Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 20
cpewtress spune:
Oanaalex, sunt Carmen Pewtress...nu stiu daca ai primit vre un messaj de la mine. FELICITARIIIIIII si wellcome to Kansas. Si eu locuiesc in KAnsas City KS aproape de Legends. Eu si al meu "poznas" de 15 luni, Alex, mergen acolo aproape in fiecare zi la plimbarica. numarul meu de tel este 785 917 9015 sau c_pewtress@yahoo.com
Fell free sa ma contactezi daca ai nevoie de ceva sau ..."just because".
Imi pare bine ca in sfirsit o romancuta a ajuns in Kansas[size=5]
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Multumesc din suflet pentru incurajarile si vorbele bune! Azi am ajuns acasa, pe la 2! Fericiti ca am revenit! Atasez poze si va prezint minunea! Cu felicitarile pentru noile mamici si detaliile mai tarziu si zilele urmatoare! M-am gandit la voi!Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Bine ati venit acasa! Acomodare rapida si usoara

37+ 
AMR 3
Relusha spune:
cris, FELICITARI pentru nepotica, sa fie sanatoasa, asta e important ca papa ea si creste mare. Cumnatei tale refacere rapida si mult laptic 
Blue, Bine ati venit acasa, acomodare usoara si sa creasca mari baietii tai
(eu nu pot deschide pozele, nici ale tale, nici ale lui BebeBeca si alte albinute care au contul de poze pe "community webshots") dar sunt sigura ca bebe Yoann este superb 
37+ 
AMR 3
Relusha spune:
| citat din mesajul lui roxi2000_ro sper ca am reusit!vi-l prezint pe Sebi Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/SebisorSiNoi?authkey=Gv1sRgCMWOnN2bgvH74wE# |
baiat mare si frumos! Sa va traiasca!
37+ 
AMR 3
Relusha spune:
| citat din mesajul lui roxi2000_ro sper ca am reusit!vi-l prezint pe Sebi Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/SebisorSiNoi?authkey=Gv1sRgCMWOnN2bgvH74wE# |
Baiat mare si frumos! Sa va traiasca!
37+ 
AMR 3
CarlaV spune:
'Neata! Mi s-au desumflat gleznele si degetele de la picioare, facea misto sotul de mine ca poate nu sunt umflate, ci doar m-am ingrasat de la cat am mancat la mare 
Yioanna, m-ai facut curioasa, ce banuiesti ca voi face dupa nastere daca va fi natural?
Oanaalex, felicitari pentru printesa!
Alynta, multumim pentru pozele superbe
.
Oana_du, imi pare rau ca toti se dau ocupati cand este nevoie sa te ajute cu Dan Alexandru, asa a fost si la noi, dar eram mereu cu sotul si el m-a ajutat mult.
Blue, multumesc mult de tot ca ai intrebat moasa despre circulara de cordon {pup]
. Din pacate la mine se vede clar ca este cordonul foarte scurt, si la cat loc mai are fata nu cred ca se mai desface.
Inca n-am terminat de citit din urma dar am raspuns pe parcurs. Imi cer scuze daca raspunsurile vin prea tarziu sau daca ati gasit deja rezolvarea intr-un capitol la care nu am ajuns sa citesc.
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

DAVID (27.06.2007) si