Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
ileanna, eu recunosc ca nu mai am timp de net!!!pur si simplu nu stiu cum imi trece ziua si ma trezesc spre seara ca a trecut ![]()
Stefan azi a fost la soacra si am rugat-o sa-l tunda pentru ca avea parul maricel si cum au dat caldurile tare greu ma descurcam la spalat pe cap, desi el nu transpira, dar ieri si-a pus un pumn de nisip in cap...si de spalat na vrut sub nici o forma...
Dupa ce la tuns sa pus pe plans sa-i puna parul la loc!!Si ia zis ca nu o mai iubeste de acum in colo de ce ia taiat parul...Astept sa ajunga acasa sa-l vad, mi-a zis la telefon soacra ca este scurt scurt.....Poate daca isi doreste asa de mult pleata, negociez cu el sa se si spele fara urlete!
revin....ca nu ma mai lasa Matei...
proud mammy
Ralu79 spune:
Ola, ola
Ella, Dara- bine ati revenit
Maitreyi- off prin cate a trecut mititica.
Camy- te asteptam cu vesti bune de la doctor. 
Noi avem un program infernal- dimineata pe la 10 plecam la ai mei ca stau la casa, ne intoarcem pe la 16:00 acasa si la 18:00 iesim afara. Asa ca stam pe-acasa mai mult nu. Noroc de zilele cand mergem la kineto ca atunci stam mai mult acasa. Dar nu am primit inca reclamatii, asa ca vom continua
Casa este intr-un dezastru desavarsit, dar nu conteaza asa tare, important e sa fim sanatosi![]()
Si eu astept cei 85%- ar trebui sa fi intrat astazi- merg imediat sa verific.
In rest, Mirunicimea e mofturoasa ca intotdeauna, slaba ca intotdeauna si minunata.
Pupicei tuturor si o zi frumoasa
AnnaBaby spune:
Hello.
Cu somnul - Ioana are 2 reprize de somn pe zi, una intre 9-10 si 11-12 si a doua intre 3-4 si 5-6. Deocamdata merge asa. Ea cand e obosita e miorlaita, nu te mai intelegi cu ea, si o culc eu, o iau in brate, ca altfel ar sta asa pana i-ar cadea ochii in gura si tot nu adoarme. Nici in carut nu doarme, tre sa vin acasa de la plimbare ca s-o culc.
Ai vostri cum accepta palarioarele de soare? Eu am o mare problema, Ioana isi scoate instant orice ii pun pe cap si am incercat si bandana, si baticut, si palarioara, nu mai am idei. Efectiv le scoate imediat ce i le asez pe cap. Ii mai trag eu husa de la carut dar tot mai sta si cu capul in soare si cum ea are parur mic si rarut nici macar ala nu o protejeaza. Probabil va trebui sa cumpar o umbrela de carut, ca alta solutie nu vad. Dar ce fac cu ea cand o scot din carut?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Hello. Cu somnul - Ioana are 2 reprize de somn pe zi, una intre 9-10 si 11-12 si a doua intre 3-4 si 5-6. Deocamdata merge asa. Ea cand e obosita e miorlaita, nu te mai intelegi cu ea, si o culc eu, o iau in brate, ca altfel ar sta asa pana i-ar cadea ochii in gura si tot nu adoarme. Nici in carut nu doarme, tre sa vin acasa de la plimbare ca s-o culc. Ai vostri cum accepta palarioarele de soare? Eu am o mare problema, Ioana isi scoate instant orice ii pun pe cap si am incercat si bandana, si baticut, si palarioara, nu mai am idei. Efectiv le scoate imediat ce i le asez pe cap. Ii mai trag eu husa de la carut dar tot mai sta si cu capul in soare si cum ea are parur mic si rarut nici macar ala nu o protejeaza. Probabil va trebui sa cumpar o umbrela de carut, ca alta solutie nu vad. Dar ce fac cu ea cand o scot din carut? Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Si Denisa face al fel isi trage orice ii pun pe cap si nu se prinde sub barba, eu incerc sa ii dau palariute care se prind, uneori mai sta cu basmaluta dar cand realizeaza ca o are pe cap o da jos si o arunca.
Si pe Denisa trebuie sa o iau in brate sa oa adorm sau sa o pun la san ca altfel ea sta si tot nu adoarme singura apoi devine miorlaita , in carut adoarme greu singura si cu scandal asa ca prefer sa venim acasa.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
AnnaBaby spune:
Dara nu degeaba sunt nascute fetele in aceeasi zi, vad ca seamana in multe privinte.![]()
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
maitreyi spune:
multumim de felicitari! 
ieri i-am luat un tarc gonflabil din carrefour si daca o scot se duce la marginea lui si priveste inautru si tipa sa o ajut sa se urce
place la bebeloi in tarc
nani - a mea acu ca e in convalescenta doarme 2 ore de la 10 la 12 si de la 2 la 5 mai baga o tura iar de noapte se culca la 8. bebeii se refac prin somn asa ca o las sa doarma ca la spital nici nu s-a odihnit calumea.
am fost dupa iesirea din spital si dupa coprocultura. iesirea nu e gata asa ca ma mai plimb si maine iar coprocultura a iesit negativa => baby a primit 2 antibiotice si kila de mucilagiu de orez degeaba
cand am intrebat daca pot vb cu doamna dr mi-a raspuns o asistenta ca ce, eu cand voi fi medic voi fi tot timpul la dispozitia pacientilor?!
nu stiu dom'le ma mai gandesc daca ma fac sofer sau medic 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
may 
Mai vb noi cand 'oi fi d-na dr si 'om sta pocaite la mila si usha mariei tale ![]()
Ralu daca stati la curte atatea ore pen' ce mai meretzi afara??
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi multumim de felicitari! ![]() ieri i-am luat un tarc gonflabil din carrefour si daca o scot se duce la marginea lui si priveste inautru si tipa sa o ajut sa se urce place la bebeloi in tarc nani - a mea acu ca e in convalescenta doarme 2 ore de la 10 la 12 si de la 2 la 5 mai baga o tura iar de noapte se culca la 8. bebeii se refac prin somn asa ca o las sa doarma ca la spital nici nu s-a odihnit calumea. am fost dupa iesirea din spital si dupa coprocultura. iesirea nu e gata asa ca ma mai plimb si maine iar coprocultura a iesit negativa => baby a primit 2 antibiotice si kila de mucilagiu de orez degeaba cand am intrebat daca pot vb cu doamna dr mi-a raspuns o asistenta ca ce, eu cand voi fi medic voi fi tot timpul la dispozitia pacientilor?! nu stiu dom'le ma mai gandesc daca ma fac sofer sau medic ![]() ------- Ana-Maria de bebelakis Alexandra ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Nu am inteles de ce sar medicii astia sa bage antibiotic asa fara sa se edifice ce este cu un copil , ei uite asa se pierde si ultimul dram de incredere in medici si in sistemul medical romannesc, cum reusesc cei din afara tarii noastre sa faca totul ca la carte nu stiu dar la noi nu vad vreo sansa curand sa fie ceva vreo schimbare in bine.
Iar ma ia scarba de tara asta cu sistemul ei medical cu tot.
Tu sa te faci medic dar sa nu procedezi ca acestia de care te-ai lovit tu si poate asa va incepe sa se schimbe ceva in sistem in timp normal adica nu imi fac sperante sa mai prind si eu sistemul schimbat.

si multa sanatatehttp://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Tecky spune:
Nici Ralu nu suporta nimic pe cap,daca are alta preocupare uita ca are palarioara dar asta se intampla foarte rar...
Ankalaura faci cinste daca tot ti-au intrat banii?![]()
Tecky spune:
Am uitat sa ma laud ca am dezvatat-o pe Ralu de suzeta!!!
De vreo saptamana m-am hotarat sa nu i-o mai dau ca am zis ca e fata mare si se pare ca am avut noroc pt ca nu-i duce dorul...![]()
Ma musca cu cei 2 dintisori pe care ii are...
.Pe voi va musca copiii?
Am pus cateva poze pe picasa daca vreti sa ne vedeti