Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(23)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
ba da bre
neata ![]()
am aparut si eu p-aci ![]()
ce facem azi?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
A_driana spune:
pe aici sunt si eu, dar de la 8 de cand am venit tot citesc sa ajung la zi
....
camy, stiu ca ai zis ca nu vrei sub nici o forma, dar nu pui o poza cu tine de acuma...sunt super curioasa cat poti fi de ,,mare'' asa cum zici tu...eu abia astept sa mi se vada burta calumea, eu tot imi iau bluze de gravide, dar inca burta mea ii cam micuta sa scoata capul...........TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOG....
dankutza, m-am uitat pe tabelul ala cu masuratorile lui bebe si M-AM SPERIATTTTTTT....scrie ca la 11 sapt trebe sa aiba 7,1 cm, si al meu are 4 cm 

stiti ce nu inteleg.......la mine de la UM sunt acuma aproximativ (cateva zile in plus sau minus) 11 sapt, care zice ca ii varsta de la UM (sau asa ceva).......dar la masuratorile de vineri mi-a spus doctorul are 11 sapt si 4 cm.....acuma varsta reala care ii? sau cum ii? sau nu mai conteaza?![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
11+
strumfulet + poza strumfulet + poze
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana dankutza, m-am uitat pe tabelul ala cu masuratorile lui bebe si M-AM SPERIATTTTTTT....scrie ca la 11 sapt trebe sa aiba 7,1 cm, si al meu are 4 cm ![]() ![]() ![]() |
stai cuminte, cred ca te-ai uitat gresit, la a doua coloana. tre sa ne luam dupa prima coloana, in care se calculeaza saptamanile de la ultimul ciclu. deci la 11 sapt trebuie sa aiba 4,1 cm.
cred ca e corect, ca eu am facut eco la 10 sapt. si jumate si bebe avea 3,83 cm.

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui A_driana pe aici sunt si eu, dar de la 8 de cand am venit tot citesc sa ajung la zi camy, stiu ca ai zis ca nu vrei sub nici o forma, dar nu pui o poza cu tine de acuma...sunt super curioasa cat poti fi de ,,mare'' asa cum zici tu...eu abia astept sa mi se vada burta calumea, eu tot imi iau bluze de gravide, dar inca burta mea ii cam micuta sa scoata capul...........TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOG.... ![]() dankutza, m-am uitat pe tabelul ala cu masuratorile lui bebe si M-AM SPERIATTTTTTT....scrie ca la 11 sapt trebe sa aiba 7,1 cm, si al meu are 4 cm ![]() ![]() ![]() stiti ce nu inteleg.......la mine de la UM sunt acuma aproximativ (cateva zile in plus sau minus) 11 sapt, care zice ca ii varsta de la UM (sau asa ceva).......dar la masuratorile de vineri mi-a spus doctorul are 11 sapt si 4 cm.....acuma varsta reala care ii? sau cum ii? sau nu mai conteaza? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 11+strumfulet + poza strumfulet + poze |
Mai dale'n colo de masuratori, fiecare bb are ritmul lui.Atata timp cat doc ti-a zis ca-i bine, n-ai de ce sa te complici!!!

14+Mariana
Mazarica
vias spune:
sunt si eu pe aici
buna dimineata ![]()
ma simt mai bine, m-a trezit Pustache cu muuuuuuulte saruturi
, mi-a zis ca-s asa de frumoasa...ca mie imi sta bine cu burtica 
...noroc ca are farmecul lui, altfel il luam la palme..![]()
Azi o sa fac poze si o sa va trimit...ca sa vedeti cat de mare sunt...sa va pregatiti...bine????????
Aseara l-am simtit pe bebe iar...vad ca incep sa-l simt cam de 2 ori pe zi, asta este bine pt ca asa de dragalas este....imi vine sa-l mananc...imi place ca sta la mangaiat...Dariusica cand mangaiam burtica se oprea di miscari, bebita asta nu, lui ii plac mangaierile mele...ale lui taica-su...nu stiu ![]()
si acum la treaba...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
MADALINA_T spune:
neata! ce matinale sunteti! simina
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
simina_kin spune:
Eu sunt la munca acum...si sunt atat de galagiosi picii....cu noaptea-n cap au limbarita
, numai cand mananca tac si ei![]()

14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui camy_pus sunt si eu pe aici ma simt mai bine, m-a trezit Pustache cu muuuuuuulte saruturi ![]() ...noroc ca are farmecul lui, altfel il luam la palme..Azi o sa fac poze si o sa va trimit...ca sa vedeti cat de mare sunt...sa va pregatiti...bine???????? Aseara l-am simtit pe bebe iar...vad ca incep sa-l simt cam de 2 ori pe zi, asta este bine pt ca asa de dragalas este....imi vine sa-l mananc...imi place ca sta la mangaiat...Dariusica cand mangaiam burtica se oprea di miscari, bebita asta nu, lui ii plac mangaierile mele...ale lui taica-su...nu stiu si acum la treaba... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |

vai de mine...esti mortala!!Astept poza

14+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui MADALINA_T neata! ce matinale sunteti! simina 11+ david 16.01.2005http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami |
NEATA!!!...I-A SPUNNE...M-AI RECUNOSCUT

14+Mariana
Mazarica
MADALINA_T spune:
nu stiu ce s-a intamplat. mi s-a blocat calc si a trebuit sa trimit mesajul asa.simina david e la o gardi particulara pe fainari. educatoarea lui isi doreste tare mult sa ramana insarcinata, dar nu reuseste, incearca de vreo 2 ani. asa ca noi suntem f norocoase.
fetelor mai lasati masuratorile alea in pace si nu mai stersati bebebii. ca nu tre sa fie la dunga asa cum scrie in carti. sanatosi sa fie

o zi usoara la munk va doresc
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami