Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

acuma haideti sa va zic si eu ce am patit: aveam programare la morfologie fetala saptamana viitoare, marti, adica la 24 s si 3 zile. si sun acum ca sa confirm si ce zice madam telefonista: ca dl dr are examen si nu e la cabinet pe 26 si ca sa ma duc pa 2 iunie.
pe 2 iunie o sa am 25 sapt si 2 zile. cina palaria mea a mai auzit de morfologie de 25 de saptamani????
adevarat este ca am gemeni si ca dr mea mi-a zis sa ma programez in ultima sapt a lui mai sau prima din iunie, dar mi se pare totusi prea tarziu....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, nu ati reusit niciuna sa urmariti filmuletul pus de mine pe contul de mail?? Chiar e haios si mi-ar placea sa stiu parerea voastra cu privire la ... "modul de actiune" al gravidei.

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ce ar fi sa visez la cirese si sa am arsuri de la eleca de la capsuni am facut

Mergi la inceput

anadomnica,zi-mi si mie,ca la .....mura in gura cum sa vad imaginile acelea,pe ce apas ptr.a le vedea,cu parole,cu tot.Pleaseeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Anadomnica eu stiu ca pentru gravide nu este obligatorie purtarea centurii de siguranta in masina. Eu momentan conduc si ptr ca sunt putin isterizata de sarcina si siguranta bebe o pun asa mai lejer. Cred ca sunt piticii de pe creieras de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu de la munca nu pot intra pe yahoo...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Monica, Anamaria, multumesc de raspunsuri . Si eu stiam ca suntem scutite, dar un coleg mi-a zis ca ar trebui sa cer o hartie, o dovada de la medic sau ceva... in caz ca dau peste un politist mai imbecil. Acum burtica mea abia se vede, dar pot fi considerata si plinuta si stiti si voi ca procesoarele politiei au viteza redusa. Eu nu pot sa pun centura lejer pt. ca atunci cand conduc oricum mi se strange inapoi in jurul burtii, ca am incercat strategia asta ... hm...
Unombun - trebuie sa faci download la fisier si apoi il poti vedea pe calculatorul tau. Dai click pe attach si alegi save file.

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

techila fii calma ca nu influenteaza perioada foarte mult. Oricum nu poti schimba nimic din dezvoltarea puiutilor. Stiu ca si eu am patit la fel cu programare la morfo si eram panicata si am sunat-o pe doctoreasa care mi-a zis ca datele sunt usor estimative si nu fixe ptr ecografii. Dar poti vorbi cu doctora ta sa vezi ce parere are ca sa fii si tu linistita.
Anadomnica unde ai pus documentarul si calendarul? Pe mail-ul comun banuiesc...hai ca il caut.

Mergi la inceput

anadomnica,burta mea in schimb a cam crescut....ma intreaba colegii de institutie in cite luni sint,cind vin la parinti,acasa,glumesc,le spun ca a venit burta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Eu centura de siguranta o port si o sa o port pana in ultima luna (si dupa aceea ), asa am purtat si prima oara, oa pun sub burtica mai incolo iar cea de pe gat cateodata o pun pe sub mana (pentru ca ma deranjeaza vara daca sunt decoltata tare sa ma irite pe piept si gat) insa nu as renunta la ea pt nimic in lume. Doamne fereste de ce se poate intampla fara centura si la volan si in dreapta, dar mai ales la volan cu burticile noastre, si pe drum scurt si lung. In acelasi mod nu o las nici pe Alessia fara centura in scaunel, am auzit niste cazuri f tragice fara nici un fel de vina din partea celor care au devenit victime cu urmari grave, si pe drumuri scurte.
Si nu ma lasa nici masina in pace, bipaie pana pun centura, nu se opreste nici dupa 10 min, asa ca ma forteaza psihic

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput