Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE IMPLINESC LUNITE ! EVA MARIA SI ALEXIA MARIA
LA MULTI ANI DELIAFAIRAIS!

Vin si io ca ,sa ma vait un pik... David e in continuare marait,toata noaptea m-a tzocait,dimineata cand s-a trezit a tras 2 cacutze ca a trebuit sa-l bag in dus direct (nu am cada si mor de nervi),ce sa mai... acum am reusit sa-l adorm ...sa vedem cat o dormi,pentru ca..."colac peste pupaza" mai am si niste vecini care isi renoveaza casa...de vreun an ...de m-au zapacit

DarkBendis multumesc pentru tip!O sa merg zilele astea la cumparaturi si daca chiar nu gasesc o sa o comand pe Sophie

Anuc felicitari pentru botez! Mi-a placut tare mult cum ai spus:"Mai vreau copiii, mai vreau botez, veselie....cand cantam multi ani traiasca la tort si imi strangeam copiii in brate, ma simteam asa de fericita, ca am inceput sa plang..." mi-au dat lacrimile si mie doar imaginindu-mi!

Poop toate mamicile si toti licuricii!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fetele care ziceati de carucior Mclaren, la care model va referiti? un link ceva? ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Da' de scaun de masa poate sa-mi dea cineva vreun hint. Incep sa ma uit de-acum ca timpul zboara

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagicute
de abia am reusit sa o adorm pe Eva care a tras o repriza de urlat de 40 de minute... prima din viata ei.
Porumbita, la miniblu sunt carucioare maclaren: www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Maclaren/Carucior_cu_pliere_tip_umbrela_Volo_Carbon_-_Maclaren" target="_blank">Volo. si cred ca sunt si la mothercare.
Anuc, sa va fie de bine botezul... asa e, sunt tare draguti la 4 ani si dupa....mai putin ca argumenteaza orice si iti explica ca ei au dreptate si tu nu
Iulia nu am eu stress ca au mandrele rochii la fel.. vroiam sa vad daca avem in continuare aceleasi gusturi
Bee, sper sa manance mai bine Alexia azi
Cristi, nu doare absolut deloc implantul dentar.
Crisspy, eu am mare incredere in scaunele de masa de la Chicco - Polly si Mamma (modelul anterior). Patrick l-a calarit la maxim pe al lui... a rezistat cu brio. asa ca alt model nu iau in consideratie.
ma duc sa termin spanacul de facut. sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy noi scaun de masa o sa cumparam Polly de la Chicco.

Bee sa-ti traiasca printesa Alexia-Maria.
Danotino sa-ti traiasca printesa Eva-Maria.
DELIAFAIRAIS La Multi Ani!!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata fetelor!

LA MULTI ANI la Eva-Maria de Danotino si Alexia de Flowerbee

Delia, LA MULTI ANI!!!

Noi azi mergem la amiaza "sa incercam" un alt "Mother and Baby group", sa vedem ce bebei cunoastem aici Si e o zi insorita.. deocamdata.

Porumbita, am intrat pe un website de aici care ofera review-uri independente si recomandari gen "Best Buy" (traiasca soacra-mea ca site-ul e "cu plata") si uite ce am gasit apropo de carucioarele McLaren: modelele Quest Mod, Sport, Lulu si Triumph sunt considerate Best Buy (ei analizeaza 118 modele, iar primele 37 au punctaj de Best Buy). McLaren Volo nu e departe de Best Buys (75 procente + pentru BB, Volo are 70), e f. usor, are doar 4.2 kg, se strange usor, e usor de manevrat, e usor de curatat, dar pierde puncte pentru faptul ca "scaunul" are o singura pozitie, nu se poate misca, si este cam "basic", nu prea comfortabil. Atentie, se poate folosi de la 6 luni!

Noi am cumparat scaunel Graco Tea-Time, care e primul pe lista Best Buys (din 17 scaunele analizate). Si e si ieftin (noi l-am gasit la ASDA la Baby Special Event redus la 25 de lire, ne-redus fiind 38).

Tare imi place site-ul asta, imi pot face o idee despre ce vreau sa cumpar cand e sa aleg ce sa iau... si mai ales ce sa nu iau (in capitolul dedicat scaunelor de masina este o lista "din asta sa nu luati!")

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi de raspunsuri fetelor.

Vreau sa dau o fuga in week-end la baby expo si ma gandeam ca daca sunt ceva oferte sa profit. Asa ma duc in cunostinta de cauza.

Inca o data multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

nici noi nu am cumparat scaun de masa...dar cum timpul zbora repede tre sa ne documentam si sa-l cumparam ....

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele!Si noi in zona dar cam maraiti si toata ziua stau de fundul lui, abia am apucat sa gatesc ceva aseara tarziu.Offff, noi am primit scaunul de masa de la doamnele dr si pare super tare..are vreo 3 pozitii ale scaunului, 3 tavi care se pot pune una peste alta, evident sistemul de prindere, se regleaza si inaltimea si are si roti care se pot bloca.Pare ok deocamdata il plimb in el

iar urla...va mai scriu aaa scrie pe el ...baby care

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput