elenic

monis 15+

Mergi la inceput