Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ceska...matzele, sunt de fapt copiii sotului. L-am luat de
barbat cu tot cu ele. Le are de 12 ani de zile.
Acum sunt batrane, mai mult dorm, nu mai sunt jucause cum erau acum cativa ani.
Un pui de pisica, probabil sa fie mai "periculos" pentru bebei, caci ele zgarie... dar nah, depinde de cum ii e felul si cum le educi.

Cainii insa, rod tot. Si... mi-e groaza cand vad ca vine la picioare sa ne apuce de degete. Daca imi tot mut picioarele, zice ca ma joc cu ea si o tinem numai intr-o nebunie. Am improvizat o chestie si-i dau cu ea peste nas cand face asa, sa se invete ca nu e voie.

Pe Andrew il alearga, i se baga printre picioare si-l apuca de pantaloni. Dar nu-i lasam singuri si cand devine " agresiva" in jocul ei, o luam si-o dam afara pe terasa.
Nu vreau ca lui Andrew sa-i fie teama de ea.

Sper si eu sa-mi treaca teama de ea, caci nuv reau sa ajung in momentul in care sa o trimit inapoi; mai ales ca e rasa buna,in speta cu copiii : e australian sheppard cu golden retreiver si collie.

Rlc felicitari pentru sarcina, daca e sa fie cu ochisori si...daca nu e, atunci spor la treaba in continuare...pana se prinde.

Cine mai stie ceva de Gatta si papusica ei??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Seara buna!

Raluca, tin pumnii sa fie samburel! Maine dimineata zici ca stim?

Eu sunt doar cu Alexia si bunica (mea)ca ai mei sunt in statiune si sunt franta. Hranit copil, adulte (aici ma mai ajuta si bunica), gainute, iepurasi, catel, pisica, udat gradina, curatat prin casa. Cred ca sambata seara cand se intorc ai mei fug de acasa.. Undeva unde sa dorm o saptamana. Eh, mi-am facut-o singura ca m-am tot tinut de capul alor mei sa plece....

Am citit tot , am vazut si pozici. Avem niste clopotei SUPERBI!

Am vazut ca sunt probleme la joburi. Of! Urasc criza asta. Ca e bai sau nu, se fac restructurari. Imi vine sa cred ca ei (angajatorii) o iubesc!

Am citit si despre soti ”amenintati”. Hihi! Si eu as aplica metoda cand e vorba de pescuit! (Glumesc. Inca!)

Gata, plec la culcare. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

in seara asta mi-am pierdut 10 ani din viata .. am crezut ca mor si inviez .. nu am mai fost atat de speriata in viata mea .. ceva s-a intamplat cu eva .. i s-a inclestat mana stanga, fata i s-a facut intr-o clipita rosie ca focul si incepuse sa tremure usor ... eu eram la baie, m-a chemat socrela disperata .. am venit repede si s-a repetat faza ... totul a durat maxim 3 secunde dar indeajuns sa mi se scurga tot sangele din vene si sa simt sa imi fuge pamantul de sub picioare ...

am sunat la dr, i-am povestit, mi-a spus ca poate s-a enervat din ceva, ea fiind un copil cu o f mare personalitate, ca ceva a suparat-o .. a spus s-o monitorizam si daca , Doamne fereste, mai face sa mergem la un neurolog ... am o frica teribila, mi-e frica sa o las sa doarma singura ... sunt daramata momentan, nu-mi pot reveni si nu-mi vine in minte decat fatuca ei in momentele alea ...

fetelor .. va doresc sa nu treceti niciodata prin clipe din astea. ce ne suparam ca sunt nazdravani, ca cotrobaie peste tot, ca nu papa, ca ne scoala de nspe mii de ori pe noapte ... am regretat enorm ca mai tip la ea, ca o cert si ca-i mai dau si cate una la pampers cand ma exaspera ...

Doamne, tine-mi puiul sanatos ca in rest le-om duce noi pe toate.

noapte buna.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello Zuzci!
LauriciD ff de unde atata plimbare, doar sambata seara a fost de hoinareala putzin, restul...
Vineri Iulia a mai facut un kk moale si azi la fel (doar unul si asta intre cele normale ale ei).
Vineri noaptea a facut si putina febra, adica 38. Cred ca e de la dinti, nici nu stiu ce poate sa fie altceva. Racita nu pare sa fie, e in forma..
Azi i'am mai dus o coprcultura. In primul rand pt scaunul moale-moale de azi si in al2lea rand pt ca trebuia sa repetam oricum sa vedem daca am scapat de balaur.

Am vazut poze frumoase cu minunatziile lui Nati, doua printesici frumoase si ghidushe. Pupa Shose pe ele.
Am vazut si printisori de Roli nazdravanii blonduti mi'au mers la suflet. mamica si cum stati cu amenajarile?

Am vazut o mireasa Creatza tare mie, si pe Doculetz chic, asa cum ma asteptam fetelor si felicitari pentru asa eveniment!

Am citit pe fuga, numai sa ajung odata la final, sa va postez despre noi. Am ramas restanta cu cateva pozici dar promit sa revin cat mai curand.
Noapte buna!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doamne Elle, nu o lasa sa doarma singurica!
Desi eu cred ca s'o fi suparat pentru ceva ce o fi vrut sa faca si nu a lasat'o buni, sau poate ceva la care voia sa ajunga si nu a reusit.
sa nu se mai repete niciodata!
Va imbratisez pe amandoua si burtica cu drag si o noapte linistita.

ps: si ai dreptate, nu trebuie sa ne mai facem probleme din lucuri marunte.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

in seara asta mi-am pierdut 10 ani din viata .. am crezut ca mor si inviez .. nu am mai fost atat de speriata in viata mea .. ceva s-a intamplat cu eva .. i s-a inclestat mana stanga, fata i s-a facut intr-o clipita rosie ca focul si incepuse sa tremure usor ... eu eram la baie, m-a chemat socrela disperata .. am venit repede si s-a repetat faza ... totul a durat maxim 3 secunde dar indeajuns sa mi se scurga tot sangele din vene si sa simt sa imi fuge pamantul de sub picioare ...

am sunat la dr, i-am povestit, mi-a spus ca poate s-a enervat din ceva, ea fiind un copil cu o f mare personalitate, ca ceva a suparat-o .. a spus s-o monitorizam si daca , Doamne fereste, mai face sa mergem la un neurolog ... am o frica teribila, mi-e frica sa o las sa doarma singura ... sunt daramata momentan, nu-mi pot reveni si nu-mi vine in minte decat fatuca ei in momentele alea ...

fetelor .. va doresc sa nu treceti niciodata prin clipe din astea. ce ne suparam ca sunt nazdravani, ca cotrobaie peste tot, ca nu papa, ca ne scoala de nspe mii de ori pe noapte ... am regretat enorm ca mai tip la ea, ca o cert si ca-i mai dau si cate una la pampers cand ma exaspera ...

Doamne, tine-mi puiul sanatos ca in rest le-om duce noi pe toate.

noapte buna.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle, plangea inainte de primul incident ,topaia, alerga, mesteca, sarea ? Este posibil sa isi fi tinut voluntar respiratia, ceva asemanator spasmului hohotului de plans .
Cred ca te-ai speriat ingrozitor , e de urmarit daca se mai intampla si poate o vizita la dr nu ar strica.Va pupam.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

OFF! Doamne! Ellenuta ce sperietura! Sper ca a fost un caz izolat si ca nu a fost decat o "criza de personalitate" si nu e nimic grav. Stiu o mamica careia baietelul ii facea mereu spasme la febra si era groaznic..... Sper ca ati avut o noapte ok!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

neata,

poftiti la o .. eu imi iau doua caci am dormit tare prost azi-noapte .. am visat tot felul de bazaconii .. eva a dormit si ea toata noaptea, am luat-o eu din patut adormita si i-am dat laptele. Doamne .. ce sperietura .. mi-e teama sa nu se repete povestea ..

ereena incredibil! pe bune .. nu pot sa cred .. eu numai izcorul alb - dorna folosesc .. nu poti sa reclami la opc??

laurici poate vineri ajung eu la BE .. dar mai dupa-amiaza .. mai vorbim, poate chiar la tel.

raluca Doamne ajuta sa fie cu ochi! hehe .. ce frumos ar fi sa intri tot la odiseea de ian-febr!

shose pupam pipetelu' sa-i iasa dintisorii repede si sa scape de kklire si februta.

lala nu, chiar era linstita .. o luase in brate s-o descalte de sandale (ca le-a gasit pe dulap si m-a pus s-o incalt cu ele prin casa) .. asta m-a intrebat si dr .. daca plangea, daca vroia ceva si nu i-am dat .. dar chiar era ok .. asa dintr-o data .. ma rog la DD sa nu mai faca din astea ca eu mor de inima pe loc ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle tu i-ai facut analize de sange ?
Ai idee cum sta cu calciul si magneziul ?
O alta varianta ar fi o cadere de calciu .

Daca era linistita, alta varianta nu imi vine in minte.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

lala i-am facut analize cand avea 9 luni .. statea bine cu calciul .. cu fierul avea o problema .. e un pic anemica .. se poate sa fie de la asta?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput