buna. ma numesc cristina si am o problemuta. mie mi-a intarziat ciclul o saptamana(asa ceva e anormal la mine...imi vine regulat, pe data de 9 a fiecarei luni). l-am rugat pe prietenul meu sa imi ia un test care a iesit negativ. de 2 zile iau antibiotice( am aflat vineri ca am viroza. am fost la medic si am facut si o radiografie la plamani). intrebarea mea e urmatoarea: se poate ca din cauza antibioticelor rezultatul testului sa nu fie cel corect?...
veveritamov, nu stiu daca antib pot influenta testul de sarcina dar stiu ca pot deregla ciclul menstrual. eu asa am patit.
numai bine si sa fie cum iti doresti tu.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Rezultat fals negativ exista. Ai grija ca e problema cu radiografia in primul trimestru in cazul in care esti insarcinata si pastrezi copilul.
Repeta testul peste vreo 2 zile, sau poti face test de sange, unde se stabileste clar valoarea HCG.
Intrebarea este, ai de unde sa suspectezi o sarcina? Adica nu va protejati?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
unele teste se pozitiveaza mai greu - e o problema daca ai facut radiografie, ai luat antibiotice si esti insarcinata!!!asta daca vrei sa pastrezi bebele.
Buna
am si eu nevoie de un sfat. Am facut in ziua a 10 a ciclului menstrual o histeroscopie ( care a iesit ff bine)dar mi-a intarziat ciclul cu 9 zile (de obicei vine regulat). Este posibil din cauza histeroscopiei sa intarzie? Am facut un test de sarcina ( in ziua 8 de intarziere) si a iesit negativ? Este posibil sa fiu insarcinata totusi? imi doresc tare mult un bb. Incercam de 2 ani si nimic, desi toate analizele au iesit ff bine.
multumesc