el si prietenii lui

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nici nevasta nu esti, si gata cu cicaleala sa-si lase prietenii si sa stea cu tine si numai cu tine, doar cu tine. deocamdata esti tot prietena, ca si ailalti, vad ca tie iti ofera 1-2 luni, alora doar 3-4 zile. unde e problema?

raspund tot eu: problema e ca unii oameni isi imagineaza ca o relatie e un contract de proprietate si cel de langa e un obiect care trebuie sa se supuna mofturilor, dorintelor noastre si sa ne rezolve insecuritatile personale. zicerea e ca impartim bune si rele, nu ca renuntam la sine ca sa se simta ala de langa noi "bine" si "in siguranta". eu as fugi mancand pamantul daca as fi barbat si as avea una pe cap sa imi ceara sa stau ca un catel in lesa langa ea toata ziua buna-ziua si sa renunt la prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ba uite ca mie nu mi se pare deloc ca e exagerata si nici ei nu i se pare ca e in regula, de vreme ce a scris aici. Abia v-ati mutat impreuna si el prefera sa te lase in casa 3-4 zile pe luna pentru "haita" lui, asta intelegeam eventual peste 20 de ani de casnicie . Eu nu-l suspectez neaparat ca se distreaza cu altele pe acolo, problema e ca el e foarte legat de familia asta ca si cum i-ar fi propria familie...adica el nu are o familie adevarata, mama, tata, frate, sora? (intelegeam sa plece din cand in cand la familia lui, dar si acolo puteati merge impreuna) si pana la urma tu ce esti pentru el? daca s-a hotarat sa va mutati impreuna, nu s-a gandit ca de acum incolo tu vei fi familia lui??? Cum te vezi in viitor, poate cu un copil mic (cu colici ) iar el sa dispara vreo 3-4 zile de acasa . Cati ani are el? Daca are sub 34 , il inteleg, nu e matur, nu isi poate asuma anumite responsabilitati. Atentie, eu nu am nimic cu "spatiul vital" al celuilalt, adica iesiri intre baieti, la un fotbal, un pescuit, o bere, o discutie....dar toate cu o limita, adica mai rarut, mai dragut . Dar daca el prefera sa isi petreaca tot timpul lui liber fara mine, da, eu mi-as face probleme si i-as da urgent papucii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

printre putinele sfaturi bune date de tata, a fost, la inceputul casniciei mele, sa am putin rabdare cu sotul meu...barbatii isi asuma mai greu rolul asta...usor usor, daca va fi sa fie, o sa inteleaga singur. AI RABDARE. astqa e sfatul meu.

nu exista o regula daca e sau nu e bine asa...pana la urma fiecare isi defineste relatia cum vrea. si daca la voi asta va fi normalul...ei bine, nimeni nu are voie sa traga o concluzie.

dar tu de ce nu incerci ca in aceste 3-4 zile sa faci acelasi lucru? in locul tau as face la fel, ba mai mult, alea 3-4 zile as raspunde la telefon 1 data, maxim de 2 ori. poate asa vede si el cat de "bine" ii e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Daca barbatu-meu m-ar bate la cap ca nu-l iubesc pen'ca imi clamez si io dreptul la spatiul personal, m-ar apuca pandaliile atunci si acolo.

Nu inteleg care e problema. Ca pleaca? Ca nu ai incredere in ce face el acolo (sau cum se raporteaza la tine de departe)? Ca nu ai incredere in prietenii lui? Pai ce l-ar putea determina sa faca (din ce n-ar face oricum, de unul singur sau imboldit de oricine altcineva, ca doar n-or fi spalatori de creier fruntasi)?

Tu nu vrei niciodata sa fii singura? Sau sa pleci la mare numai cu prietenii tai? Ti-ar conveni daca al ar gasi numai bube prietenilor tai?

Io zic sa nu uiti ca tu ai refuzat sa mergi acolo. Si, asa cum e dreptul tau sa refuzi, e si dreptul lui sa mearga.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui glont10

M-am mutatin cu prietenul meu la inceputul anului. El este din alt oras. Prietenii lui din facultate sunt si ei din alt oras. Obisnuia sa ii viziteze des, cam la luna. Acelasi obicei il are si acum. Asa ca o data la o luna-doua ma lasa singura(ma duc eu la parintii mei) si pleaca.Pleaca cam 3-4 zile. Imi spune ca el nu are prieteni in oras si ca are nevoie sa petreaca timp cu ei.Merg la pescuit, ies noaptea in oras, etc.
Am mers si eu cu el de cateva ori apoi am refuzat categoric. Asta pt ca nu as putea suporta"programul".Stam mai mult in casa la un prieten de al lui, luam masa cu famila lui, eventual iesim o ora doua in oras toti si asta daca se intampla, apoi pe mine si sotia prietenului lui ne aduc acasa si ei pleaca inapoi pana la 2-3 noaptea in oras.Si "mor" cand prietenul lui foloseste expresia"va luam si pe voi cu noi"!VA LUAM!!!!! De parca as fi un obiect sau un animal.Prietenul lui este obisnuit cu asa limbaj cu sotia lui care iese in oras numai daca ii da el "o lasa"el.
Pentru asta i-am zis prietenului meu ca eu nu mai merg acolo decat cand va naste sotia lui(prietenul meu este si nasul lor de anul acesta, asa ca prin alianta imi zic ca as fi si eu).
I-am spus nemultumirea mea in ceea ce priveste plecarile.I-am zis si ca imi e dor de el si nu inteleg cum ma poate lasa singura sa plece si sa-si ia boii in cap atata timp.Si ca 4 zile mi se pare mult(de joi pana duminica).
Imi zice ca sunt rea si exagerez, ca el nu a incercat sa ma departeze de prietenii mei si ca ar trebui sa am inceredere in el ca nu face decat sa petreaca si el timp cu baietii.
Ne-am certat mult in ultimul timp din cauza asta, el zice ca sunt rea, vreau sa ma impun si incerc sa il departez de prietenii lui, eu zic ca nu ma iubeste daca alege sa plece si ca sunt mai importanti ei decat mine....si gata treaba.
Intr-adevar noi ne petrecem 99%din timp impreuna si nu are prieteni...sau cel putin nu il multumesc cei 2-3 din orasul nostru cu care mai tine legatura.
Uneori ma gandesc ca intr-adevar exagerez si ca ar trebui sa ii dau si timpul lui"liber" dar.....nu am deloc inceredere in acesti prieteni ai lui.

Ce parere aveti?

There are 3 kinds of people in this world...those who want things to happen, those that make things happen, and those who just wonder what the hell happened!

In timp ce pe tine expresia va luam cu noi te face sa te simti ca un obiect sau ca un animal, pe mine exprimarea ta: ar trebui sa ii dau si timpul lui"liber" ma duce cu gandul la animalele de companie cu stapan.

Interesant, nu? Asadar depinde cum privesti problema.

Unii intra intr-o relatie si muncesc din greu la schimbarea partenerului. De obicei cand acest lucru se intampla iar partenerul se schimba, partenerul muncitor realizeaza ca nu-i mai place...e si firesc, poate tocmai ce-a schimbat il atrasese la inceput...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am citit niste raspunsuri care m-au lasat masca... Daca ar pleca 3-4 zile , care daca pleaca joi si vine duminica sunt 2 cu baietii... De fapt.. Ma rog, deci daca pleaca La 1-2 luni cateva zile CLAR m-as intreba daca relatia cu mine inseamna ceva... Pai si va mai intrebati ce-i cu amantele?????? Ori barbatii vostri sunt papa lapte RAU, ori i-ati dresat bine de tot !!! Si va intreb : ce faceti cu ei? Chiar in halul asta de stapana tre sa fie femeia? Chiar nu mai exista omul asta in afara casniciei? Chiar vrem carpe in loc de barbati?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bluel

Ba uite ca mie nu mi se pare deloc ca e exagerata si nici ei nu i se pare ca e in regula, de vreme ce a scris aici. Abia v-ati mutat impreuna si el prefera sa te lase in casa 3-4 zile pe luna pentru "haita" lui, asta intelegeam eventual peste 20 de ani de casnicie . Eu nu-l suspectez neaparat ca se distreaza cu altele pe acolo, problema e ca el e foarte legat de familia asta ca si cum i-ar fi propria familie...adica el nu are o familie adevarata, mama, tata, frate, sora? (intelegeam sa plece din cand in cand la familia lui, dar si acolo puteati merge impreuna) si pana la urma tu ce esti pentru el? daca s-a hotarat sa va mutati impreuna, nu s-a gandit ca de acum incolo tu vei fi familia lui??? Cum te vezi in viitor, poate cu un copil mic (cu colici ) iar el sa dispara vreo 3-4 zile de acasa . Cati ani are el? Daca are sub 34 , il inteleg, nu e matur, nu isi poate asuma anumite responsabilitati. Atentie, eu nu am nimic cu "spatiul vital" al celuilalt, adica iesiri intre baieti, la un fotbal, un pescuit, o bere, o discutie....dar toate cu o limita, adica mai rarut, mai dragut . Dar daca el prefera sa isi petreaca tot timpul lui liber fara mine, da, eu mi-as face probleme si i-as da urgent papucii!

Asta cu 34 de ani e din acelasi registru cu aia cu laptele de mama dupa 1 an.

Astfel la 12 noaptea fix, la cumpana dintre ani (unu spre doi si 33 spre 34) caleasca se transforma in dovleac, laptele de mama in apa chioara si barbatul imatur in adult responabil.

Nici aia cu "mai rarut" n-am inteles-o, daca o data la 2 luni nu e rarut...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie una mi se pare ca exagerezi,3-4 zile la 2 luni este chiar bine
Eu sunt impreuna cu sotul meu de 12 ani si casatoriti de 4 ,fiecare avem prietenii nostri dar si f multi comuni si nu ma deranjeaza ca odata la 3-4 saptamani pleaca 2 zile la peste cu baietii si nici el nu se supara cand eu ies undeva cu fetele
Si cu toate "despartirile" dintre noi tot ne iubim si ne respectam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am citit niste raspunsuri care m-au lasat masca... Daca ar pleca 3-4 zile , care daca pleaca joi si vine duminica sunt 2 cu baietii... De fapt.. Ma rog, deci daca pleaca La 1-2 luni cateva zile CLAR m-as intreba daca relatia cu mine inseamna ceva... Pai si va mai intrebati ce-i cu amantele?????? Ori barbatii vostri sunt papa lapte RAU, ori i-ati dresat bine de tot !!! Si va intreb : ce faceti cu ei? Chiar in halul asta de stapana tre sa fie femeia? Chiar nu mai exista omul asta in afara casniciei? Chiar vrem carpe in loc de barbati?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

fiecare relatie isi are propriile-i reguli, care ar trebui, in mod normal sa fie formate si pe placul amandurora. in caz contrar, unul clar este nemultumit. daca unul este asa.....afecteaza intreaga relatie.
so....ar trebui sa discutati pe acest motiv. eu.....cu mintea de acum....sa fiu in locul tau as proceda in felul urmator:
- ok...tu iti doresti aceste 4 zile cu pretenii, da?
- bineeee, eu imi doresc .....un ex. - costumasul acela scump...pe care l-am tot vazut in vitrina, dar nu am indraznit sa mi-l iau.
- un fel deeeee "negociere". fiecare da la schimb ceva....si toata lumea este multumita.

Mergi la inceput