Extracte de zmeur, coacaz negru - ati folosit?

Extracte de zmeur, coacaz negru - ati folosit? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Am primit indicatia (de la dr homeopat) ca pt problemele mele (menstruatie mai lunga) sa incep sa iau pe linga un remediu homeopat, si aceste extracte, de coacaz negru si de zmeur, cate 50 picaturi, unul dimineata si celalat seara.
As vrea sa stiu daca ati folosit aceste produse si ce efecte au avut la voi.
In cat timp se observa efectele? Stiu ca tratamentele de acest gen sunt de durata si totul e sa fii consecvent, nu ma astept ca intr-o saptamana sa mi se rezolve toate problemele, insa as fi curioasa sa aflu cat mai multe din experienta voastra.

Multumesc

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Eu am luat, dar nu o perioada indelungata si poate acesta este si un motiv pentru ca nu a dat rezultate. Nu am observat nicio schimbare in bine, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna (si aici) coltofeanu!

Cat timp ai luat extractele mai precis?

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dana, eu iau extract de coacaz negru pentru afectiuni respiratorii mai degraba, nu stiam ca-i bun si pentru asa ceva!
tu tii minte vremurile cand ne bateam in teste...ei, eu am reusit sa reglez treburile cu salvie, ceai de salvie. ala regleaza foarte bine si isi face efectul din prima luna, pe verificate!

vezi si aici :
http://www.magazin-naturist.ro/siropuri/extract-muguri-coacaz-negru,-50-ml--758

http://www.formula-as.ro/2009/867/medicina-naturii-44/n-ar-trebui-sa-lipseasca-din-nici-o-casa-salvia-11063

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Da Mariaa am citit si eu pe net ca extractul de coacaz negru este indicat in principal pt afectiuni respiratorii, alergii, s.a.
Insa l-am gasit si recomandat in asocieri cu alte extracte pt afectiuni hormonale, dereglari, etc.
Despre salvie da, am citit, mama a si folosit-o in anii dinaintea menopauzei pt ca avea niste bufeuri de caldura si transpiratii nocturne ingrozitoare, nu se putea odihni ca lumea si salvia a ajutat-o pe bune! Tu ce ti-ai rezolvat cu salvia in numai o luna?!
Deocamdata nu as mai amesteca nimic in "tratamentul" meu indicat de dr homeopata. Sa vedem...

Doamne Ajuta!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu am folosit extractul din mladite de zmeur, pentru tulburari menstruale( amenoree pentru cateva luni, la mine datorita stresului si problemelor personale). Rezultatul a fost ok , dupa aprox 2-3 luni mi-am revenit. Oricum eu nu am avut niciodata probleme, totul a fost ca la ceas , asa incat nu stiu daca extractul a facut minuni sau faptul ca mi-am propus sa nu ma mai consum.
Am incredere in produsele naturiste si cred ca extractul acesta e bun.
Multa sanatate iti doresc!
---------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am luat de zmeur, iau in continuare, de vreo 4 luni, pentru menstre abundente si SPM. Are niste efecte uimitoare! Am luat atatea prostii, anticonceptionale, hormoni, progesteron, ma rog, tot ce ne baga ginecologii astia pe gat, dar nici unul nu a avut asemenea efecte. Menstruatia dureaza putin- 3-4 zile, de la 7-8, nu mai e abundenta cum era, si ma simt mai bine per total. La mine a avut efect din prima. Cum ti s-a recomandat sa iei? Eu iau doar cu 10 zile inainte si in timpul menstrei si atata. Acuma ma intreb, daca nu il mai iau, o sa am iar problemele dinainte? Tie ce ti s-a spus?
Sanatate maxima!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Rory mie mi s-a dat zmeur in asociere cu coacaz negru, cate 3 luni (deocamdata),dupa care se reevalueaza tratamentul in functie de cum ma simt. Doctorita mi-a indicat sa o sun dupa o luna de tratament cu ele si dupa o menstruatie. Eu trebuie sa iau 50 pic coacaz negru dimineata si 50 pic zmeur seara inainte de cina cu vreo ora.
Insa inainte de a ma apuca de ele, am primit pt o saptamana un remediu homeopat pt echilibrare psihica, emotionala, fizica (pulsatilla).
Ma bucur ca intr-adevar tincturile astea dau rezultate asa bune. Doamne Ajuta, ca eu imi pun sperante in ele mai curand decat in hormonale si altele.

Sanatate!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pulsatilla regleaza si ea, dana. am primit-o si eu in caz de intarzieri. e de fapt progesteron natural, mie asa mi s-a spus. suna cam aiurea, ce-i drept, dar e buna.
cu extracte am reglat durata, abundenta si am scapat de durerile infernale pe care le aveam luna de luna.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Mariaa o fi Pulsatilla cum zici tu, eu am o experienta buna cu ea, am mai luat acum vreo 2 ani, intr-o perioada de stress si tensiune psihica, si stiu ca mi-a facut bine, si m-am mirat cat de scurt poate fi tratamentul, dar cu ce bune rezultate!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Danat, eu am folosit extract de coacaz negru pentru alergie, am luat timp de vreo doua-trei saptamani in care nu am observat nicio imbunatatire in privinta alergiei, dar in schimb aveam greturi non stop .
Eu chiar imi faceam sperante cu extractele astea naturiste, dar se pare ca la mine nu functioneaza, sau cel putin nu cel de coacaz.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput