Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Bun venit printre noi busymummysi Romanitza!

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

am pus la ,,poza strumfulet'' noua poza cu bebe, in care mai arata ca un copilas......iuhuuu.....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

11+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

RAMONIKA dr nu mi-a interzis dar daca am vazut ca m-a durut un pic dupa,am zis ca-l deranjez pe bebe si mai bine stau cuminte ca asa chef as mai aveaca de 2 luni a fost pauza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Monis , ti-am dat un PM ca sa fiu sigura ca-l citesti; oricum iti spun si aici: Elias mi s-a parut ok ca si spital ; am fost 4 fete in salon , toate cu cezariana; copii ni aducea s-a mergeam noi sa ii luam , insa sincer a fost ok ca nu puteam sa am grija de ea dupa cezariana ; plangeam cand ma lasa singura cu cea mica si nu puteam sa ma misc sau sa o tin in brate; faptul ca am fost mai multe mamici a fost superrr pentru ca ne-am ajutat unele pe celelalte; sa stiti ca dupa naastere nu este o poveste asa super frumoasa ; pentru unele poate sa fie ff bine , pentrua altele s-ar putea sa fiem mai greu - sa te doara spatele de mori si sa nu poti sa te ridici cand pplange copilul asa ca este bine sa mai ai pe cineva cu tine.. am deviat de la subiect..

si eu voi naste la Filantropia cu dr Hamid in Noiembrie

va pup ca vine sefa

Merci, ai si tu PM.

Fetelor, cine mai merge la Filantropia?

monis 15+

Mergi la inceput

busymummy, romanitza, bine ati venit

camy, esti tare cu soacra-ta

Eu am o soacra beton, beton din singurul motiv ca fiul ei nu o asculta niciodata si n-o baga in seama. Altfel eram cu altul acuma cu siguranta

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, am vazut mesajul tau, de vreo 2 ore nu imi merge mailul..sa iti trimit cartea, pe urma am vazut ca si fetili vor cartulia..asa ca o sa trimit pe mailul comun imediat ce imi merge yahoo-ul!
Ufff...eu tot ma chinui de vreo ora jumate sa recuperez din urma tot..
Bun venit fetelor noi!!nu mai stiu numele...ca nu am timp sa ma mai intorc in urma, da am vazut ca Ramonika a fost pe receptie si le-a adaugat la listute!
Simina...tre sa ai mareee rabdare sa rezisti sa educi copilasi asa mici la gradi..eu una abia cred ca o sa am rabdare pt copiii mei, darmite la o hoarda de pici galagiosi in fiecare zi!
Camy, asteptam pozili de azi...of si ce as mai impusca-o pe soacrata, sau mai rau, as exporta-o pe Marteee!!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Buna fetele!!
Nu stiu de ce dar aseara pe la 10.30 am mai postat si azi dimineata am vazut ca nu era..in sfarsit..
Bun venit noilor gravidute
Azi sunt libera si am avut chef de treaba..m-au cam scutit greturile vad..fac o ciorbita de legume cu dovlecei fasole verde ,cartofi ..de toate si acum ma pregatesc sa pun aspiratorul ca e la mine ca la porci...
Vroiam sa va intreb si eu ceva...vad ca prestati la capitolul.
Eu de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am prestat decat odata si dupa accea m-a cam durut burtica,nu tare dar m-am speriat.
Iar sotul meu toata ziua pe linga mine...zice ca o sa-l tin toata sarcina asa?Si am inteles ca la final uterul se contracta la or..sm si e posibil sa se desprinda bebe de acolo.

Voi ce stiti?

10+

Cristinica
Eu am avut interdictie de la doctor pana la 13 saptamani, dar am si avut sarcina putin desprinsa. Din ce stiu, este vorba nu numai de contractii, care nu ajuta, si de efort, care nu ajuta, dar mai ales de efectul gonadotropinei secretata de masculi. Eu eu am incercat la 14 saptamani si intr-adevar uterul se contracta f mult. Doctorul a recomandat totusi, citat: "rar si bland".
Spor

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Adriana ...va fi un copil tare frumos..are cu cine semana..

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, ma bag si eu in seama... Acu' e mica sarcina, dar mai am un nazdravan de 4 ani acasa... ce pot sa va zic este ca la prima sarcina, mama ce chef aveam!!!! Pana in saptamana 38 am prestat! Si sotu era super happy... Acum sunt mai fricoasa, nu stiu de ce, si nu am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, am trimis cartea lui Montignac, de pe alta adresa de mail, ca a mea nu functioneaza momentan! Sper ca a intrat pe adresa comuna a noastra nov.dec.2009@gmail.com !
Lectura frumoasa!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput