Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 7
stuart spune:
LA MULTI ANI Noce!
Sarcina usoara in continuare si BB sanatos si papacios!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
stuart spune:
Si acum din aducere aminte...
Dumnezeu s-o ierte si sa aiba grija de ingerasa Denisa! Condoleante familiei si prietenilor indoliati!
Oanka, frumosi sunt copilasii tai...m-au facut sa-mi aduc aminte de vremuri frumoase...
Deeva, sa-ti traiasca finutul! Sa creasca mare si sanatos ca frumusel esteee! Aaa, si sa stii ca pe coanele berze le primim si cu picioare albastre, numai sa-si faca aparitia ca ne pierdem rabdarea!!!
Anaomaria,
pt BB miscator!
Sufletel, sunt convinsa ca sotul tau s-a descurcat bine la spovedanie, Doamne Ajuta!
Anadomnica, tin pumnii pt. vineri sa ti se confirme inca o data ca BB este bine!
sisica, 
Cami_antonia, asteptam povestea ta si felicitari pt. finut!
Ioanact, stai linistita ca DD ii va aduce cu siguranta printesei Ioana un fratior!
Ma scuzati ca apar rar, sa stiti ca va citesc si sunt mereu cu gandul alaturi de voi dar nu intotdeauna apuc sa scriu 
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza onomastica de Sf. Constantin si Elena!
Va doresc o zi insorita si sa auzim vesti de la berze!!!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
deeva73 spune:
Pentru
Elena si Constantin LA MULTI ANI
Domnu sa va bucure!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
maria08 spune:
Noce: La multi ani!!!!!! Sa nu te superi ca e cu o zi intarziere.... Sa-ti dea Bunul Dumnezeu toate cele de folos!!!
Anadomnica: Tu stii ca Maicuta Domnului va are in paza, nu? Asteptam vesti noi de la echo!
Sufletel: Ma bucur tare mult sa aud ca ai reusit sa-ti convingi sotul; de acum inainte lucrurile vor evolua in bine, ai sa vezi!!! Sper sa vii cat mai repede cu vestea cea mare!
Deeva: Timite-ne si noua din optimismul tau!!!!![]()
LA MULTI ANI!!!!!!!!! pentru toti(toate) ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!!!!
PS: Dragele mele, cine incepe treuletul cu gravidutze?!! Cine va fi "locomotiva"?!![]()
Anaomaria spune:
Hristos a inviat!
La multi ani! pentru noce si pentru toate Elenele si Constantinii

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si putere de a trece cu intelepciune peste greutati. Va imbratisez pe toate (toti)
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
21+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
sufletel_80 spune:
Sandaa, Anadomnica, Ioanaact, Stuart, Maria08, Sissica, si tuturor celorlalte fete care ne-ati avut in gand pe sotul meu si pe mine, va multumesc si sa va daruiasca Dumnezeu dupa multimea milelor Sale.
Din pacate, nu am reusit sa ne spovedim. Parintele nostru duhovnic a avut o inmormantare in familie, si nu era aseara la vecernie.
Sandaa, eu nu am nici un merit. Sincera sa fiu, ma mir cum Maica Domnului si Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile de a-l intoarce pe sotul meu spre pocainta, pentru ca rugaciunile mele sunt precum moristile de vant. Va marturisesc ca am simtit pe pielea mea ca oricat ar fi de pacatos omul, daca cere ceva lui Dumnezeu si insista in rugaciune, este imposibil sa nu afle raspuns la cererea lui.
Nici nu vreau sa va povestesc ce mari ispite au fost. Diavolii s-au inspaimantat ca vrem si noi sa facem o fapta pentru mantuirea sufletului si ne-au bagat in cearta....mare cearta .... Intr-un fel poate a fost mai bine, pt ca aseara sotul meu era asa de suparat, mahnit, ca era in stare sa se certe si cu preotul daca l-ar fi intalnit.
Dar partea buna, este ca in final, vom merge astazi. Am vorbit cu parintele si ne asteapta dupa-amiaza.
camiantonia, sa va traiasca si al treilea finut ... si sa va daruiasca Dumnezeu intelepciune sa ii calauziti spiritual pe acest pamant, sa ii invatati cele bune si sfante ale Parintelui nostru ceresc.
Anadomnica, multa sanatate, sarcina usoara, liniste si pace sufleteasca tie si lui bebe mic.
La multi ani tuturor celor care ii slavesc astazi pe SF. Imparati Constantin si Elena cu numele lor!
georgia_c spune:
Hristos a inviat!
in primul rand , cu un picut de intarziere , ii urez LA MULTI ANI , noce , sa fi sanatoasa , sa ai un bblus sanatos , mancacios , si destept
apoi , LA MULTI ANI , tuturor celor ce poarta numele Constantin si Elena , sanatate si fericire 
sufletel_80, supararea celui negru , cand o oita ratacita regaseste drumul , este asa de mare , incat ar face orice sa-l intorca din drumul bun .. iti dau un sfat , din tot sufletul , care pe mine ma macina ca nu l-am dus la indeplinire ,si anume , daca sotul tau se spovedeste , roaga-te cumva sa ajunga si la impartasanie .. spovada fara impartasanie , e ca mancarea fara sare , ti-o spun io care am tinut 2 posturi , impreuna cu sotul , si cand era sa ne impartasim tot asa venea ala cu coarne si baga zazanie intre noi .. nu discutii mari , si din prostii , ci dorar atat cat sa nu ma mai pot impartasi nici io nici sotul
spovada spre folos sotului ..va va ajuta DD sa fie bine , vei vedea
luca2008, ce mai faci micuta ?cum mai esti tu?.. ma gandesc atat de des la tine 
maria08, io iti doresc ca tu sa fi locomotiva 
domnicuta,Doamne ajuta ,o sa fie bine
vroiam sa va mai spunca crisis81 are o fetita , poate ai timp Ioana sa o treci in listuta de mamicute
aaaa... si vroiam sa va intreb ...mai stiti ceva de housepoket480 si Theiuta?
va pup si va doresc o zi usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR 

Noce..
sa ne traiesti
la multi ani, nastere usoara si bebe sanatos 

Laura...
felicitari , sa iti traisca printesa, sa fie sanatoasa 
Anadomnica...
stai linistita, o sa fie bine, cred ca e normal sa-ti faci griji si eu am emotii de fiecare data cand merg la eco, dar DD e mare si are grija de noi, uitam adesea ca suntem in mainile Lui 

Cami...
felicitari pt finutz , sa iti traisca crestinul
Noi suntem bine cu ajutorul bunului Dumnezeu, crestem.
Tuturor numai bine, multe 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea 
grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
luca2008 spune:
La Multi Ani cu fericire si sanatate tuturor celor care isi serbeaza onomastica astazi , de Sf. Constantin si Elena . 

Noce
La Multi Ani , draga mea. Sa ai viata plina de bucurii , impliniri si sanatate.
Sisica sunt aici iubita , chiar daca nu intru foarte des.
Anadomnica , te asteptam cu vesti bune vineri.
Georgic drag eu sunt in asteptarea rezultatului . Sunt zile in care uit ...atunci este mai bine.
Deeva , Cami sa va traiasca finu / finuta.
pentru toate
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
housepocket480 spune:
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!
La multi ani NOCE!
Georgia multumesc tare mult ca ai intrebat de mine (ma bucur sa stiu ca se gandeste cineva la mine)
Eu sunt aici, va citesc zilnic, dar nu pre am chef sa scriu ca Matei e bolnav de 2 saptamani - viroza si are febra si tuseste si se ineaca cu propriile expectoratii, si plange numai cand ma vede ca ma apropii sa-i dau un medicament sau sa-i pun supozitor...Off.. e o vorba"numai mamam sa nu fii cand e copilul bolnav". Cel mai grav e ca vomita si nu tine nimic in stomac si el avea dinainte anorexie si nu manca prea bine, acum i-am produs si o mai mare aversitate fata de mancare si sunt.......Tista (trista - asa cum spune el, manca-l-ar mama)!
Dar sper sa se faca bine... Noroc cu sotul ca mai face rugaciuni pentru el ca eu, pacatoasa tare ce sunt, ma ascund sub "nu am strarea necesara" si nu ma rog asa cum trebuie!
Cat despre bebe2, parca nici nu mai imi sta gandul ...
Dar astept cu nerabdare sa vad cine da startul....Va astpt cu nerabdare..
O
pentru toate fetele
Mama lui Matei Alexandru