Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PENTRU SFINTELE NOASTRE DRAGI:

HELENE
ELENI
SOFIA ELENA
YASMIN ELENA!

[size=4]SI PENTRU TOTI SFINTII CONSTANTIN!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

LA MULTI ANI FERICITI !!!! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati,CONSTANTIN SI ELENA.

Sa aveti parte de-o zi onomastica minunata!!!

Le doresc si alor mei, MAMA - Elena, TATA -Constantin si FRATELO - Constantin o zi superba si sa fie sanatosi.Ii pup si-i imbratisez cu drag, de la departare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,
Inprimul rand vreau sa completez mesajul de felicitari de asta noapte, cand am felicitat doar forumistele si clopoteii atasati.
La multi ani tutror apropiatilor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena, printre care se afla si sotul meu (si mi-am adus aminte abia de dimineata ).

Gatta, eu as zice sa nu insisti cu olita, e prea devreme in conceptia mea. In urma experientei pe care o am cu Marc, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie pregatiti si nu fac decat cand simt ei ca e momentul. Nu stiu daca am mai zis, cu Marc am muncit 1 an si ceva inutil, m-am enervat rau, mai ales cand facea pe el si zicea ca asa a vrut el, mare fiind, (2 ani si ceva). Ei bine, intr-o dimineata a zis "vreau chiloti" si in chiloti a ramas. A mai scapat rar de cateva ori si gata. Stiu ca maturizarea sfincterului se produce cam in momentul cand pot urca scarile singuri, fara ajutor.

Danonique, ceai din asta am baut (era o combinatie de fenicul, anason, chimen, musetel menta). Bea-l in continuare, o sa-i treaca. Eu ii mai dadeam Gripe water care-l ajuta sa eructeze.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

DRAGELE MELE SFINTE SI FRUMOASE ELENE SI DRAGI IMPARATI CONSTANTINI, LA MULTI ANI va doresc, sa fiti sanatosi si fericiti!

Un gand frumos si un LA MULTI ANI special frumoasei mele nore, ELENI (si mandrei ei mamici), precum si dragei noastre ELLE!
LA MULTI ANI SOFIUC FRUMOS! Sa ocroteasca DD si sa te ajute sa treci peste acest hop cu bine!
LA MULTI ANI YASMINE ELENA! Sa fii sanatoasa clopotel drag!

LA MULTI ANI Honey pentru cei din familia ta sarbatoriti astazi, precum si sarbatoritii din familia tuturor zuzelor!

Trebuie sa va spun ca sunt foarte fericita! Sora mea a nascut azi dimineata un baietel frumos si sanatos! Un adevarat cadou pentru noi toti dar, in special pt. bunici care sunt CONSTANTIN SI ELENA! Asa ca, noi astazi, suntem in mare petrecere!
LA MULTI ANI, MAMA, TATA SI BEBE MIC! Sa fiti sanatosi, in primul rand, sa aveti parte de ani multi si frumosi!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cati sa-ti traiasca nepotul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati alaturi de el.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

poftiti la

CAPITOL NOU!

in cinstea nepotelului lui Cati! sa fie sanatos si sa-si bucure parintii!

iar eu mai fac o data cinste in capitolul nou .. de ce .. hehe aflati acolo!

elle

Mergi la inceput