Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

mersik ramonik

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

BUna fetelor ,

oricat as vrea nu pot tine pasul cu voi ... am poftit la covrigii Myrellei de nu mai pot ...in ceea ce priveste kilo in plus , ca sa va linistesc eu am mluat 9 in 16 saptamani pentru ca in primele 3 luni nu puteam manca decat paine si covrigi( nu mai mancasem paine de 2 ani) asa ca ma simt fff fericita( brabatului meu ii place ca mi-a crescut fundul si toata ziua sta numai dupa el

In sarcina anterioara am luat 30 kilo pe care le-am dat jos fara efort mare intr-un anan de zile - 10 luni am alaptat asa ca nu m-am retinut de la nimic.. si stiti ceva , eu nu va indemn sa va ingrasati , Doamne Fereste!, pentru ca nu este bine , nici sanatos , vi se umfla picioarele si va simtiti ca niste balene- eu va indemn sa va simtiti bine, cat mai bine posibil , cel mai bine.. lasati hormonii aceeia ai fericirii sa tropaie in voi cat se mai poate; dupa nastere va fi putin mai diferit, care cu drepesie , care cu grija: respira , nu respira , suge , nu suge , vai de mine

va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

neata!
Si eu pe aici, cam fara chef

Groaznic ce i s-a intamplat gravidutei din focsani!!!

Vreau si eu sa te vad Cami Astept poze recente

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Rony, ti-am raspuns ieri, ai vazut?

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

de ce unii medici sunt chiar atat de incompetenti?
mai sunt cate unii care iti mai si spun...lasa draga ca esti tanara...faci tu altul.
de parca ar fi o jucaria care s-a stricat si te duci sa-ti iei una noua
aveti grija de voi fetelor

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

da, asa este, medicii cred ca daca un copilas a murit cand era mititel...nu avem cum sa-i simtim lipsa...Doamne ce tampiti!

Buuun..am facut cateva poze acum..ca am iesit in pauza cu o alta colega gravidoasa si ea...ea e cu 5 saptamani mai mare ca mine..dar o sa vedeti voi pozele si o sa va cruciti
Am facut pozele cu telefonul (eu am un telefon bun..asta asa ca sa ma laud) diseara le descarc..si o sa vad cum arat si pe ecran mare la calculator..sper sa nu ma apuce iar pandaliile si sa nu vi le pot trimite

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

maine fac 15 saptamani ..intru in 16

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

aaaaaaaa...si sa va povestesc...eram in parculet (o sa vedeti ce minunatie avem noi aici la servici...peisaje superbe) cu prietena gravidoasa si eram in sedinta foto cand suna soacra-mea sa ma intrebe daca nu vreau sa-mi trimita ea mie o rochita pe care a avut-o ea cand era insarcinata cu Pustache ...una care are imprimeuri niste berze..
...fetelor eu stiu rochia, ca mi-a trimis-o si cand eram bortoasa cu Darius...este un model de pe vremea lu' Pazvante...scurta de mine (ca soacra e mai scunda) si transparenta
...nu inteleg de ce insista mai...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetelor!
Camy,abia asteptam pozele..

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Buna fetelor!

Nu stiu cum sa procedez sa ma inscriu si eu pe listuta de mamici de nov-dec 2009, ma ajutati si pe mine? Acum am 11 saptamani si 2 zile si datele sunt:

DN 04.04.1978
UM 01.03.2009
DPN 10.12.2009

Multumesc mult!

Va pup,
Romanitza

Mergi la inceput