Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 6
sissica spune:
noce[/green] LA MULTI ANI!
,SARCINA USOARA IN CONTINUARE!
sufletel[/green,sa-i primeasca bunul Dumnezeu spovedania sotului tau, si sa va daruiasca cat mai curand un bebe frumos
anadomnica,cu siguranta e totul bine cu minunea ta,
mai danseaza in burtica?rugaciunile noastre sunt alaturi de voi
sufletel mama ta ce mai face? este mai bine?
lauraasteptam pozici cu printesa ta
oanka,luca2008,georgia,happymum,pogonici,medamaya,maria 08,stuart
nanei,deeva,unde sunteti frumoaselor?
[green]anaomaria,ingeras,marijan,cami pus,ioanact,ce mai faceti ?povestiti-ne cum cresc minunile in burticile voastre
[green]andrasonia,asteptam vesti bune....cu 2 liniute..![]()
va pup pe toate,dragele mele,
,chiar daca nu v-am trecut numele ,
si va doresc ceea ce-mi doresc si mie ....
...o casa plina de copii frumosi
!
Doamne ajuta!
vreau si eu un 
andrasonia spune:

La multi ani noce! Multa sanatate, bucurii si sa ai un bebe frumos, voios si mancacios. ![]()

sandaa spune:
NocelA MULTI ANI! Sarcina usoara in continuare si un bebe frumos si mancacios sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu.
Multumim cris ca ne-ai spus, sarcina usoara si tie in continuare.
Sufletel ma bucur pentru sotul tau si pe tine te felicit ca l-ai adus la credinta adevarata. Dumnezeu iti va ajuta ca ai reusit asa ceva. Sa fiti fericiti si sa apara cat de curand bebele.
Andrasonia ma bucur ca esti bine. Astepatam cele 2 liniute.
Anadomnica suntem alaturi de tine vineri. Sa ne scrii si sa ne spui si noua cum a fost.
Va pup pe toate si va doresc mult doritul bebe. Doamne ajuta!
ellenii spune:
La multi ani!
Noce
Sa ai o viata senina alaturi de familia ta care se va intregi cat de curand! Sa fiti sanatosi si sa iti pastrezi linistea pe care simt eu ca o ai in suflet! De simt asta? Pentru ca, de doua ori mi-ai raspuns la nelinistile mele si vorbele tale chiar mi-au fost de folos.
De fapt vreau sa multumesc tuturor pentru cuvintele voastre, pentru experientele voaste si pentru ca ni le impartasiti! De multe ori cand am dubii sau ma mai prinde cate o deznadejde, imi aduc aminte de ce am citit pe acest topic si parca imi gasesc linistea.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
danuk spune:

Noce!! la multi ani, cu multa sanatate si o sarcina cat mai usoara!
In seara asta am avut o supriza foarte placuta...am gasit in cutia postala o scrisorica de la maica Irina, de la Manastirea Tismana...sunt cateva randuri, in care ma indeamna sa citesc Acatistul Sf Ioachim si Ana si Acatistul Sf. Arhangheli Mihail si Gavril. Am primit si o iconita...
deeva73 spune:
noce La multi ani!
Sa-ti traiasca burtica si s-o porti sanatoasa pana la 9 luni.
anadomnica succes la intalnirea cu BB de vineri.
Fetele mele, n-are nime' berze cu 2 picioare rosii... inca??? Nu-i nimic, mai asteptam, ca Domnu' Bunu lucra si rugaciunile vor prinde roade. Eu is intr-o stare pozitiva in momentu' de fata, ceea ce va doresc si voua. Am cate o portie de optimism pentru fiecare, cereti numa si va dau si voua.
Va doresc o seara racoroasa si linistita!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sissica anaomaria,ingeras,marijan,cami pus,ioanact,ce mai faceti ?povestiti-ne cum cresc minunile in burticile voastre ![]() vreau si eu un ![]() |
Eu inca nu sunt

ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Noce
LA MULTI ANI!, nu te cunosc, dar iti doresti sa ai o sarcina usoara , nasterea si mai usoara si sa fii fericita alaturi de puiul tau si sot.
sufletel 80 sa-l Ajute Dumnezeu pe sotul tau ca aceasta spovedanie sa ii fie spre mantuire.
Anadomnica sigur
e bine.
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
cami_antonia spune:
fetele cu siguranta voi detalia povestea mea ... vreau sa o fac de multa vreme dar tot aman ... saptamana viitoare sper sa am timp sa fac acest lucru
pana atunci voi fi nasica pe 23, sambata aceasta si am mari emotii si bucurii ca botez al treilea prunc finut ... de fapt e finuta ...
andrasonia sa te ajute DD
Camelia