Socata
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Eu le-am pus in vas de plastic de care folosesc la bucatarie si am dat drumul la apa peste ele, apoi am scurs apa. Chiar daca se mai scutura, tot le pui in borcan, si in borcan se vor desprinde de pe crengute. Daca le strecori nu le piezi in chiuveta, ca si cand le speli sub jet de apa. La mine nici nu am vazut sa se fi scuturat.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
luny spune:
eu le-am spalat ca lumea, sub jet de apa, si e drept ca unele s-au mai scurutat, insa am pus sita in scurgere si le-am recuperat apoi
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ioanaiub spune:
am pus astazi de-o socata , dupa reteta de la Luny, abia astept
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub am pus astazi de-o socata , dupa reteta de la Luny, abia astept Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007) _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
sa-mi spui cum a iesit, noi suntem la a treia tura in 2 saptamani deja..si mai am ptr inca 2 ture, flori uscate!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihailescu teodora spune:
Am luat si eu astazi flori de soc din piata si abia astept s-o pun de-o socata.
Intrebare intrebatoare,in loc de zahar pot pune indulcitori?
Ca sunt la dieta si tare n-as consuma 1/2 kil de zahar in 2-3 zile!
Oare zaharul ajuta alaturi de drojdie la fermentatie?Sau doar pt gust?
Multam fain!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora Am luat si eu astazi flori de soc din piata si abia astept s-o pun de-o socata. Intrebare intrebatoare,in loc de zahar pot pune indulcitori? Ca sunt la dieta si tare n-as consuma 1/2 kil de zahar in 2-3 zile! Oare zaharul ajuta alaturi de drojdie la fermentatie?Sau doar pt gust? Multam fain!!!! Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
nu stiu, nu am auzit pe nimeni sa faca cu indulcitor, dar cred ca zaharul e indicat ca sa fermenteze..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ayla21 spune:
Eu am facut prea multa socata, si pt ca alaptand nu am putut bea prea multa ca ma luase durerile de burta (si mi-a fost teama sa n-o ia si pe printesa) am pus la congelat in forma de cuburi de gheata. De ce? Ca nu mi-a placut asa concentrata, si dulce, si am preferat s-o combin cu apa minerala. Nu am facut cu drojdie si nici acidulata nu era. Asa ca mai la vara, am sa pun cuburi de gheata cu aroma in pahar si peste torn apa minerala cat sa se topeasca in ea.
Teodora, dilueaz-o cu apa minerala sa nu mai fie asa bogata caloric.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mihailescu teodora spune:
Am facut-o cu fructoza!
Sa vedem ce iese
Va tin la curent!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
ioanaiub spune:
azi am tras socata in sticle ... la prima gustare (calda) e buna, sotului i-a placut ... de obicei o faceam prea dulce. de data asta am stors lamaile si am pus doar sucul, nu le-am taiat in borcan pentru ca in anii trecuti iesea cam amara din cauza cojii de lamaie
acum e la frigider, o bem maine rece
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate