Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am vazut pozele mihaela da eu nu eram la acvariu?? sau nu ai fost interesata sa ma pozezi si pe mine?
am vazut sasha curtata de catel negru...poate iti face puishori in degradeuri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

mahala....cititi mailul de la nemtia de pe mailul comun...bun de bagat ca cap.
nemtia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mihaela 007super poze,cel mai mult si cel mai mult mi-a placut cea in care era Mihaitza cu tati.

Delphinas o poza ceva cu freza?!

Deci nu vb de funie in casa spanzuratului,pana la 2 am stat la sueta cu fii-miu ala mare si de a 2 la 4.30 m-a luat ala micu in primire asa ca la somn is restantza raaaaau,bag o stacana de cafea sa-mi revin.

Daca fac greseli d ortografie nu va speriati scriu de pe laptopul proaspat instalat de ursu meu si nu am posibilitatea de a reciti ce scriu,literele sunt de marimea unor pureci ,nuuu mai mici,le vad ca pe niste punctulete

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

momentan sunt la munca, deci nu am cum sa pun poze. cand ajung acasa o sa fac sedinta foto cu max...daca o vrea sa stea

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Eu deja nu mai pot...La mine in casa cred ca sunt 100 de grade, ma doare capul de la atata caldura. stam la 4 din 4..aerul conditionat nu are nici un efect, afara e prea cald....nu stiu ce sa ma mai fac cu caldura asta...oricum, va invit la sauna, e gratis...poate doar o cafea sau un ness dulce...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mihalea se vede ca esti in urma cu somnu mama draga...am si specificat din capu locului ca e in cantitatile dorite de voi...ntz, ntz...mama lui de somn ce nu vrea sa poposeasca pe la tine. cred ca somnu e acum la mama noastra proaspat nascuta...de nu mai baga nasu pe la noi.

delphi,se vede treaba ca sunt obosita sau am chiorat...din doua una...
cat despre proaspata mamica,are multa actvitate,erau in plin proces de amenajare a camerei lui alex....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

am vazut pozele mihaela da eu nu eram la acvariu?? sau nu ai fost interesata sa ma pozezi si pe mine?
am vazut sasha curtata de catel negru...poate iti face puishori in degradeuri

poze, Just Me
ambitioasa

delphi,nici o sansa de pui...catelul negru,era un labrador,de 3 luni,fetita si se numea:sasha...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

adica erau doua sashe

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dodo, sa iti traiasca mica printesa. Vreau si eu o micuta la fel de frumoasa...
Miha, am admirat pozele. Creste Mihaitza ca din apa. E multa iubire si grija in pozele voastre. Va pup pe toti.
Delphi, si eu astept poze cu noua freza si eventual cu ceva sfaturi , ca si eu mai am momente cand mi se pare ca trebuie sa mai tai cate ceva. Asta mi se trage de la ultima tunsoare de la coafor, unde m-a cioartit tanti aia atat de rau ca am zis ca daca e sa mai injur pe cineva, macar eu sa fiu aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cateva pozici de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2000169610101626593eePtQO

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput