Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)
Raspunsuri - Pagina 20
Miramar spune:
Vaaaaai cat ati putut scrie. Am avut si eu treaba si uite ce-ati facut.
Eu am terminat cu anunturile - parintii au stiut de la inceput ca doar stiau ca fac FIV, prietenii apropiati la fel. Saptamana trecut am inceput si-am anuntat si rudele si alti cativa prieteni, iar azi am anuntat seful
Era cazul ca deja a inceput sa se cunoasca si deja s-au prins cativa colegi. A fost incantat (mai ales ca stia cat m-am chinuit, doar el mi-a dat concediu pentru ambele FIV-uri. Cu asta am incheiat lista. De-acum incolo restul o sa afle cand se prind singuri observand cum lungana slaba devine pe zi ce trece o grasutza. Apropos Camy - raportez 6 kg de la embriotransfer pana acum.
13+
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Camy, am vazut mesajul tau, de vreo 2 ore nu imi merge mailul..sa iti trimit cartea, pe urma am vazut ca si fetili vor cartulia..asa ca o sa trimit pe mailul comun imediat ce imi merge yahoo-ul! Ufff...eu tot ma chinui de vreo ora jumate sa recuperez din urma tot.. Bun venit fetelor noi!!nu mai stiu numele...ca nu am timp sa ma mai intorc in urma, da am vazut ca Ramonika a fost pe receptie si le-a adaugat la listute! ![]() Simina...tre sa ai mareee rabdare sa rezisti sa educi copilasi asa mici la gradi..eu una abia cred ca o sa am rabdare pt copiii mei, darmite la o hoarda de pici galagiosi in fiecare zi! Camy, asteptam pozili de azi...of si ce as mai impusca-o pe soacrata, sau mai rau, as exporta-o pe Marteee!! ![]() 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 15+poze |
Mai am o luna si scap...ALELUIAA!!!

14+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Ramonika vezi ca sunt aici...pt cap nou, da sa termin de raspuns la fete...mai am 2 pag de citit...ca mi-e mai usor prin quote dacat sa memorez nume....am venit de la munca si nu ma mai duc neuronii!!!
14+
Mariana
Mazarica
krelia spune:
aaahhh...apropos de poze..am uitat sa va zic ca s-a pus si coana mitza la contacte..si si-a pus si moaca
...daca de pozele alea era vorba 
mi-am luat pastilele si sutn zombi in toata regula..ma scurg pe scaun...ieri am mancat MBS (in sfarsit!)...a fost dementiala....azi, sa dea naiba daca mai stiu ce sa fac..n-am mai gatit de-un car de ani.pai daca eu tb sa ma pastilez din 5 in 5 ore..si asta pana la 16s...abia astept sa treaca....
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ramonika vezi ca sunt aici...pt cap nou, da sa termin de raspuns la fete...mai am 2 pag de citit...ca mi-e mai usor prin quote dacat sa memorez nume....am venit de la munca si nu ma mai duc neuronii!!! |
ok.
cand suntem, suntem toate prezente pt. capitol nou, cand nu esti tu, nu suntem nici noi...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
Miramar acum ma gandeam ca eu nu mi-am anuntat decat cativa prieteni ca am burta
...nici nu m-am mai gandit la asta...![]()
...dar nici nu vreau sa zic...surpriza e mai mare cand afla ei vazandu-ma, nu?? ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
A_driana spune:
fetelor eu de o sapt doua tot simt ceva...nu stiu ce ii dar nici sa descriu f bine....
simt ceva intre emotie-frica-sperietura.....adica asa in burta simt si urca in sus....dar dureaza o secunda....si daca merg pe strada, si daca stau la birou.....asa din cand in cand simt asa....sau ca si cum inima ar bate mai repede, dar numai timp de o secunda...ca un val...de cateva ori pe zi....
ati mai patit asa ceva? probabil n-ati inteles nimic din ce am vrut sa explic, dar mai bine nu stiu 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
11+
strumfulet + poza strumfulet + poze
luciandrea spune:
Pai ai senzatiile astea ca sa nu uiti ca ai o viata acolo, inauntrul tau!...toate cred ca simtim, uneori si fara sa ne dam seama astfel de emotii interioare..face parte din noi!
11+

Doamne ajuta!!