Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am vazut si pozele cu printzesele de Nati! Doamne ce frumoase sunt! Imi place asa mult cum stau amandoua la masa si mananca, se joaca impreuna, Stefania pe role! Ce mai...?! Imi vine sa-i mai fac acum o surioara Dariei ...
LauraI te asteptam cu vesti bune joi de la doctor!
Eliza ma bucur ca Ema e mai bine si sper ca intoarcerea la gradinita sa fie placuta si fara virusi!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mai fetelor .. atatea sperante mi-am facut la prima sarcina ca e baietel incat acum prefer sa nu mai ma gandesc la nimic .. am fost tare dezamagita .. va dati seama ca daca o iau iara pe drumul asta si nu o sa fie cum imi doresc, clar ma duc la balamuc .. mai bine stau mai rezervata si vad peste 1 sapt ce e ..

ieri am fost la bunica mea la tara si ma tot intreba ce face baiatu' .. mi-a spus ca a dat ea in carti si mereu i-a iesit un juvete de toba ..

vom vedea ce va fi ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata la pranz.... abia acum imi beau cafeaua. Sunt chiauna. Azi noapte am avut un copil marait pe motiv de dinti si nu prea am dormit. In plus e si kklit, cu toate ca de cateva zile il tin la un semi-regim, oare cand ii ies dintii aia odata, ca eu nu mai pot?... Mihai a ramas doar cu 6 dintisori iesiti, din ianuarie nu i-a mai dat nici unul, dar are toata gingia umflata.

fetele care au intrebat de noi si special pt Laurici si Ramonici (chiar, unde este Ramo?....) avem si poze, sunt multe si mai vechi si noi http://family.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=572158924&security=lIYfHe

Vorbeati de job-uri...si eu sunt foarte suparata, biroul meu se desfiinteaza, nu stiu unde ma va muta si daca mai pot sta pana in ianuarie acasa, sau imi vor cere sa ma intorc....E urata situatia, chiar nu ma gandeam ca s-ar putea vreodata intampla asta la locul meu de munca...

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Si am uitat....daca ar fi in Herastrau intalnirea de 1 iunie am veni si noi...

Iar legat de intalniri...pentru fetele din Ploiesti, ca sunt destul de multe, nu vreti sa organizam si noi o intalnire?...

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Elle ce tare bunica ta! Doamne ajuta sa i se adevereasca prezicerile!
offf Nicole si tu cu vesti proaste... Poate totusi pana la urma s-o aranja totul asa cum vrei tu!
Am vazut si pozele! Uitasem ce familie frumoasa sunteti . Pupam frumuselul tuns si cu julitura pe nas!
Am vazut ca si Mihaita ca si Daria trage de portiera masinii. Ieri, s-a urcat in masina pe locul soferului si a inceput sa dea de volan

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, multzu pt info depre ceai
Si sa dea D-zeu sa aibe dreptate bunica ta!

Nicole, off, imi pare tare rau s-aud asta!
Poate este vorba doar de o mutare!

L-am admirat pe Mihaita - tare dragalas

A propos de intalnire: s-a stabilit pe 1 iunie?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

nah , ca nu puteam avea ghinion mai mare, pe 1 iunie sotul e de servici si nu pot veni si eu la intanire si vad ca joi nu vine nimeni la BE

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Elle ce tare bunica ta! Doamne ajuta sa i se adevereasca prezicerile!
offf Nicole si tu cu vesti proaste... Poate totusi pana la urma s-o aranja totul asa cum vrei tu!
Am vazut si pozele! Uitasem ce familie frumoasa sunteti . Pupam frumuselul tuns si cu julitura pe nas!
Am vazut ca si Mihaita ca si Daria trage de portiera masinii. Ieri, s-a urcat in masina pe locul soferului si a inceput sa dea de volan

Poze Daria
Cum creste Daria

Da...este innebunit sa urce in masina, cum vede masini rosii (ca a bunicului, care l-a invatat sa se joace in masina) imi arata cu degetelul si face brum-brum.
Si noi am admirat-o zilele trecute pe Daria la sedinta foto...e minunata! Va

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nicole am admirat frumosul! seamana bucatica rupta cu mami a lui .. ce frumos sta la baita, cum face nani de zici ca e un ingeras mic. se vede treaba ca-i place sa conduca masina lui tati .. e un scumpic!

roxanici eu pe 1 iunie lucrez .. cand planuiti intalnirea? dupa-amiaza sau dimineata?

alina da, e tare simpatica bunica mea .. ea m-a crescut .. pe 2 iulie face 90 de ani .. e tare fericita ca si-a vazut si stranepotii si ca-i vede alergand prin curte ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina da, e tare simpatica bunica mea .. ea m-a crescut .. pe 2 iulie face 90 de ani .. e tare fericita ca si-a vazut si stranepotii si ca-i vede alergand prin curte ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Woww!!! Sa fie sanatoasa si sa-si vada stranepotii si la scoala!

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput